תוכלי להמליץ על דגם מסוים?לי יש. נח לי וכל האנשים מסתכלים. אז מה.... הראשון שקניתי צ'יקו, זול יחסית אבל ממש לא נח לזמן ארוך. אחר כך קניתי בייבי בורן, לא מרגישה כלום גם אחרי שעות. בארץ זה ממש יקר!
אני קנית שני מנשאים מצויינים בעלי אקספרס . אחד מנשא בד ב14 $ מגיל לידה ועד מי שהם מסכימים להתכרבל. והשני ארגו בייבי ב24$ בערך.
יש לך קישורים למנשאים?
תודה.
קשה לי להאמין שזה ארגו בייבי המקורי. בכל אופן, גם אם קונים חיקוי חשוב לשים לב שיש למנשא תקני בטיחות אירופאים / אמריקאים או כל אישור בטיחותי אחר שאפשר לסמוך עליו כי מנשא באיכות גרועה שלא עומד בכללי בטיחות מסוימים יכול להיות מסוכן לתינוק.והשני ארגו בייבי ב24$ בערך.
זה בדיוק מה שחשבתי לעשות!אני קנית שני מנשאים מצויינים בעלי אקספרס . אחד מנשא בד ב14 $ מגיל לידה ועד מתי שהם מסכימים להתכרבל. והשני ארגו בייבי ב24$ בערך. השמשתי ואני משתמדת איתו לפחות עד גיל שנה וחצי, ולנשיאה ארוכה, בחו"ל ולטיולים וגם בבני ברק עיר הקודש. ושהתביישו האחרים. למרות שהייתי אטרקציה מקומית.
וכל מי שעוזרת להפוך את העניין למקובל יותר, תבורך. כי זה מקל על החיים ומצויין לתינוק.
UOTE]קשה לי להאמין שזה ארגו בייבי המקורי. בכל אופן, גם אם קונים חיקוי חשוב לשים לב שיש למנשא תקני בטיחות אירופאים / אמריקאים או כל אישור בטיחותי אחר שאפשר לסמוך עליו כי מנשא באיכות גרועה שלא עומד בכללי בטיחות מסוימים יכול להיות מסוכן לתינוק.
איך נקרא הדגם הקלאסי?ממליצה גם על הארגו בייבי, דווקא על הקלאסי, כי הוא יותר פיזיולוגי. החיקויים מאליאקספרס הם אחד לאחד וזה ממש שווה.
לחברה שלי יש את הארגו האפור המעוצב עם הכוכבים והיא מאוד מאוד מרוצה.כרגע חושבת מאד על ארגו בייבי 360
לדגם האורגינל יש תמיכה במותניים?לי יש מנשא של בייבי ביאון דגם אורגינל - הפשוט שדאיתו אני מרגישה בנח להשתמש ביום יום (בלי מדי הרבה תמיכות במותניים וכו' שאז זה מרגיש לי מסורבל מדי בשביל לצאת להסתובב בעיר..)
לא, אין לולדגם האורגינל יש תמיכה במותניים?
בכל התמונות שראיתי ברחבי הרשת לא רואים, אבל בתמונה הזו אני כן רואה תמיכה.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714578
יש לך אולי לינק של המנשא?לידיעה- בדקתי שוב את המנשא כתוב : designed in USA made in vietnam.
מופיע גם כתובת החברה בפלורידה.
כנראה עודפי יצור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: