עזרה מנסים להשיג בדחיפות משחה של ד"ר זמיר למשהי שסובלת במיוחד

CSDesign

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הבן אדם בעצמו הודה לכמה אנשים שהוא מערב מסוג המשפחה הזאת (בתירוץ של טבעי)
פלוס סמים כמו קנאביס וכדו' (ויש לזה השפעות בדיוק כמו כל משפ' הקורטיזונים )
--
אגב אם תראה את הבן אדם עצמו תראה שלעצמו הוא לא יכול בדיוק לעזור - הבן אדם לא נראה טוב,
וכמו כן אני מכיר כמה סיפורים מקרוב על נזקים בלתי הפיכים שמשחותיו גרמו,
לא יקח זמן ויתכן שהבן אדם ישב וינמק בכלא (כמדומני שאין לו שום הסמכה רפואית)
אני פשוט המומה.
אני שומעת את הדברים לראשונה. התפלאתי באמת איך אף אחד לא מזכיר את שמו כמטפל.
אצלינו בכל אופן זה עזר בפעם הראשונה ולא חזר יותר.
דווקא הוא היה נראה אמין. גר בלב בני ברק, מקושר לבית הרב קנייבסקי (לדבריו..)
טוב. אי אפשר לדעת כלום היום.

פירוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לי Aveeno baby eczema therapy moisturizing cream למיטב ידיעתי אין אותו בארץ (חברים שיש להם במשפחה מספר ילדים שסובלים מאטופיק קשה המליצו ושלחו לי מארה"ב) יש בארץ חברה אחרת אך זה לא אותו דבר אולי גלבוע ידע...

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
יש לי Aveeno baby eczema therapy moisturizing cream למיטב ידיעתי אין אותו בארץ (חברים שיש להם במשפחה מספר ילדים שסובלים מאטופיק קשה המליצו ושלחו לי מארה"ב) יש בארץ חברה אחרת אך זה לא אותו דבר אולי גלבוע ידע...
*תדע.
אני אישה ;)

יש בארץ הרבה חברות אחרות.
המוצרים של AVEENO באמת טובים, וחבל שעדיין אין אותם פה.
מאמינה שיהיו בעתיד.

המוצרים של אבינו מבוססים על שבולת שועל (וזה אומר שיש ילדים שלכן הם לא יתאימו להם, כמו למשל הבן שלי שרגיש לשיבולת שועל ;) )
המוצרים של א-דרמה גם הם מבוססי שבולת שועל.
אבל זוכים משום מה לפחות תהילה מאבינו.

יכולה להגיד שיש כמה סדרות טובות ומקצועיות לאטופיק דרמטיטיס.
כולן מכילות קרם לחות. בדרך כלל גם תכשיר רחצה. חלק מהסדרות מכילות גם קרמים טיפוליים כאלו ואחרים.
(יש הבדל בין קרם לחות לקרם טיפולי, אבל זה נושא לפוסט נפרד אם יעניין את הקהל הקדוש).
אף קרם ואף משחה לא מרפאת אטופיק דרמטיטיס!!!!
כולן נועדו להקלה, לשימור ולמניעת החמרה. מטרות חשובות וראויות מספיק בשביל להשקיע בהן.

רשימת הסדרות כפי שעולות בזכרוני. . ט.ל.ח. :D :D :D

- חברת אוון: מוצרי קסרה קאלם, תכשיר רחצה וקרם לחות. סיקאלפט, משחה טיפולית לעור פצוע ומפריש.
- חברת לה רוש פוזה: סדרת ליפיקאר, תכשיר רחצה וקרם לחות (שורף נורא על עור פצוע, מומלץ מאד בשימור ורק בשימור). סדרת סיקפלאסט, קרמים טיפוליים ספציפיים לאזורי עור שונים. הסיקפלאסט הרגיל מעולה כקרם טיפולי ליוםיום. הסיקפלאסט הייעודי לכפות הידיים מחולל נפלאות באזורים עם עור מעובה ופצוע.
- דקסריל: רק קרם לחות, אבל מעולה.
- חברת קאמדיס: תכשירים מבוססי צמחי מרפא. מעולים, כמובן שאם יש אלרגיה לאחד מהצמחים אז זה לא מתאים, אבל כן שווה לנסות. טופיק-מדיס: ג'ל רחצה וקרם גוף. סבו-מדיס: שמפו לקרקפת מגורה.
- חברת א-דרמה: מכיל שבולת שועל, בדומה לאבינו. קרם לחות מצוין, ברמות חוזק שונות, ומשחה טיפולית קלה בשם דרמליבור. (היא טובה מאד, אבל לא כדאי להשתמש יותר משבועיים ברצף כי היא מכילה נחושת)
- חברת סטלטופיה - יש להם תכשיר רחצה ושמפו קצף טיפולי, שעזר להרבה אנשים, וגם קרם לחות.
- בפנטן - בפנטן פלוס שמתאים לעור פצוע (פרוט שוב בהמשך) ובפנטן סנסידרם שהוא מיוחד לאקזמה ואטופיק, אבל מה לעשות שהוא שורף במריחה :rolleyes:, אז יותר מתאים למניעה בין התפרצות להתפרצות.
בטוח יש עוד ואני אזכר מחר. בינתיים תהנו ממה שיש :cool:

חוץ מכל הסדרות הייעודיות לאטופיק, יש את הקרמים הרגילים והרפואיים הבסיסיים שמוכרים בכל בית מרקחת.
אל תזלזלו בהם. בתור קרם לחות לשימוש יומיומי הם טובים מאד, והכי חשוב עושים את העבודה לייצר שכבת מגן על העור.
הם לא מקלים על גרד, ולא מרפאים שריטות ופצעים פתוחים. מורחים אותם על עור סגור, שלם ולא מגורה (טוב, יחסית) כדי לבנות שכבת הגנה שתמנע הידרדרות עתידית.
אקווה קרם - הוא בסדר גמור אפילו שהוא פושט :p. שימו לב למנוע זיהומים באריזה הגדולה: או שתחלקו את חצי הקילו לקופסאות קטנות, או שתקפידו להוציא בעזרת כפפה נקיה או מקלון.
וקרם קטן וחמוד ששוה להכיר: רפריג'רנס. קניתי בבית מרקחת של כללית ב- 13 ש"ח :eek:
נעים, עדין ולא שורף במריחה. תודו שזה שווה!

אם לא קרם לחות, מה מורחים על עור פצוע?
או קרמים טיפוליים מהסדרות שהוזכרו לעיל (מזכירה שוב: סיקאלפט, סיקפלאסט, דרמליבור)
או בפנטן פלוס (דווקא פלוס) מכירים אותו? משחה נחמדה שמקבלים אחרי ברית מילה או תפרים.

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר לפרט באמת בכדי לא להתבלבל מה לבקש?
תודה רבה
לא מכירה לאטופיק, רק כתבתי כי אני יודעת שיש להם הרבה מאד מוצרים.
המוצרים של אבינו מבוססים על שבולת שועל (וזה אומר שיש ילדים שלכן הם לא יתאימו להם, כמו למשל הבן שלי שרגיש לשיבולת שועל ;) )
לא כל המוצרים מבוססים על שיבולת שועל. יש לי קרם ידיים שכן, וקרם ידיים שלא. בדקתי פעם כדי לדעת אם להצניע או למכור לגוי בפסח.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
לא כל המוצרים מבוססים על שיבולת שועל. יש לי קרם ידיים שכן, וקרם ידיים שלא. בדקתי פעם כדי לדעת אם להצניע או למכור לגוי בפסח.
יש מצב. אני מכירה את סדרת אבינו לעור אטופי (אקזמה), והיא מבוססת שבולת שועל, ורק אליה התייחסתי.
אני לא מכירה בכלל את המוצרים האחרים שלהם.

א.ש. אמיתי

משתמש מקצוען
לבתי (ילדה בת 3) היה רצף של התפרצויות קשות כ3 פעמים בשבועיים, היינו אצל ד"ר טוביה אוליאל רופא דתי במאוחדת ב"ב והוא תן כמה משחות לערבב (משהו בסגנון שהובא כאן למעלה) ומאז טפו טפו לא הייתה לה אפילו התפרצות אחת.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
לבתי (ילדה בת 3) היה רצף של התפרצויות קשות כ3 פעמים בשבועיים, היינו אצל ד"ר טוביה אוליאל רופא דתי במאוחדת ב"ב והוא תן כמה משחות לערבב (משהו בסגנון שהובא כאן למעלה) ומאז טפו טפו לא הייתה לה אפילו התפרצות אחת.
נכון!
שכחתי את אוליאל ברשימה של הרופאים שנותנים משחה מעורבת :)
בני ברקים, ראו זאת כהמלצה ;)
נ.ב. לא לכולם זה מחולל כזה קסם כמו שמתואר פה.

קוי דמיון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מה שגלבוע אולי מתכוונת לרמוז זה שאתם ההוכחה לכך שהתרופה מסוכנת.
בעצם זה שהתחננתם אליו כלכך לקבל את המשחה.
כי אם המשחה היתה עוזרת לתמיד, לא הייתם מגיעים שוב כדי להתחנן, נכון?
הרי המשחה עזרה.
ומה שקרה זה שרמת הקורטיזון שלה עוזרת לתקופה, ואחכ האלרגיה חוזרת ברמה הרבה יותר גבוהה, עד שחשתם צורך להתחנן..

לא יודעת אם אכן זה כך, אבל אולי זן הסיבה לכך שלא מאשרים תרופות עם רמת קורטיזון גבוהה כל כך.
אף משחה לא ממגרת לתמיד.
ודרך אגב זה עבר בסוף מעצמו ב"ה,
והקורטיזון שהיה במשחה המדוברת היה במינון של 0.2 וקורטיזון טבעי מצמחים) ולא סינטטי.
זה שהוא כ"כ פחד לעזור לנו זה כי הפוקוס היה חזק חזק עליו ופשוט חיכו לו בסיבוב על כל פרוסת לחם שאכל ועל כל פסיעה שצעד, לכן פשוט היה בסיוט, הוא פשוט רצה לגמור עם הסיפור הזה כמה שיותר מהר.
ואני סומכת על מטפל זה שלא היה מעיז לגרום נזק לאנשים , ובטח לא לאנשים קרובים.
המשחה הזו בברור עדיפה על הקורטיזונים הקונבציונלים.
זו דעתי וכנראה שלא תצליחו לשנות אותה כ"כ מהר.

ששונית

משתמש מקצוען
להפתעתי ראיתי שוב את הפרסומות של אילן זמיר אבל בלי איזכור של שמו.
היום היה ב'לענין'.
איך הוא יכול להמשיך לעבוד?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה