תודהתרשי לי לומר לך שהידע שיש לך מעורר התפעלות.
תודהתרשי לי לומר לך שהידע שיש לך מעורר התפעלות.
אני פשוט המומה.הבן אדם בעצמו הודה לכמה אנשים שהוא מערב מסוג המשפחה הזאת (בתירוץ של טבעי)
פלוס סמים כמו קנאביס וכדו' (ויש לזה השפעות בדיוק כמו כל משפ' הקורטיזונים )
--
אגב אם תראה את הבן אדם עצמו תראה שלעצמו הוא לא יכול בדיוק לעזור - הבן אדם לא נראה טוב,
וכמו כן אני מכיר כמה סיפורים מקרוב על נזקים בלתי הפיכים שמשחותיו גרמו,
לא יקח זמן ויתכן שהבן אדם ישב וינמק בכלא (כמדומני שאין לו שום הסמכה רפואית)
כן, בבית מרקחת ולא רק. גם בסופרים וכל בותוכלו להפנות למקום בו קניתם בארה"ב? או שזה נמצא בכל בית מרקחת שם?
תודה
אפשר לפרט באמת בכדי לא להתבלבל מה לבקש?כן, בבית מרקחת ולא רק. גם בסופרים וכל בו
תשאלי איזה בדיוק כי AVEENO זה שם של חברה עם המון מוצרים
*תדע.יש לי Aveeno baby eczema therapy moisturizing cream למיטב ידיעתי אין אותו בארץ (חברים שיש להם במשפחה מספר ילדים שסובלים מאטופיק קשה המליצו ושלחו לי מארה"ב) יש בארץ חברה אחרת אך זה לא אותו דבר אולי גלבוע ידע...
לי הרופאים הזהירו לא להשתמש בקרם רק במשחותאם לא קרם לחות, מה מורחים על עור פצוע?
לא מכירה לאטופיק, רק כתבתי כי אני יודעת שיש להם הרבה מאד מוצרים.אפשר לפרט באמת בכדי לא להתבלבל מה לבקש?
תודה רבה
לא כל המוצרים מבוססים על שיבולת שועל. יש לי קרם ידיים שכן, וקרם ידיים שלא. בדקתי פעם כדי לדעת אם להצניע או למכור לגוי בפסח.המוצרים של אבינו מבוססים על שבולת שועל (וזה אומר שיש ילדים שלכן הם לא יתאימו להם, כמו למשל הבן שלי שרגיש לשיבולת שועל )
יש מצב. אני מכירה את סדרת אבינו לעור אטופי (אקזמה), והיא מבוססת שבולת שועל, ורק אליה התייחסתי.לא כל המוצרים מבוססים על שיבולת שועל. יש לי קרם ידיים שכן, וקרם ידיים שלא. בדקתי פעם כדי לדעת אם להצניע או למכור לגוי בפסח.
נכון!לבתי (ילדה בת 3) היה רצף של התפרצויות קשות כ3 פעמים בשבועיים, היינו אצל ד"ר טוביה אוליאל רופא דתי במאוחדת ב"ב והוא תן כמה משחות לערבב (משהו בסגנון שהובא כאן למעלה) ומאז טפו טפו לא הייתה לה אפילו התפרצות אחת.
בעלת ניסיון (רב).גלבוע, את רופאת עור, רוקחת או אחת בעלת ניסיון ?
גלבוע, את רופאת עור, רוקחת או אחת בעלת ניסיון ?
אף משחה לא ממגרת לתמיד.מה שגלבוע אולי מתכוונת לרמוז זה שאתם ההוכחה לכך שהתרופה מסוכנת.
בעצם זה שהתחננתם אליו כלכך לקבל את המשחה.
כי אם המשחה היתה עוזרת לתמיד, לא הייתם מגיעים שוב כדי להתחנן, נכון?
הרי המשחה עזרה.
ומה שקרה זה שרמת הקורטיזון שלה עוזרת לתקופה, ואחכ האלרגיה חוזרת ברמה הרבה יותר גבוהה, עד שחשתם צורך להתחנן..
לא יודעת אם אכן זה כך, אבל אולי זן הסיבה לכך שלא מאשרים תרופות עם רמת קורטיזון גבוהה כל כך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: