טראפלס פיסטוק
צפה בקובץ המצורף 551031
נשאר לכן גנאש מעוגה אחרת/קינוח אחר?
נצלו אותו לטראפלס מהממים בארומה של פיסטוק
אה, שווה להכין גנאש במיוחד
אז קדימה-
מכינים גנאש-
150 גרם שוקולד מריר
150 מ"ל ריצ'
ממיסים בסיר על אש נמוכה לקבלת גנאש חלק.
מוסיפים:
150 גרם פיסטוק קלוי גרוס
2 כוסות פירורי ביסקויט או פירורי עוגה
15 טיפות תמצית פיסטוק או שקדים. אם התמצית בבקבוקון בלי שפיכה מבוקרת שמים 1 כף.
מערבבים יחד
אם העיסה דביקה מדי מקפיאים מעט ואז יוצרים כדורים בידיים לחות.
מגלגלים בפיסטוק טחון או ביסקויטים טחונים.
צפה בקובץ המצורף 551034