גלידת פיר
פירות, וניל וענבים
2 תבניות אינגליש
1 ריצ' גדול + 1 קטן, סה"כ 750 מ"ל ריצ'
300 גרם שוקולד לבן מומס
250 גרם קרם וניל לבן [יש צהוב ויש לבן. אם תשתמשו בצהוב השכבה האמצעית תהיה בצבע שמנת ולא לבן]
1 פודינג פירות אקזוטיים- מוצר חדש של אסם
3/4 כוס מיץ ענבים של קדם.
1 כוס מים
הכנה:
מקציפים את מיכלי הריצ' לקצף יציב ממש. מוסיפים קרם וניל ושוקולד לבן מומס
מחלקים לשליש ו-2 שליש.
ל-2 שליש מוסיפים 1 כוס מים
לשליש הנותר מיץ ענבים. אפשר להוסיף טיפה קטנה של צבע מאכל סגול לחיזוק הצבע.
מחלקים את 2/3 ל-2
לחצי אחד מוסיפים 1 פודינג פירות אקזוטיים. אפשר להוסיף קצת צבע מאכל כתום לחיזוק הצבע. טיפה ממש קטנה.
משטחים ב-2 תבניות אינגליש מרופדות בניילון.
מעל זה משטחים את הלבן. גם ב-2 התבניות . לא צריך להקפיא בין לבין אבל למרוח בזהירות.
בזהירות מורחים את השכבה עם מיץ הענבים מעל השכבה הלבנה.
מקפיאים היטב.
מוציאים מהמקפיא כ-5 דקות לפני ההגשה ופורסים.
אני אוהבת לקשט את הצלחת במעט סירופ תות
צפה בקובץ המצורף 551218
בתיאבון