מן הסתם זה פחות רלוונטיהאם גם לאנשי איש את רעהו שאינם מקצוענים?
כן.ומי שיש לו מנוי יכול כן לשלוח הודעות פרטיות?
כן.דחוף!!
ברצוני להחליף תמונת פרופיל
אני לא מצליחה לעשות את זה בשום אופן,
האם בשביל להחליף תמונה צריכים מנוי פרמיום??
אי אפשראיך עושים מנוי באמצעי תשלום אחרים מלבד PayPal שאיני יודעת איך מתעסקים איתו?
אפשר הסבר קצר לשימוש ב PayPal ?
מן הסתם זה פחות רלוונטי
החתימה, יצירת קשר, תיקיית עבודה, הודעות פרטיות, סמלון-לוגו מקצועי וכו' זה יותר ליוצרים ובעלי העסקים.
אבל בתשלום נמוך כזה של 11.60ש"ח הרבה נהנים מזה גם בלי להיות מקצוענים...
יש גם אופציה של החלפת שם משתמש, כתיבת סטטוס אישי תחת שם הניק, ועוד
לא.עדיין אפשר במחיר הזה?
איך אני מפרסמת מודעה יש לי מנוי פרמיום אבל איך מפרסמים מודעה במה חדש? לא בלוח מודעות..
השם של זה זה איש את רעהותודה אבל התכונתי איך לפרסם מודעה לא בלוח מודעות או בדרושים אלא בפורום זאת אומרת במה חדש שמתיעצים לגבי כל מיני נושאים לא רק על עבודות או מכירה והשכרה של דברים
השם של זה זה איש את רעהו
מה חדש זה הודעות מכל הפורומים, בחלקם יש הרשאה ובחלקם אין אם לא רשומיםתודה אבל התכונתי איך לפרסם מודעה לא בלוח מודעות או בדרושים אלא בפורום זאת אומרת במה חדש שמתיעצים לגבי כל מיני נושאים לא רק על עבודות או מכירה והשכרה של דברים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: