אגב מה זה
פרסום מודעה עם אינטרס כלכלי? זה בתשלום.איך אני מפרסמת מודעה יש לי מנוי פרמיום אבל איך מפרסמים מודעה במה חדש? לא בלוח מודעות..
למה?דחוף!!
ברצוני להחליף תמונת פרופיל
עדיין לא מובן לי למי זה מיועד, אבל שים לב שנוסף גם בלשונית למעלה "לוח אירועים". (עוד שניה כבר אין שם מקום....)אגב מה זה
צפה בקובץ המצורף 711024
זה נועד לפרסם אירועים בלשונית מופיע ליד כול הארועים שיתקימועדיין לא מובן לי למי זה מיועד, אבל שים לב שנוסף גם בלשונית למעלה "לוח אירועים". (עוד שניה כבר אין שם מקום....)
איזה מה מו מי מה הקשר פהזה נועד לפרסם אירועים בלשונית מופיע ליד כול הארועים שיתקימו
שיעדכנו מתי המבצע הבא,לא.
היה הנחה ראשונית של 50%.
כעת המחיר הוא 23.30 ₪
(◍•ᴗ•◍)
כול אחד יכול לפרסם ממש לפני כמה דקות @משך פרסם בדיקה של אירוע אמנם מחק אבל גם אתה יכול לפרסםאיזה מה מו מי מה הקשר פה
לבנתים אני רואה שהאירועים זה קורסים של פרוג
זה אני יודע שאני יכול אבל מה הסיפור של זהכול אחד יכול לפרסם ממש לפני כמה דקות משך@ פרסם בדיקה של אירוע אמנם מחק אבל גם אתה יכול לפרסם
הנושא בטיפול(◍•ᴗ•◍)זה אני יודע שאני יכול אבל מה הסיפור של זה
למה אם השו את זה
אני מאמין שלא כול כך משעמם להם שם
מה עומד מאחורי זה למה זה נועד בעיקרון מה הכללים שם
אולי @מרשמלו או @ניהול האתר ילמדו אותנו מה זה
בדקתי את האופציה.כול אחד יכול לפרסם ממש לפני כמה דקות @משך פרסם בדיקה של אירוע אמנם מחק אבל גם אתה יכול לפרסם
אוקי תודה רבה נחכה בסבלנותבדקתי את האופציה.
במקביל הודעתי על כך בפרטי לניהול האתר.
הוא מודע לזה.
לכן כתבתי שהנושא בטיפול(◍•ᴗ•◍)
כלומר זה בעיה? ואיך יש לך אפשרות להודעה פרטית?בדקתי את האופציה.
במקביל הודעתי על כך בפרטי לניהול האתר.
הוא מודע לזה.
לכן כתבתי שהנושא בטיפול(◍•ᴗ•◍)
אני מאמין שלא וזה שיפורכלומר זה בעיה?
כנראה פעם אחת שלחו לו הודאה אישית והוא רק ממשיך את הישןואיך יש לך אפשרות להודעה פרטית?
אז מה צריך טיפול?אני מאמין שלא וזה שיפור
מה משמעותו?---
זה שיפור.
סבלנותמה משמעותו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: