לעבעדיקייט
משתמש מקצוען
למה?
אולי תנמק לאלו שחשבו להעביר את הסכום הנ"ל לקופת העיר?
למה?
למה?
אולי תנמק לאלו שחשבו להעביר את הסכום הנ"ל לקופת העיר?
לשאלת הרבים - מה עוד מפסיד מי שלא זכה בחגורת זהב נוצצת?
אז ככה, יש הרבה דברים...
הנה כמה מהם:
זה מה שאני זוכר כרגע...
- סימניות (אפשרות מועילה במיוחד, להוסיף סימניות להודעות שונות בכל הפורומים, כולל כותרת אישית לסימניה והוספת תגיות, עם אפשרות קלה לחיפוש, כך אתם מוצאים בקלות הודעות חשובות)
- ציון דירוג (ניתן לדרג את משתמשי הפרימיום, ולהוסיף להם מוניטין או להפך...)
- הודעה פרטית
- חתימה
- יצירת קשר בלוח מודעות
- צ'אט קבוצתי (בעתיד הקרוב)
- שינוי שם משתמש
- תמונת צד - פרופיל
- כותרת משתמש מותאמת אישית
- הרשאת תגובה בקהילות סגורות, ולמשתמשים חדשים באא"ר.
- תמונת רקע לפרופיל
- תמונת רקע לאשכול שלך
- תיקיות עבודה
- הנחה בפרסום בפרוג
יודעי דבר טוענים, שאם תעשה מנוי,אולי תנמק לאלו שחשבו להעביר את הסכום הנ"ל לקופת העיר?
לכולם ברור שכל הסיבות היפות שנמנו כאן באשכול - לא הם הסיבה לעשות מנוי, מי ישמע כמה חשוב לשנות שם משתמש, או לשים תצוגת רקע באשכול... (אולי קצת מרגיז הודעות פרטיות, אבל נסבל).לא חידשת לי כלום.
השאלה במקומה מונחת.
אני אישית לא מבין מה מיוחד בכל הסיפור הזה. כן מנוי לא מנוי.
עזבו.
ואל תכעסו עלי שם בהנהלה.
זה הטעם האישי שלי.
מוכנה אם ניתן.אולי נעשה קבוצת רכישה...
אולי נעשה קבוצת רכישה...
תנסו לפנות להנהלה במקום סתם לכתוב כאןמוכנה אם ניתן.
לא הצלחתי לפתוח את הקובץ.גם ה'כולבויניק' מצריך ידע כלשהו...
זה נמצא הודעה אחת קודםלא הצלחתי לפתוח את הקובץ.
אני לא מאמין בזה (נכתב בכאב)תנסו לפנות להנהלה במקום סתם לכתוב כאן
זה בעיה שלך מניסיון אישי אם שומעים מה שאומרים ומקבליםאני לא מאמין בזה (נכתב בכאב)
דברים של טעם.לכולם ברור שכל הסיבות היפות שנמנו כאן באשכול - לא הם הסיבה לעשות מנוי, מי ישמע כמה חשוב לשנות שם משתמש, או לשים תצוגת רקע באשכול... (אולי קצת מרגיז הודעות פרטיות, אבל נסבל).
הענין הוא בעיקר השתתפות סמלית בעלויות הפורום.
כל מי שרואה את עצמו נהנה, מתקדם ומשתמש, יואיל בטובו להשתתף בנטל.
הבעיה שאנחנו חונכנו לאכול לחם חינם, פה בפרוג. או אפילו דברים שבאמת עולים כסף - כמו דיסקים וכו', הרי "מותר לצרוב"...
לא להבהל, הבאתי את הדוגמא רק להסבר על ההרגלים שלנו לקבל דברים בחינם, ולא לתת תגמול הוגן - בין אם חייבים או לא.דברים של טעם.
עד שהגעת להשוואה עם צריבת הדיסקים.
סליחה. המשל אינו דומה לנמשל. רחוק כמטחוי קשת.
מה הקשר בין צריבת דיסקים (מבלי להכנס להכרעה הלכתית) לכניסה לאתר?!
בצריבת הדיסקים, כל אחד ששכל בקודקדו מבין שיש מי שהשקיע עבור שירכשו את התוצר שלו והוא ירויח.
כאן באתר, זה לא כך. אלא:
1. מפעילי האתר נותנים לך מרצונם הטוב להסתובב כאן בחופשיות. הם לא מוכרים בכסף את הכניסה לאתר.
אהה. כן. מה שהם מוכרים בכסף, אכן, לא ניתן להכנס בלי לשלם.
2. מפעילי האתר, לע"ע, חייבים את כולם. גם את אלו שאינם מנויים. כי אם יהיה כאן רק את אלו המנויים ישעמם כאן באתר.
אי אפשר, שוב לע"ע, להחזיק את האתר רק ממנויים.
תלמידים.לא להבהל, הבאתי את הדוגמא רק להסבר על ההרגלים שלנו לקבל דברים בחינם, ולא לתת תגמול הוגן - בין אם חייבים או לא.
כאשר צריבת דיסקים מזמן חרגה מתחום ההלכה, לתחום תרבות ה"חינם".
ואכמ"ל.
אישי? ממש לא.תלמידים.
סליחה. על מתנצל. אל תיקח אישי.
עדיין אין לי הודעות פרטיות ולכן אני מתנצל כאן...
ואם אין לו מנוי או שהוא קצת עסוק?אפשר לתייג ניק ואם יש לו מנוי הוא ייצור איתך קשר.
לא אסור ולא מסוכן - - להכל אפשר למצא פתרונות.
לשאלת הרבים - מה עוד מפסיד מי שלא זכה בחגורת זהב נוצצת?
אז ככה, יש הרבה דברים...
הנה כמה מהם:
- סימניות (אפשרות מועילה במיוחד, להוסיף סימניות להודעות שונות בכל הפורומים, כולל כותרת אישית לסימניה והוספת תגיות, עם אפשרות קלה לחיפוש, כך אתם מוצאים בקלות הודעות חשובות)
בשמחה, בקרוביש אפשרות לקצת יותר הסבר על הסימניות והתגיות, מה זה אומר ואיך משמשים בזה.
תודות מוסיף מוניטין, ונותן נקודות שנותנים מוניטיןלגבי הלייקים, מה זה נותן שמשתמש שולח תודה, וכן מה משמעות הניקוד של נקודות המוניטין?
בלחיצה על הכפתור הזההסבר על הסימניות
חוץ מהתגיות שקיימות בסימניות, ישנן תגיות גם על כל אשכול, שמפרסם האשכול יכול להוסיף / לערוך, הנה דוגמא:הסבר על התגיות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: