שמעתי שיש להם המון דירות זה נותן להם הרבה יכולת ופרקטיקה, מצד שני בם מביאים המון שוכרים מפוקפקים.תיווך משכנות מישהו שמע עליהן?
כנליכול להמליץ לך עם מי לא להתעסק
מי כן?
זה כבר הרבה יותר מסובך
ממליצה מאוד על אדיר אלקובי
כבר כתבת הכל...שמעתי עליו, לא רוצה לכתוב כאן, אם זה מעשי לכם תכתבו לי הודעה אישית
מדויק לגמריבאופן כללי ניתן להיווכח בעניין מנהלי הנכסים, כמה גדולים דברי חז"ל שאמרו במשפט אחד את מה שלא יוכלו לכתוב כל הקאוצ'רים באלף קורסים:
הרוצה לאבד ממונו ישכור פועלים ואל יישב עימהם.
זהו, כמה קצר ככה אמיתי, המנהל הכי אמין לנכס שלך לא יעשה מה שאתה תעשה בעצמך גם אם רק דרך הטלפון או בביקורים נדירים מחמת שהנכס רחוק.
קצת לשון הרע אבל זה לצורךאליהו יצחקוב מאוד אמין 0504120913
שמעתי כך על עוד כמה.ולגבי ניהול
הוא מנהל את הדירות
דרך מתווכים אחרים בבאר שבע כי הוא עצמו גר בירושלים
אז אין שום רווח לנהל דרכו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: