מה זה סכום נמוך מידי? ואצל מי עשיתם?אצלי הם לא רצו לתת לי רק למשכנתא הם אמרו שזה סכום נמוך מדי
אז הלכנו למתחרים שלהם
מה זה סכום נמוך מידי? ואצל מי עשיתם?אצלי הם לא רצו לתת לי רק למשכנתא הם אמרו שזה סכום נמוך מדי
אז הלכנו למתחרים שלהם
הלכנו לחברת ביטוח עצמה ללא סוכןמה זה סכום נמוך מידי? ואצל מי עשיתם?
התקשרו אלי כבר כמה פעמים מהסוכנות ביטוח הזאת, אין לי מושג מאיפה קיבלו את הפרטים שלי והמספר שלי
הם מציעים לי להחליף ביטוח למשכנתא דרכם ושזה יעלה לי פחות בערך 10 שקל ממה שאני משלמת,
3 שאלות שהם יותר...:
1. מישהו בכלל מכיר אותם? הם אמינים? אני יכולה להיות רגועה שאני עושה דרכם?
2. מאיפה יש להם את הפרטים שלי? מישהו מכיר כזה דבר ועשו לו את זה גם?
3. האם יש סוכנויות ביטוח אחרת שעדיף לבדוק דרכם?
אשמח לכל תשובה....
כמה זה חסך לכם?הלכנו לחברת ביטוח עצמה ללא סוכן
אתה גם עשית אצל מנדי גפנר? ומול איזה חברת ביטוח הם עשו לך? כי לי הם הציעו את מגדל1. אני עשיתי בירורים, ויצא לי הכי זול [באלה שאני ביררתי], וכן ביררתי על האמינות שלהם. ולכן עברתי אליהם
2. גם אני תהיתי בשאלה הזאת, אבל זה הגיע לי מארבע חברות שונות, (נציגה אחת תרמה לי מידע חלקי, שזה מגיע מכל מיני מאגרי מידע).
מנדי גפנראצל מי עשית? וזה באמת אמור לעלות לנו כל חודש יותר?
הסוכנות של מנדי מתעסקים עם כל חברות הביטוח.אתה גם עשית אצל מנדי גפנר? ומול איזה חברת ביטוח הם עשו לך? כי לי הם הציעו את מגדל
גם ליכי לי הם הציעו את מגדל
מה המספר טלפון להתקשר?למישהו יש מושג מהי עלות ביטוח לספר תורה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: