מנדי גפנר - סוכנות ביטוח, מישהו מכיר?

aridesk

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
התקשרו אלי כבר כמה פעמים מהסוכנות ביטוח הזאת, אין לי מושג מאיפה קיבלו את הפרטים שלי והמספר שלי
הם מציעים לי להחליף ביטוח למשכנתא דרכם ושזה יעלה לי פחות בערך 10 שקל ממה שאני משלמת,
3 שאלות שהם יותר...:
1. מישהו בכלל מכיר אותם? הם אמינים? אני יכולה להיות רגועה שאני עושה דרכם?
2. מאיפה יש להם את הפרטים שלי? מישהו מכיר כזה דבר ועשו לו את זה גם?
3. האם יש סוכנויות ביטוח אחרת שעדיף לבדוק דרכם?

אשמח לכל תשובה....

אני נותן שירות טכני למוקד שלהם.
1. לגמרי כן

איש טוב.......

משתמש צעיר
1. אני עשיתי בירורים, ויצא לי הכי זול [באלה שאני ביררתי], וכן ביררתי על האמינות שלהם. ולכן עברתי אליהם
2. גם אני תהיתי בשאלה הזאת, אבל זה הגיע לי מארבע חברות שונות, (נציגה אחת תרמה לי מידע חלקי, שזה מגיע מכל מיני מאגרי מידע).

פלנופסיס

משתמש חדש
1. אני עשיתי בירורים, ויצא לי הכי זול [באלה שאני ביררתי], וכן ביררתי על האמינות שלהם. ולכן עברתי אליהם
2. גם אני תהיתי בשאלה הזאת, אבל זה הגיע לי מארבע חברות שונות, (נציגה אחת תרמה לי מידע חלקי, שזה מגיע מכל מיני מאגרי מידע).
אתה גם עשית אצל מנדי גפנר? ומול איזה חברת ביטוח הם עשו לך? כי לי הם הציעו את מגדל

סקרנית מאד

משתמש חדש
לאחרונה היתה לנו תביעה מהביטוח על נזקי צנרת
והביטוח דירה של המשכנתא היתה דרך מנדי גפנר
הם טיפלו בהכל!! בלי מידי הרבה דיבורים
לאחר שקיבלו את החומר,יום אחד הם התקשרו וביקשו שנחתום... וקיבלנו את הכסף

אני ממליץ מאוד עליהם,
הם עשו לי ביטוח חיים ומבנה + קומבינה לבנק (לצורך המשכנתא)
חוצמזה עשיתי דרכם ביטוח ואחרי שהוא נכנס לתוקף הם הצליחו לבטל לי אותו וקיבלתי את כל הכסף חזרה

נועה ק.

משתמש פעיל
צילום מקצועי
ממליצה מאוד!!!!
אמינים מאוד, בפירוש אמרו לנו על הצעת ביטוח אחת שכדאי לנו לעשות דרך מישהו אחר כי יש להם (לסוכנו השניה, לא לגפנר) מחיר יותר זול.
את רוב הפוליסות שלנו עשינו אצלם, מרוצים מאוד! נותנים שירות גם מעבר לנדרש.

הדס99

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
למישהו יש מושג מהי עלות ביטוח לספר תורה?

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני גם מבוטח אצלו גם רכב וגם ביטוח חיים

רחל.ר.

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
מומלץ
אין לי דרך להשוות לאחרים אבל הם ממש נעימים וזולים ואדיבים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה