אתה מתכוון לכדיתבין הישן אשר שרים בישיבות?העממי ולא של שרולי ורדיגר (כמדומני)
שתי המנגינות נמצאות בלחיים טיש תורה
אתה מתכוון לכדיתבין הישן אשר שרים בישיבות?העממי ולא של שרולי ורדיגר (כמדומני)
שתי המנגינות נמצאות בלחיים טיש תורה
אתה מתכוון לכדיתבין הישן אשר שרים בישיבות?
תודההשיר-כד יתבין, למי יש?
יש למישהו את השיר, בביצוע של השנים האחרונות. לא זכור לי בדיוק מי הזמר, אולי שרולי ורדיגר. תודה!www.prog.co.il
ענין של טעם (וקצב)...תודה
אבל איך הגעת לזה שזה קצבי?
רק מזכיר.רעיון מעולה! חיפשתי הרבה זמן משהו בסגנון מארש שיתאים לתוכן וזה יושב בול! תודה רבה @שלמה וייס
אני הולך לעשות את הניגון שלעיל הביאו ,מצורף למטה(של מודזיץ) זה יושב טוב על מלך עליון וגם בסוף כשאומרים אבל מלך עליון ואז כל הקהל שר את הפזמון עם כל המרץ ובנוסף הניגון הזה משתלב עם החזן קהל בסוף מוסף היום תאמצנורק מזכיר.
אולי למישהו יש ניגון למלך עליון למוסף של יום א'?
זה מה שאני עושה כבר כמה שנים. רציתי גיוון...אני הולך לעשות את הניגון שלעיל הביאו ,מצורף למטה(של מודזיץ) זה יושב טוב על מלך עליון וגם בסוף כשאומרים אבל מלך עליון ואז כל הקהל שר את הפזמון עם כל המרץ ובנוסף הניגון הזה משתלב עם החזן קהל בסוף מוסף היום תאמצנו
לגבי המנגינה כד יתבון הקצבי אני מכיר אותו גם על מראה כהן
בהצלחה רבה לכל השצי"ם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: