ראה הודעה קודמתרק אני שמעתי בחדשות שההגבלות יוסרו בהדרגה ולפי מגזר?
ראה הודעה קודמתרק אני שמעתי בחדשות שההגבלות יוסרו בהדרגה ולפי מגזר?
קישור?שר שנכח בדיון סיפר ב'וואלה' כי החינוך המיוחד יחזור לפעול כבר השבוע, בקבוצות קטנות. בנוסף ייפתחו משפחתונים אך ייקבעו סדרי גודל שיוכלו להכיל ילדים עד מספר חד ספרתי. הגורם התייחס לאפשרות של החזרת מערך הלימודים ואמר כי "על בתי ספר עדיין לא מדברים, בטח שלא בשבוע הקרוב".
שר שהשתתף בישיבה טען כי "הדיון התפזר ללא החלטות ברורות, עכשיו השאלה מי ילחץ יותר על נתניהו".
מקור JDN
קישור?
ארץ אשר עיני ה' אלוקיך בהמדינה עם 11.7 מליון תושבים, צפיפות ביחס לשטח די קרובה לשלנו. לכל מי שיש תלונות על מערכת הבריאות, ההנהגה, המוכנות, היערכות והתגובה. הכל יחסי. תמיד אפשר יותר טוב, אבל פרופורציות.
קשקוש:נתניהו קיבל את הצעת המל"ל: המשק ייפתח תחת מגבלות שייקבעו במוצ"ש | JDN - חדשות
קרב גרסאות בין נתניהו לבנט: בדיון על "אסטרטגיית היציאה" הוחלט על גיבוש פיילוט לפתיחה מדורגת של עסקים, בכפוף לעמידה בכללים של משרד הבריאות. מגבלת התנועה תוגדל ל-500 מטר. בתי ספר וגני ילדים יישארו סגורים, יתאפשר חינוך מיוחד יחידניwww.jdn.co.il
חנקת אותי לגמרי........שהילדה זוכרת באיזה כיתה היא,
נראה שהבני ברקים מה זה התאהבו בסגר, קשה להם לצאת ממנואוף!
רק לי נשמע הזוי???!!!
גרים בבני ברק הילדים לא יצאו 5 שבועות מהבית!!
אפילו לא לחצר.שומרים .נזהרים.מסתבנים.ופתאום בום!!
חוזרים יש גנים.יש ביהס.יש בתי מסחר..
אז מה היה עד עכשיו??יש פחות חולים מלפני שבועיים??איך רגע אחד אסור לצאת ורגע שני הולכים לפתוח גנים ושכולם מתערבבים עם כולם ..???
ואל תתחילו לאמר שישמרו כי כולם יודעים שזה בדיחה.באמת,ילדים איך אפשר לשמור??!!
כסף הוא לא שווה ערך לחיים.בסוף בסוף. כסף זה חיים. לא כדאי לדמיין מצב שהכלכלה קורסת, אנשים יוצאים לרחוב כי כבר אין להם מה להפסיד.. ואז, לא כסף ולא חיים.
בעיה של השכנה הזקנה שיצאה מהבית.שום לימודים.
מספיק ילד קטן שיש לו קורונה קטנה שהולך עם אמא לקנות לחמניה בבוקר בסופר
ועובר ליד השכנה בת ה65
מי לוקח את האחריות הזו על עצמו?
כסף/התמוטטות של יחיד או רבים, אכןכסף הוא לא שווה ערך לחיים.
זטו לא משוואה.
כסף עוזר לחיות טוב יותר.
הוא חשוב לחיים
אבל אינו חיים
תראו לי מישהו אחד שיאמרו לו "נשלם לכם מליון ש"ח אם תקחו את החולה שלכן למות בבית בלי טיפול"
זו רק דוגמא. כמובן
א קיצער, הם מבולבלים... בואו לא נתבלבל בעקבותיהם ולא נשדר לילדים בלבול.
נקום מחר רגוע, נמשיך בשגרת הקורונה המוכרת ("אבא, נגעת במעקה? תעשה עם החומר..." בן השלוש ורבע לאביו...)
בחשאי נוודא שהקלמרים מוכנים, שהספרים עטופים, שהילדה זוכרת באיזה כיתה היא, התלבושת מן הסתם כבר מגוהצת ממזמן... - ונמתין להוראות ברורות + הוראות ממוקדות ממוסדות החינוך של הילדים. אחרי הכל, לא אשלח את בני לגנון על סמך הודעה בחדשות.
יש מדינות שבהם חיים אנשים ללא כסף. במדינות עוני.כסף/התמוטטות של יחיד או רבים, אכן
כסף/התמוטטות של מדינה הוא חיים
לחלוטין
אני מאוד מקווה!! שזה היה בצחוק ,נראה שהבני ברקים מה זה התאהבו בסגר, קשה להם לצאת ממנו
הם מתים הרבה יותר מהר והרבה יותר בכלליש מדינות שבהם חיים אנשים ללא כסף. במדינות עוני.
אבל הם חיים. והם רגילים לחיים שלהם ולא רע להם עם זה. לא בהכרח מדינו העולם השלישי.
וכל דקה של חיים יש לה ערך פי הרבה מכסף. ביהדות
לא תשכנעו אותי אחרת.
מצטערת.
יש מדינות שבהם חיים אנשים ללא כסף. במדינות עוני.
אבל הם חיים. והם רגילים לחיים שלהם ולא רע להם עם זה. לא בהכרח מדינו העולם השלישי.
וכל דקה של חיים יש לה ערך פי הרבה מכסף. ביהדות
לא תשכנעו אותי אחרת.
מצטערת.
הכי רלוונטי שיש.
השר הכי רציני שהיה כאן בעשור האחרון.
זה הכי חזק מכל האשכול הזה!רלוונטי ועוד איך!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: