אז לכן מה?אני כמו עוד הרבה ,עובדים חיוניים תחשבי שאני כל הזמן בעבודה ובעלי צריך לשמור כבר המון זמן לבד עליהם
תשלחי אותם להדבק בקורונה בגן כי אין לך סידור??
אז לכן מה?אני כמו עוד הרבה ,עובדים חיוניים תחשבי שאני כל הזמן בעבודה ובעלי צריך לשמור כבר המון זמן לבד עליהם
כל מילה- מילה בסלע!זה לא נשמע לי הגיוני להוציא הודעה במוצ"ש על לימודים בראשון שלמחרת! חייבים לתת למערכת לפחות 24 שעות להתארגן, להודיע ברור לצוות ולתלמידים מי לומד, איפה, כמה שעות, באילו תנאים- כל מנהלת צריכה לקרא היטב את ההנחיות ולהטמיע אותן בצוות שלה! איך מצפים שזה יקרה בלילה שבין מוצ"ש לראשון?!
וחוץ מזה,
מה עם המורים שבקבוצות סיכון?! יוכרחו לבא? חל"ת על חשבונם? ומה עם השגת ממלאי מקום לשעות שלהם?
והסתדרות המורים- אחרי הכרות מוקדמת איתם, מן הסתם ידרשו שורה של אמצעי מיגון למורים (ולגמרי בצדק-) איך יספיקו להחיל אותם תוך לילה אחד?
לא יודעת, נשמע לי הזוי.
בוקר טוב אליהו.זה לא נשמע לי הגיוני להוציא הודעה במוצ"ש על לימודים בראשון שלמחרת! חייבים לתת למערכת לפחות 24 שעות להתארגן, להודיע ברור לצוות ולתלמידים מי לומד, איפה, כמה שעות, באילו תנאים- כל מנהלת צריכה לקרא היטב את ההנחיות ולהטמיע אותן בצוות שלה! איך מצפים שזה יקרה בלילה שבין מוצ"ש לראשון?!
וחוץ מזה,
מה עם המורים שבקבוצות סיכון?! יוכרחו לבא? חל"ת על חשבונם? ומה עם השגת ממלאי מקום לשעות שלהם?
והסתדרות המורים- אחרי הכרות מוקדמת איתם, מן הסתם ידרשו שורה של אמצעי מיגון למורים (ולגמרי בצדק-) איך יספיקו להחיל אותם תוך לילה אחד?
לא יודעת, נשמע לי הזוי.
בדיוק!!זה לא נשמע לי הגיוני להוציא הודעה במוצ"ש על לימודים בראשון שלמחרת! חייבים לתת למערכת לפחות 24 שעות להתארגן, להודיע ברור לצוות ולתלמידים מי לומד, איפה, כמה שעות, באילו תנאים- כל מנהלת צריכה לקרא היטב את ההנחיות ולהטמיע אותן בצוות שלה! איך מצפים שזה יקרה בלילה שבין מוצ"ש לראשון?!
וחוץ מזה,
לא יודעת, נשמע לי הזוי.
בסוף בסוף. כסף זה חיים. לא כדאי לדמיין מצב שהכלכלה קורסת, אנשים יוצאים לרחוב כי כבר אין להם מה להפסיד.. ואז, לא כסף ולא חיים.צר לי לאכזב אותכם/ן אבל כל מה שמעניין את האנשים שמנהלים פו את המדינה זה רק כסף. קורונה? כסף. אנשים ימותו? כסף. לחזור ללימודים? כסף. זה עצוב אבל זה המצב, ולכן לצערי כל האגואיסטים פו בממשלה משוכים כל אחד לכיוון יותר טיפשי מחבירו וזה אף פעם לא יפסק כי פוליטיקאים מבחינתם גם מוות של אנשים זה כסף ופוליטיקה
שימו לב!עשו חשבון פשוט שאצל החרדים יש הרבה יותר ילדים בכל מוסד לימודי
וככה יגמרו מהר עם המוסג הזה ששמו חרדים
הפיתרון הסופי
ממש לא!!!אז לכן מה?
תשלחי אותם להדבק בקורונה בגן כי אין לך סידור??
נכון, וגם חלקת קבר עולה כסף...והרבה....בסוף בסוף. כסף זה חיים. לא כדאי לדמיין מצב שהכלכלה קורסת, אנשים יוצאים לרחוב כי כבר אין להם מה להפסיד.. ואז, לא כסף ולא חיים.
לשלול הכי קל.נכון, וגם חלקת קבר עולה כסף...והרבה....
חזרה מדורגת..לשלול הכי קל.
יש לכם משהו רציני יותר להציע?
אמרו שיש מספיק מכונות הנשמה... (בהומור שחור)שום לימודים.
מספיק ילד קטן שיש לו קורונה קטנה שהולך עם אמא לקנות לחמניה בבוקר בסופר
ועובר ליד השכנה בת ה65
מי לוקח את האחריות הזו על עצמו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: