בספר איסתרק, בסוףמוחה! עדיין לא נקרא קשה
המשפט "פעמים בודדות בלבד במהלך חייו של אדם מזדמנת לו בחירה חדה כל כך בין טוב לרע"
מצלצל לי, אבל לא זוכרת מאיפה.
איפה נאמר ?
(לא מי, אלא איפה ובאיזו סיטואציה... כך שזה לא ספוילר)
בספר איסתרק, בסוףמוחה! עדיין לא נקרא קשה
המשפט "פעמים בודדות בלבד במהלך חייו של אדם מזדמנת לו בחירה חדה כל כך בין טוב לרע"
מצלצל לי, אבל לא זוכרת מאיפה.
איפה נאמר ?
(לא מי, אלא איפה ובאיזו סיטואציה... כך שזה לא ספוילר)
שים לב שאצל אחד מן הדמויות הופקד ילד ולא תינוקבידי מי הופקד תינוק פגוע.
אופסס טעות שליאאל"ט גם כלב התחפש לבן אצולה...
[באיסתרק, כשהם חוזרים מהשבי]
על זה אני מדבר , היה כתוב שהתשובה הנכונה זה מי שהפקידו אצלו ילד.שים לב שאצל אחד מן הדמויות הופקד ילד ולא תינוק
אכן הופקד אצלו ילד אבל הרבה לפני הופקד אצלו תינוק פגוע (אצל כל השאר לא הופקד תינוק עד כמה שזכור לי)על זה אני מדבר , היה כתוב שהתשובה הנכונה זה מי שהפקידו אצלו ילד.
אה.. אבל גם בידי אלרון הופקד תינוק לא?? (הוא היה פצוע אבל אולי זה לא נחשב "פגוע")אכן הופקד אצלו ילד אבל הרבה לפני הופקד אצלו תינוק פגוע (אצל כל השאר לא הופקד תינוק עד כמה שזכור לי)
יש קטע במהללאל, שאלרון שולח מישהו עם תינוק לשלוואן, כדי ששלוואן ידאג לילד אחרי שיוסף רצח את אבא שלו.אה.. אבל גם בידי אלרון הופקד תינוק לא?? (הוא היה פצוע אבל אולי זה לא נחשב "פגוע")
רגע , אבל יתיר היה שקרן פתולוגי , כך שזה לא ראיה שבאמת הופקד אצלו תינוקאכן הופקד אצלו ילד אבל הרבה לפני הופקד אצלו תינוק פגוע (אצל כל השאר לא הופקד תינוק עד כמה שזכור לי)
בידי אלרון הופקד ילד ולא תינוקאה.. אבל גם בידי אלרון הופקד תינוק לא?? (הוא היה פצוע אבל אולי זה לא נחשב "פגוע")
הוא לא הופקד בידיו אלא בידי הבחור שלו הוא עזריש קטע במהללאל, שאלרון שולח מישהו עם תינוק לשלוואן, כדי ששלוואן ידאג לילד אחרי שיוסף רצח את אבא שלו.
נו טוב , אז זה רק 60בידי אלרון הופקד ילד ולא תינוק
הנה צילום מהפרק הראשון (עשיתי צילום מסך מהפרק לדוגמא ביפה נוף)
צפה בקובץ המצורף 1246452
סודר..אבל באלעזן הייתי בטוחה שאין ר'.
נשמח לשיתוף התוצאה.בעצם אני כקוראת אדוקה של הסדרה רוצה להעביר את התחושה, האווירה והרעיון של הסדרה בפרויקט שאני עושה,
הפרויקט הוא צילומי ואני מחפשת את הטקסט המדויק להוסיף כדי להעביר את התחושות הללו.
אין עלי!!!רוצים לנסות לענות על חידון נוסף?
הנה הקישור: (מזהירה שהחידון יחסית קשה...)
(יש בו 14 שאלות, אז הציון המירבי הוא 70)
שזה בהחלט יכול להוסיףמה אתם אומרים על משוב גם על התשובות השגויות?
ההיתי מתמקדת בדברים יות רקריטיים בסיפוראני עובדת עכשיו על עוד חידון,
מה אתם אומרים על משוב גם על התשובות השגויות?
אני אעשה גם וגםההיתי מתמקדת בדברים יות רקריטיים בסיפור
החידונים שהעלו כאן היו ממש על נתונים שוליים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
18.11
י"ז חשוון
וובינר ייחודי
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: