אחת שחושבת.
משתמש פעיל
צודקים.אני לא חושב שהאבקה השחורה חלשה מהקפצונים החמודים של מדינת ישראל.
ע"מ לקבל השראה לרקע, ניתן לפנות לעזה/ביירות...
בהצלחה...
צודקים.אני לא חושב שהאבקה השחורה חלשה מהקפצונים החמודים של מדינת ישראל.
ע"מ לקבל השראה לרקע, ניתן לפנות לעזה/ביירות...
בהצלחה...
פרומפטים:
1.צילום ראליסטי שלם של צוק שעליו עומד נסיך כוזרי בלונדיני בן 17 עם שיער ארוך, זקן קטן בלונדיני והבעת פנים נחושה. תווי פנים רכים, עיניים כחולות חכמות. לבוש בבגדים מפוארים ומלכותיים מימי הביניים. מקשיב בריכוז כשמצחו מקומט למפקד קשוח במדים כוזריים בסגנון ימי ה
2.צילום ראליסטי שלם של נסיך כוזרי בלונדיני בן 17 עם שיער ארוך, זקן קטן בלונדיני והבעת פנים נחושה. תווי פנים רכים, עיניים כחולות עמוקות וחושבות, לבוש בבגדים מפוארים ומלכותיים מימי הביניים. יושב על אבן גדולה בתוך אוהל שחור, מחזיק בידיו נבל קטן ומסתכל עליו בצע
מעניין אותי לראות את התוצאות בתוכנה אחרת, את התוצאות של דיזיינר כבר ראיתי...ניסיתי גם את מזלי על הפרומפטים שלך , הנה התוצאות
כבר אני אנסה גם בנייט קפהמעניין אותי לראות את התוצאות בתוכנה אחרת, את התוצאות של דיזיינר כבר ראיתי...
אבל יצא לך מהמם!
- כן!!אם אתם כבר כאן, אני רוצה לעשות סקר קטנטן:
יש ביקוש ועניין באשכול של גיבורי ספרים אחרים?
אתכם מעניין לראות, למשל, תמונות של אייל גלבוע, שוע מ"שניה לפני האור" וברוך ברון מ"שומרת השערים"?
אם אין לכם זמן/חשק לכתוב תשובה, תענו באמצעות הלייקים הבאים:
- ברור שכן! מעניין אותי מאד.
- באמת נראה לך שמעניין אותנו משהו חוץ מממלכה במבחן?!
ברור שכן! מעניין אותי מאד : )אם אתם כבר כאן, אני רוצה לעשות סקר קטנטן:
יש ביקוש ועניין באשכול של גיבורי ספרים אחרים?
אתכם מעניין לראות, למשל, תמונות של אייל גלבוע, שוע מ"שניה לפני האור" וברוך ברון מ"שומרת השערים"?
אם אין לכם זמן/חשק לכתוב תשובה, תענו באמצעות הלייקים הבאים:
- ברור שכן! מעניין אותי מאד.
- באמת נראה לך שמעניין אותנו משהו חוץ מממלכה במבחן?!
1.צילום ראליסטי שלם של צוק שעליו עומד נסיך כוזרי בלונדיני בן 17 עם שיער ארוך, זקן קטן בלונדיני והבעת פנים נחושה. תווי פנים רכים, עיניים כחולות חכמות. לבוש בבגדים מפוארים ומלכותיים מימי הביניים. מקשיב בריכוז כשמצחו מקומט למפקד קשוח במדים כוזריים בסגנון ימי ה
כאן הרוב היו חסומים...2.צילום ראליסטי שלם של נסיך כוזרי בלונדיני בן 17 עם שיער ארוך, זקן קטן בלונדיני והבעת פנים נחושה. תווי פנים רכים, עיניים כחולות עמוקות וחושבות, לבוש בבגדים מפוארים ומלכותיים מימי הביניים. יושב על אבן גדולה בתוך אוהל שחור, מחזיק בידיו נבל קטן ומסתכל עליו בצע
אמת.בפרט ששם יש יותר מה לבקש מהבינה
וואו!בנייק קפה (אחרי שתירגמתי)
צפה בקובץ המצורף 1727072צפה בקובץ המצורף 1727073
כאן הרוב היו חסומים...
צפה בקובץ המצורף 1727077צפה בקובץ המצורף 1727078
גם אני חשבתי ככה, הן באמת הכי יפות ממה שיצא...)וואו!
הראשון והאחרון מדהימים.
מעניין לראות איזה הבדל תהומי יש בין אלו לבין היצירות של דיזיינר.
יש לי תיקון קטן.ראיתי באמת את ה'מת', וגללתי לראות אם הוא באמת מת, ואיך בדיוק הבינה הסכימה להביא לך אדם מת..
אתגרת, עכשיו הולכת לנסות
והנה הסצנה של אולה וטוביה במטע התפוחים
צפה בקובץ המצורף 1724062
וקצת פחות ריאליסטי:
צפה בקובץ המצורף 1724064
בחור נאה עם מדי צבא של קצין, של לפני 2000 שנה, יושב על האדמה ברגליים משוכלות ליד מדורה. מהצד השני של המדורה, יושב נער ממורמר מעט, בן 17 עם בגדים מיושנים ופשוטים של טוחן, של לפני 2000 שנה. אדמה תחוחה. ברקע מטע תפוחים. על המדורה נצלה לאיטו דג על מקל, הדג מלוכלך בעפר. ריאליסטי.
אולה וטוביה צלו מתישהו תפוחים??הקטע שקרה עם הדג לא קרה בתוך שדה תפוחים!! שם הם צלו תפוחים...
יש לי תיקון קטן.
הקטע שקרה עם הדג לא קרה בתוך שדה תפוחים!! שם הם צלו תפוחים...
או כמו שאמר טוביה לפאנז'י: 'מה אפשר לצלות בתוך שדה תפוחים?'
תודה על התיקון!יש לי תיקון קטן.
הקטע שקרה עם הדג לא קרה בתוך שדה תפוחים!! שם הם צלו תפוחים...
או כמו שאמר טוביה לפאנז'י: 'מה אפשר לצלות בתוך שדה תפוחים?'
בוטנים מסוכרים, את זה לפחות אני כן זוכרת : )מה יקוואל אכל שם על הגג, אולי תחכימו אותי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: