חידה ממלכה בחידון ~ אוסף חידונים כוזרים

מצב
הנושא נעול.

טאבו

משתמש סופר מקצוען
קראתם את הסדרה ממלכה במבחן?
חושבים שאתם שולטים בכל הפרטים הקטנטנים?
אז ייצרתי שני חידונים נחמדים על הממלכה, (ויש גם משובים...)
מוזמנים להתנסות >>>

בחידונים האלו הציון המירבי הוא 70 נקודות.

ויש חידון נוסף שלא אני הכנתי, אבל הוא חמוד ממש!
קרדיט לניקית @שירה שרה שהביאה אותו,
הנה:

Avigail Amram

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
של מ.קינן, ר. קפלר ור. רפפורט - א. קווין
תסתכלו בעמוד הראשון של הספר....
בכריכה כתוב א. קווין בעמוד הראשון כתוב ר. רפפורט
סליחה שאני מחזירה אתכם אחורה אבל תמיד תהיתי לעצמי למה באמת כתוב בכריכה א.קווין ובעמוד הראשון ר.רפפורט. זו באמת אותה אחת???
אם השאלה מטופשת מעצם היותה אז תמחלו לי לי על הבורות. אבל זה ממש מסקרן אותי! משהו יודע??

דו משמעי

משתמש מקצוען
סליחה שאני מחזירה אתכם אחורה אבל תמיד תהיתי לעצמי למה באמת כתוב בכריכה א.קווין ובעמוד הראשון ר.רפפורט. זו באמת אותה אחת???
אם השאלה מטופשת מעצם היותה אז תמחלו לי לי על הבורות. אבל זה ממש מסקרן אותי! משהו יודע??
לא
יונה ספיר ור רפפורט זה אותה אחת
לא הגיוני שהיא תעשה עוד שם עט וגם לא הגיוני - אם זו אותה אחת- שהיא מוציאה כמויות של ספרים גם מאסתי קווין וגם מרות רפפורט

וחוץ מזה היא אמרה שזה כמה סופרות שכתבו את הספר ביחד אז למה שיכתבו את אותה סופרת תחת שני שמות

אני רואה שאתן כבר שתיים אז אולי זאת אני שלא הבנתי את השאלה שלך

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה

אסתי קווין היא א' רפפורט, אין לי מושג למה אין אחידות בין הכריכה לפנים הספר... כנראה תקלה.

brachy 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים

דו משמעי

משתמש מקצוען
בהחלט לא הבנת...
השאלה שלנו היא מי כתבה את הספר?
יש מקומות סותרים.
1690111770268.png

Avigail Amram

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אסתי קווין היא א' רפפורט, אין לי מושג למה אין אחידות בין הכריכה לפנים הספר... כנראה תקלה.
תודה! כבר חשבתי שא. קווין זאת ר. רפפורט שזאת י.ספיר...

פתאום עכשיו אתם תגידו שאני לא הבנתי וזה בדיוק זה...

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען

א. רפפורט או ר. רפפורט?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה