ש
שפרה ל.
אורח
תמונה שלי שאפרה אותי ממש בשנה האחרונה........
רבקי אשוואל תותחיתתודה
אשמח לעוד המלצות ממי שניסתה
וואי היא טובה ממש!מה אתם אומרות על אסתי אביב
אשמח להמלצות
ממש טובה, שנים בתחום גם של סירוק וגם של איפורמה אתם אומרות על אסתי אביב
אשמח להמלצות
נחמי אייזנבך ואשואל אלופות שתיהםםאני צריכה המלצות דחוף למישהי תותחית לשיער
יש לי מישי אלופההה ממשאני צריכה המלצות דחוף למישהי תותחית לשיער
מעניין אותי בהחלטיש לי מישי אלופההה ממש
עושה נדיר!
אם מענין אותך אכתוב לך בפרטי
אשןאל כבר תפוסה...ועל נחמי אייזנבך את כותבת מנסיון? ראית כאלה שהיא עשתה? ואם יש למשיהי עוד שמות אני אשמח!נחמי אייזנבך ואשואל אלופות שתיהםם
אסתי עזרן 0533260370לאירוע.
כן לקחתי אותה וממש נהניתי גם מהתסרוקת וגם מהסבלנות שלהאשןאל כבר תפוסה...ועל נחמי אייזנבך את כותבת מנסיון? ראית כאלה שהיא עשתה? ואם יש למשיהי עוד שמות אני אשמח!
מצטרפת להמלצהאת מחפשת מאפרת?
אני שמעתי המון המלצות על אחת בשם פנינה ניזסנזון מק"ס ... (רצינו אותה והיא היתה תפוסה) ראיתי כאלה שאיפרה - מעלף...
אני לקחתי את הילה אלפסי- עשתה לי תסרוקת לחתונה (שלי) היא אלופה!יש משיהי שיודעת על הילה אלפסי/אוחיון/אשרת שמול? אשמח לשמוע חוות דעת!
אושרת שמול- שמעתי שעושה מהמם ומכירה כמה שהיו מרוצות מאד.יש משיהי שיודעת על הילה אלפסי/אוחיון/אשרת שמול? אשמח לשמוע חוות דעת!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: