דבר שלא בא לעולם
משתמש צעיר
רק הרגע עובר על האשכול וקולט את זהתודה רבה.
גילוי נאות: יועצת בעצמי.
אז סורי.....
רק הרגע עובר על האשכול וקולט את זהתודה רבה.
גילוי נאות: יועצת בעצמי.
יועצת די חדשה ללא אומץ עדיין לסתור בחדות את מי שאומר בנחישות שההצעה לא קוסמת בכלל. לכן בקשתי חוות דעת של יועצים דווקא. ידעתי שההצעה מצויינת אבל בעיקר התכוונתי לשאול על הפרייםזה פשוט לא היה נראה שאת היועצת בעצמך
זה מרווח של 0.3 שזה פצצה !תודה.
הריבית שקבלנו זה התוצאה הסופית. 4.68 ו 4.66
אז עדיין פריים -1.1 או לא?זה מרווח של 0.3 שזה פצצה !
אני הייתי משלב גם פריים בכזה מרווח אם לא פוגע בשאר המסלוליםאז עדיין פריים -1.1 או לא?
בהצלחה !יועצת די חדשה ללא אומץ עדיין לסתור בחדות את מי שאומר בנחישות שההצעה לא קוסמת בכלל. לכן בקשתי חוות דעת של יועצים דווקא. ידעתי שההצעה מצויינת אבל בעיקר התכוונתי לשאול על הפריים
ברכותיי!!!!!בהצלחה !
נדירררררתודה.
ריביות טובותתודה.
ראיתי שאתה רוצה לראות את זה כתוב.ריביות טובות
כנראה בגלל שזה ל180 חודש לא נראה לי שיש סיכוי לריביות כאלו בפריסה של 30 שנה
רציתי כי חשבתי בהתחלה שזה ל30 שנהראיתי שאתה רוצה לראות את זה כתוב.
בעז"ה ביום רביעי אני אמורה לקבל אישור , היו חסרים לי היום פרטים על החלקה והגוש וכו' וגם לא הייתי סגורה על הפריים. וגם המלצ לא משנה התקופה זה הריבית
באמת זה עוד לא מאושר והתגובות כאן מעלות חששות שאולי התבלבלתי אבל ההחזר החודשי שאמרו לי זהה למה שיצא בחישוב אז כנראה שזה בסדר. בעז"ה אעלה את האישור בשביל למנוע חרטוטים כמו הנ"לרציתי כי חשבתי בהתחלה שזה ל30 שנה
אבל ל15 שנה פחות מתעסק...
(בכ"א תמיד שווה להעלות כתוב כי רוב הפעמים בפורום הריביות הנמוכות על גבול הנדיר... הם משום מה לא בכתב... {ספציפית פה תחושת הבטן שזה כן אמיתי} וזה גורם חשק לא להגיב על זה...)
זה שווה, אך יש לו עוד לאן לרדת עוד במו"מ עם הבנק.קופץ על האשכול,
שואל בשביל חבר:
משכנתא קיימת,
לא מעוניין למחזר - כי יש שם שליש קל''צ של 3.11 %
התקשר לבנק לנסות לשפר את החלקים האחרים,
הבנק מציע לשנות את השליש פריים מינוס 0.1 (כעת 5.9) - במשתנה כל שנתיים ל''צ של 5.36 %
(ירידה של 0.54 %),
השאלה אם זה שווה - בהתחשב בנתון שאולי (אולי אולי....) הפריים יירד יותר בשנים הקרובות ?
מה עם זה? מישהו יכול להאיר את עיני? תודה.פריים מינוס 1 ומרווח 0.55 מתחלק 50 50, זו הצעה טובה?
מה יש בשאר ?פריים מינוס 1 ומרווח 0.55 מתחלק 50 50, זו הצעה טובה?
קצ 2.59 אבל מחזיר אותו מייד, כך שזה לא רלוונטי, אשאר רק עם פריים מינוס 1 ומרווח 0.55. תודה רבה.מה יש בשאר ?
מצויןקצ 2.59 אבל מחזיר אותו מייד, כך שזה לא רלוונטי, אשאר רק עם פריים מינוס 1 ומרווח 0.55. תודה רבה.
יש לך אישור כתוב?!מה עם זה? מישהו יכול להאיר את עיני? תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: