דרוש מידע מלמדים - איזו מתנה הייתם שמחים לקבל?

שלומי ברגר

משתמש פעיל
סליחה שאני כותב דבר שלא קשור לנושא הנ"ל אבל יש למישהו פיתרון איך מורידים ריח של זעה מהתפילין
זה ודאי קשור, כמובן בהומור,
אם תתן למישהו כסף הוא ימצא לך רעיון יצירתי,
ככה זה אצל מלמדים, אחרי שנותנים משהו טוב למלמד המזיע הוא כבר ימצא פתרונות ומוטיבציה איך לקדם את בנכם יותר מלפני זה...

בעד עמך

משתמש צעיר
או שהמלמד הוא מלמד טוב ולכן נעים לנו ומתוק לתת לו מתנה
אמן על הברכה!!
כפי הנראה מכך שהמתנה מתוכננת לסוף השנה - משמע שהמתנה ניתנת כהכרת תודה טהורה, בלי פזילה אל העתיד, בנוסח "בואו נשחד אותו עם איזה צעצוע, כדי שיתן לבן שלנו יחס VIP".

ועל כך, מחמאותיי: כל הכבוד!

כארד-שופ כרטיסי מתנה

משתמש חדש
מנוי פרימיום
לי אישית כמלמד
הכי שימושי זה כסף מזומן אבל לא כשנותנים 20 30 ש"ח שאז ההרגשה שהאבא נותן את הלחם והחלב של מחר ולא נעים לקבל את זה
והעיקר היא כמה מילים עם ההערכה זה הכי מועיל
בהצלחה.

50 ₪ בשטר מקומט הוא לא נעים לשני הצדדים... אתה כהורה רוצה לוודא שהכסף שנתת לא נבלע בקנייה בסופר אלא המלמד קנה משהו מפנק ודרך זה הוא זוכר אותך היטב... אנו מציעים פתרון מכובד לשני הצדדים - כרטיס מתנה מבית כארד-שופ המכובד במגוון חנויות *ברחבי הארץ*. יש מוקדים בירושלים, בני ברק, אשדוד, בית שמש וביתר. בקרוב יהיו מוקדים גם בצפון.
מוזמן ליצור קשר טלפון 054-8443096 מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> קישור לווצאפ לקבלת שירות
העיקר שתהיה שנה טובה ומתוקה לכולנו!

צביקה לינצר

משתמש צעיר
עריכה תורנית
אני רוצה לקנות מתנות למלמדים לאות הערכה לסוף השנה. משהו אישי שישמח אותם?
(לא לבית או לילדים)
בלת"ק
כמלמד המתנה שהכי אהבתי
הורה שהביא לי מחזור לר"ה בנוסח של החסידות שלי
יותר ממה שנהנתי מהמתנה נהנתי מהחשיבה עלי...

יוסיK

משתמש מקצוען
שמעתי על ת"ת שההנהלה הודיעה להורים שאסור בשופו"א לתת מתנות מזומן למלמדים, מי שרוצה לתת לפני חגים וכיו"ב מודיע להנהלה שמורידים את זה מההו"ק ומוסיפים למלמד במשכורת.
מתן בסתר, אהה?
הרעיון מאוד פשוט ובמידה מסוימת הגיוני, יש הורים שאין להם כסף, או לא רוצים לתת ואולי חושבים שלא צריך לתת, אבל לא נעים להם, כי כולם נותנים, אז אין ברירה והם נותנים.
אני מקווה שהמלמד של הבן שלי מעדיף כסף נקי יותר מכזה שניתן מתוך אילוץ.
ברגע שזה בעילו"ש, רק מי שבאמת רוצה לתת, נותן ונותן כמה שהוא יכול ושמח לתת, המלמד וודאי לא יפלה לרעה את בני העניים, [יש כאלו שנותנים רק כי הם חושבים שזה ככה] המלמד מקבל את זה מזומן - מה יותר טוב מזה?
החיסרון, לא מצורפים מכתבים, אבל אפשר לשלוח שוקולד עם מכתב.
נקודה למחשבה,

צביקה לינצר

משתמש צעיר
עריכה תורנית
שמעתי על ת"ת שההנהלה הודיעה להורים שאסור בשופו"א לתת מתנות מזומן למלמדים, מי שרוצה לתת לפני חגים וכיו"ב מודיע להנהלה שמורידים את זה מההו"ק ומוסיפים למלמד במשכורת.
מתן בסתר, אהה?
הרעיון מאוד פשוט ובמידה מסוימת הגיוני, יש הורים שאין להם כסף, או לא רוצים לתת ואולי חושבים שלא צריך לתת, אבל לא נעים להם, כי כולם נותנים, אז אין ברירה והם נותנים.
אני מקווה שהמלמד של הבן שלי מעדיף כסף נקי יותר מכזה שניתן מתוך אילוץ.
ברגע שזה בעילו"ש, רק מי שבאמת רוצה לתת, נותן ונותן כמה שהוא יכול ושמח לתת, המלמד וודאי לא יפלה לרעה את בני העניים, [יש כאלו שנותנים רק כי הם חושבים שזה ככה] המלמד מקבל את זה מזומן - מה יותר טוב מזה?
החיסרון, לא מצורפים מכתבים, אבל אפשר לשלוח שוקולד עם מכתב.
נקודה למחשבה,
לא נעים לומר את זה
אבל חלק מהמתנה חוץ מהענין של ההערכה זה השוחד (מוכח שעובד)
וא"כ יצא שכרו בהפסדו

יוסיK

משתמש מקצוען
אבל חלק מהמתנה חוץ מהענין של ההערכה זה השוחד (מוכח שעובד)
וא"כ יצא שכרו בהפסדו
ואולי חלק זה בדיוק היה חלק מהשיקולים של אותו מנהל?

הרי אין לדבר סוף, מלמד עלול לעבוד יותר על ילד שאבא שלו נתן לחגי תשרי 200 ש"ח וזה מוכח כפי שנכתב, כיוון שכך בסוף כמעט כולם יתנו את זה ואז לאף אחד אין עדיפות, אא"כ מישהו נותן 400 ואז במשך הזמן כולם יתנו 400 וכן הלאה.
אם המלמד היה מקבל את המשכורת כל חודש מההורים, כמו שהיה פעם שבר"ח היו שולחים כמה רובלים או קופיקות וכו' הוא היה מרגיש מועסק של ההורים, כיוון שזה לא ככה והוא מקבל משכורת ותלוש כאחד האדם, הוא מחויב יותר למנהל ופחות להורים, זה טבעי, אבל הפתרון לא חייב להיות שהוא יקבל גם מההורים דרך המנהל וגם מההורים עצמם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה