דרוש מידע מלמדים - איזו מתנה הייתם שמחים לקבל?

שלומי ברגר

משתמש פעיל
הם אמרו שבעליהם שומרים את המכתבים ומוציאים אותם מידי פעם לקרוא אותם. אחד אפילו שומר פתקים מיוחדים שקיבל מהורי תלמידיו בארנק שלו להסתכל עליהם כשהוא צריך קצת חיזוק.
זה שאתה נהנה יותר מהכסף הוא בסדר גמור אבל זה לא אומר שכולם ככה.
אז אני הפוך.
מכתב אמיתי עם הכרת הטוב על דברים שבאמת עשיתי, מרגשים אותי יותר משטר כסף.
מקבל.
אבל אני יודע שיש אחוזים גבוהים שהלך הרוח שלהם הוא כמוני, ובפרט בחיידרים רגילים (ולא ממ"ח/חינוך מיוחד וכדו') שהמלמדים מחכים מאד גם לתגמול כספי חוץ מהמכתבים והמתנות מסביב.

שלומי ברגר

משתמש פעיל
תלוי מתי ואיך...
אם הורי הכיתה יתארגנו ויתנו סכום נאה, זה יהיה אכן מיוחד (ואם אפשר גם ברכה מעוצבת שמספרת קצת על התרשמותם...)
אבל אם אבא יפגוש אותי ביום האחרון ויזרוק משפט 'אוה, רב'ה פלוני, איזו שנה! איזו שנה! (איזו באמת?) ויכניס לתוך ידי סכום, אפילו גבוה, ההרגשה שלי תהיה לא מכובדת ולא מכבדת...
מזה ומזה אל תנח ידך...
גם אם אבא יפגוש אותי וכו', מבחינתי הכל כשר וטוב בדרך להערכה ותגמול שהמלמדים זקוקים לו.
כנראה ההבדל המנטלי בינינו שאתה בני ברקי ואני במקור ירושלמי......

יועץ ארגוני פדגוגי

מהמשתמשים המובילים!
חסרון יותר גדול שלפעמים הרב'ה כלל לא נהנה מזה אלא אישתו...
וזה מה שמשמח אותו:sneaky:

החיסרון בכסף מזומן שהוא נחמד מיד ונגמר

הכי חשוב ברכה עם השקעה (פחות בחרוזים) בהכשרת הטוב על מה שנעשה כמו שכבר כתבו כאן כמה

הכי פשוט לשאול את אשתו מה הוא רוצה/צריך/אוהב
ואם אפשר לשאול אותו ישירות.

תודה לכל ההורים המעריכים

*

פעם אמר לי אבא שיש לו חלום לתת למלמד סט ספרים, חלק א בערב ראש השנה ולכתוב שאת המשך הסט יקבל עד סוף שנה, תלוי בהתנהגות :) :(

ziva

משתמש פעיל
צילום מקצועי
סיכמת את הכל הכי ברור.
האשה נהנית מזה ולא המלמד!

כמלמד אני מעיד שאני כמעט לא נהנה מכל הכרטיסים למיניהם וכמעט לא מרגיש מזה הערכה (כי אני לא מרגיש את המתנה).
הכי תועלתי זה או מזומן (-עדיף ומורגש מאד) או משחק משמעותי לילדים.
דווקא בעלי אמר את זה עוד לפני ששאל אותי :)
התכוון לקנות בזה מה שחסר לבית. (לא משהו אישי לאישה.)

ynf

משתמש פעיל
ספר תהילים כיס כריכה מכובדת עם הטבעה של שם
לא מתאים?!

מטבע הדברים

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
אני חושב שכיסא מנהלים נוחה לרבי בחדר יפתיע אותו ויזכור תמיד זה הכיסא שקיבלתי ממושי ...
כמובן לברר קודם אם יש לו וכו'
כנראה שיש לכם ילד טוב שאין לכם שום אי נעימות ושיחות לא כ"כ מתוקות מהרבי. הרבה נחת!
או שהמלמד הוא מלמד טוב ולכן נעים לנו ומתוק לתת לו מתנה
אמן על הברכה!!

משיבת נפש

משתמש פעיל
בלת"ק חלקית. אני לא מלמד אבל כמה נשות מלמדים אמרו לאשתי שהמכתב שנותנים עם המתנה יותר חשוב מהמתנה. מכתב אישי שנכתב עם קצת מחשבה יכול לתת למלמד המון כח.
בתור מלמד אני יכול להעיד שאצלי מה שהכי הכי חשוב זה המכתב האישי לא סתם חרוזים אלא באמת מכתב הערכה על ההשקעה הגדולה.
קיבלתי גריפטכארד על סך 100 והמלל היה לרב שליט"א תודה על הכל חופשה מהנה
ההרגשה הייתה מאוד מאכזבת במיוחד שזה ילד שקיבל הרבה ההשקעה בו הייתה מאוד גדולה
והייתי שמח מאוד למכתב אישי שמבטא את הערכה הגדולה.
לאומת זאת קיבלתי מילד שוקולד של עלית עטוף עם מכתב דף מעוצב (A5) שבו הילד עצמו כתב מכתב הערכה וקמה שקיבל ולמד וכו'. נהנתי יותר מהמכתב עם השוקולד מאשר הגריפכארד בלי מכתב

חסדי

משתמש פעיל
כשם שאין פרצופיהן שווים כך אין דיעותיהן שוות
יש כאלו שלחוצים על כסף וכל פרוטה משמח אותם להשביע נפש עולליהם ויש כאלו שרעבים יותר להערכה והכרה בהשקעה, ויש כאלו שנהנים מאיזה רעיון של מתנה פצצה!
כולם צריכים שהכל, אבל כל אחד והדבר הנצרך ביותר שלו

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לי נראה שכדאי לקנות סט צלחות או אפילו סט לפתניות או סכו"ם הכל בהתאם לתקציב שלכן משהו שיפאר את השולחן שבת.
ואז כל שבוע בשבת המלמד נזכר
אימא השבוע תשימו את הסט היפה של כהן
אן לחילופין סיר בישול קרמי של סולתם איכותי גם האוכל יצא טעים וגם האישה תברך אתכם על מה שזה מקל עליה בשטיפת כלים במוצש.

הרבה נחת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה