דווקא זה יכול להתאים וזה כובדספר תהילים כיס כריכה מכובדת עם הטבעה של שם
לא מתאים?!
רק לא לשכוח מכתב הערכה
זה מאוד משמעותי
דווקא זה יכול להתאים וזה כובדספר תהילים כיס כריכה מכובדת עם הטבעה של שם
לא מתאים?!
לא חושבת, רק אם באמת המלמד צריך,לי נראה שכדאי לקנות סט צלחות או אפילו סט לפתניות או סכו"ם הכל בהתאם לתקציב שלכן משהו שיפאר את השולחן שבת.
ואז כל שבוע בשבת המלמד נזכר
אימא השבוע תשימו את הסט היפה של כהן
אן לחילופין סיר בישול קרמי של סולתם איכותי גם האוכל יצא טעים וגם האישה תברך אתכם על מה שזה מקל עליה בשטיפת כלים במוצש.
הרבה נחת.
תלוי אם המלמד צריך, יכול להיות שיש לו בבית המון תהילים עם הטבעה אישיתדווקא זה יכול להתאים וזה כובד
רק לא לשכוח מכתב הערכה
זה מאוד משמעותי
נראה לי שהמלמדים מתוגמלים הרבה יותר מהגננות אלא אם כן אתם בטהרת הקודשממש לא!
משחק לילדים - האבא רואה את זה ואת התועלת שזה עושה למשפחתו,
כרטיס שמגוהץ תוך יומיים - אין שום זכר וזיכרון מהילד שנתן את זה.
אדרבה- לגמרי שיקנו משקפיים חדשות לרעייתי - זה לגמרי שימושי ומורגש ומוערך, כי אני רואה את זה וזוכר מדי פעם מי נתן את זה.
לגבי המזומן שכן כתבתי שזה מוערך אפי' שזה הולך, הסיבה היא רגשית, המלמדים לא מתוגמלים מספיק ביחס לעבודתם הקשה והמתישה, ומגיע הורה ונותן לו נשיקה נחמדה בארנק - זה מאד מוערך ונשאר בזיכרון גם אחרי זמן.
ומה אם לחשוב על הורים שיש להם כמה ילדים? מאיפה יביאו את הסכום?המנהל של החיידר שלנו אמר לנו פעם שלתת פחות משטר של מאה זה לא מכובד.
אני אישית כן הייתי שמח גם ב-50 מאשר כרטיספר וכדו' בסכום הנ"לכל אלה שכתבו שהיו שמחים לקבל כסף שאלה לי אליכם
הייתם שמחים גם ב50 שח?
אני מעריכה מאד את עבודתו של כל מלמד באופן אישי אבל
יש לי 5 ילדים בחיידר ולא יכולה להרשות לעצמי יותר (אנחנו בפתח החופש ורק ספרי לימוד עלו לי מעל 1000)
אז כל פעם שוברת את הראש מה לתת בסכום הנ"ל
כמובן שזה מאכזב, אבל תנסה לחשוב על השני, הוא יודע שהשקעת אבל לא יודע להתנסח, ומבטא את הערכה ב 100 ש"ח.בתור מלמד אני יכול להעיד שאצלי מה שהכי הכי חשוב זה המכתב האישי לא סתם חרוזים אלא באמת מכתב הערכה על ההשקעה הגדולה.
קיבלתי גריפטכארד על סך 100 והמלל היה לרב שליט"א תודה על הכל חופשה מהנה
ההרגשה הייתה מאוד מאכזבת במיוחד שזה ילד שקיבל הרבה ההשקעה בו הייתה מאוד גדולה
והייתי שמח מאוד למכתב אישי שמבטא את הערכה הגדולה.
לאומת זאת קיבלתי מילד שוקולד של עלית עטוף עם מכתב דף מעוצב (A5) שבו הילד עצמו כתב מכתב הערכה וקמה שקיבל ולמד וכו'. נהנתי יותר מהמכתב עם השוקולד מאשר הגריפכארד בלי מכתב
מסכים איתך לגמריכמובן שזה מאכזב, אבל תנסה לחשוב על השני, הוא יודע שהשקעת אבל לא יודע להתנסח, ומבטא את הערכה ב 100 ש"ח.
יש הרבה כאלו שמבטאים הערכה בכסף, אולי כי הם לא יכולים אחרת?
אל תסתכל במכתב אלא מה שבתוכוהמכתב חשוב מאוד
אבל חשוב שיובא לידו משהו חשוב...
אלא מה???הכי שימושי זה כסף מזומן אבל לא כשנותנים 20 30 ש"ח שאז ההרגשה שהאבא נותן את הלחם והחלב של מחר ולא נעים לקבל את זה
זה באמת שווה המון ומרגשאני מלמד וקיבלתי מהתלמידים תעודת הוקרה על השנה ערוכה בטוב טעם ולידה היו מכתבים אישיים מהתלמידים מה שריגש אותי עד דמעות ובנוסף היה גיפט כארד ע"ס 200 ש"ח.
מרשים ומרגש!
זה אכן לא קשור כלל לנושא - פתח על זה אשכול נפרדסליחה שאני כותב דבר שלא קשור לנושא הנ"ל אבל יש למישהו פיתרון איך מורידים ריח של זעה מהתפילין
כדאי לפתוח אשכול חדש.סליחה שאני כותב דבר שלא קשור לנושא הנ"ל אבל יש למישהו פיתרון איך מורידים ריח של זעה מהתפילין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: