שלוש בנות לה כן ירבו, ושלושה בנים נרם יאיר,
ועוד ועוד.וליבה הולם כפטיש השופט על דוכנו
ישמחו הלבלרים ויגילו הקוראים.אשמח לתגובותיכם
מדברת על מצב כשמכירים את השיכור מקרוב..סיפור עצוב באמת!!
נ.ב. אצלנו ונהפוך הוא, דוקא הקטנים בוכים משיכורים והגדולים צוחקים
מדהים איך הצלחת בעצמך להיכנס להרגשה הזו, הכל-כך קשה להבנה על ידי צעירים. סיפור מרגש.ביקשתי קודם כל את הבנתכם... ביקשתי גם את ההשלמה שלכם עם המציאות ברוח טובה ושמחה,
מדהים איך הצלחת בעצמך להיכנס להרגשה הזו, הכל-כך קשה להבנה על ידי צעירים. סיפור מרגש.
בגללך ובגלל @ח.נוי הלכתי לבדוק איזה טייטל יש לי. ישנם עוד פורומי כתיבה פעילים?שובו של אתגר הפורים הגדול
שלושה בחורי ישיבה מבוסמים וחסרי יציבות מכתתים רגליהם בין בתי השכונה המרוחקת מעבר לגבול הלא רשמי של השטעטל. הם מחליטים להיכנס אל הבניין האחרון בשורה שהקבלן העניש אותו ובנה אותו מבודד משאר הבתים. הבניין נראה להם סטנדרטי. רגיל. קונבנציונלי. לגמרי. שני זוגות אופניים. דלי של סיד קרוש. עגלת קניות שבורה משנות השמונים וחתולה אפרפרה עם עיניים ירוקות. הם דופקים על הדלת הראשונה נעדרת השלט וצועקים בקול ניחר: "לא פחות מאלף! לא פחות מאלף!". הדלת נפתחת בחריקה קלה, ובפתח עומד..................................
אם אתם מיושבי קרנות פורום קהילת הסופרים או העיתונאים או הכותבים או העורכים, תלוי בגלגול שלכם, אתם יכולים לנער את האבק מכמה תאים חלודים במוח. מוכר לכם הקטע? נכון!
זה היה האתגר האחרון בגרסת 1.9 של הפורום.
זכיתי לנהל את אתגר הפורים הגדול. מה שלא ידעתי הוא שהפורום היה במצב גסיסה מתקדם, ואלו היו פרפוריו האחרונים רגע לפני שנכנס לדיכאון קליני עמוק. אנשים שלחו סיפורים ושירים מרגשים, מעניינים או מצחיקים, אפילו עברנו לשלב ב' ו.... פוף. מישהו בא וסגר עלי את הדלת של הפורום. ככה באמצע האתגר. נשאר לי רק סימן כחול:
צפה בקובץ המצורף 451781
הרגשתי כמו מי שנכנס למעגל סוער בחתונה, ואז המעגל מתאייד לו, והוא נשאר מבוייש, גמלוני ונבוך.
שנה עברה, והנה ימים באים, וצצה לה בראש האתר כותרת מזדעקת המצווחת עלי: אתגר! אתגר! אתגר! לא פחות מאלף!
נהיה לי חם וקר, ופתאום אני שומעת את הפורום קורא לי. "פסססססט פסססססט", הוא לוחש, "תגמרי כבר את האתגר!".
אז פשטתי את ידי וליקטתי את שברי האתגר, בתקווה להשלים אותו ולכבד את זכרו, ככה שאוכל להביט בו ולומר לו בהשלמה: נוח בשלום על משכבך!
הם דופקים על הדלת הראשונה נעדרת השלט וצועקים בקול ניחר: "לא פחות מאלף! לא פחות מאלף!". הדלת נפתחת בחריקה קלה, ובפתח עומד................................ קאזאחי משופם בעיניים יורקות ברקים, ובקבוק בירה זולה ביד שרועדת באופן מסוכן. "חיז'מאייס", הוא מסנן, "מי שלח אתם לכאן?"
הג'ינג'י מבין החבר'ה מסליק עד לשורשי נמשיו ועונה בקול קטוע למחצה " זזזזה בוקי מזורי, זה הוא שלח אותנו, הישיבה של האדמו"ר מקורצוויל במצב קשה". "מצב קטטוני" מתקן אותו המשקפופר השחרחר.
"קטטנוני, מה?" נושף ג'ורג', "אני יש אותי חגורה שחורה בקטטות, אני לתת לכם אלף מכות, הכיף כולו שלי".
"לא, לא, לא! לא מכות!" הנמשים פתאום בולטים נורא על הפנים של הג'ינג'י.
"מה חשבתם? אני לתת לכם כסף?" הברקים הופכים לגיצים.
"לא כסף" מתלעלע השחרחר.
"אז מה אתם רוצים? אתם אומרים עכשיו לג'ורג' – אתם מקבלים טיפול חינם בקליניקה! לא אומרים – לא מקבלים!".
"אנחנו רוצים"... מחרחר השחרחר, "רוצים"....
היד של הקזחי מתהדקת על הבקבוק הירוק והשפם שלו רוטט.
"רוצים.... אלף.... אלף מילים. לאתגר".
הוא נגש אל אביו והושיט את ידו כשקולו רועד: אבא, אני פושט את ידי לפניך... היום הזה, קבלני.
ופרץ בבכי.
תודה על המשובסיפור יפה, נוגע ומרגש, כתוב נפלא.
[הסיום לא מספיק אמיתי. הייתי למשל מעדיף לקרוא תיאור איך הבן נכנס אחרי לבטי נפש רבים והתיישב בשקט בצד, כשהנוכחים לא שמים לב לנוכחותו מרוב ההמולה וכו', ואז שמע את אבא ששתה כמצוות היום מתחיל לדבר עליו - על הבן, כמה הוא אוהב אותו למרות הכל וכמה הוא כואב וכו' וזועק מקירות ליבו כשראשו כלפי מעלה "כל הפושט יד נותנים לו, אני פושט יד אליך בני אהובי וכו', ואז הבן קם ממקומו ורץ לאבא ונופל בין זרועותיו הפשוטות וכו']
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: