לא ראיתי בדף שם שמצויין שמכיל מלטונין
כמו שכתבו לפני, אפשר להזמין דרך IHERBיש למישהו קישור שעובד עם משלוח לארץ?
מה שההיתי מזמינה שם כבר לא מכורים
יש גם את זה, 3 מ"ג
דווקא מצוין באופן ברורלא ראיתי בדף שם שמצויין שמכיל מלטונין
נראה לי שהדעה הרווחת כיום היא שמלטונין צריך הכשר בזה לא ראיתי שמופיע.
נראה לי שהדעה הרווחת כיום היא שמלטונין צריך הכשר בזה לא ראיתי שמופיע.
בקישור שהבאתי מאמזון זה עדה"ח.
מלטונין | כושרות - ייעוץ והכוונה בכשרות
עושים סדר בכשרות! האתר המקצועי שיתן לכם את המידע על כל מה שבאמת עומד מאחרי מערכת הכשרותwww.kosharot.co.il
מלטונין מוגדר בישראל כתרופת מרשם המאושרת לשיווק כמלטונין בשחרור ממושך (סירקדין) המיועדת עבור מטופלים בגילאי 55 ומעלה הסובלים מנדודי שינה[7] ובנוסף בהכנה מיוחדת במעבדה עבור מלטונין רגיל. מדיניות זו שונה שינוי ניכר מהנהוג ברוב העולם המערבי, בו מלטונין נמכר ללא מרשם, ומעלה את מחירו פי 150. על פי מספר מחקרים קליניים, מלטונין בשחרור ממושך קיצר את משך זמן ההירדמות ושיפר משמעותית את איכות השינה והתפקוד ביום שלמחרת.[8][9]למה להזמין מאמזון?
זה יוצא יותר זול מהאץ?
הזמנתי גם, אבל מבקשים ממני על 2 חבילות, 306 ש״ח למכס!! מישהו נתקל? מה עושים עם זה?אני הזמנתי מהאתר הזה:
Maxi Health Kosher Mel-O-Chew Melatonin 1 Mg Berry Flavor 200 Chewies - Koshervitamins.com -
Recommend use: Take one (1) to five (5) tablets at bedtime or as directed.www.koshervitamins.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: