קורונה מלונית קורונה

s.c

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
איך אפשר להשיג פינוי דחוף?
מכירים מישהו שיכול לעזור?
תתקשרו לפיקוד העורף, תגידו שאתם מאומתים ואין לכם איפה להיות...
תגידו שאתם ברחוב כי אתם לא רוצים להדביק את המשפחה.
תנסו..

אילה מינה

משתמש מקצוען
בית שמש
כולם שליליים חוץ ממני
אין לי איפה להתבודד בבית אז דחוף שאני אצא ואשחרר
את בעלי והילדים להיות חופשיים בבית
אנחנו כבר שבוע בבית ולא רוצים להאריך יותר ממה שחיבים

אני חזק

משתמש פעיל
בית שמש
כולם שליליים חוץ ממני
דבר ראשון תפני לקופת חולים שיזנו אותך במערכת שאת מעונינת להתפנות והם צריכים לשלוח את זה לפיקוד העורף ואז יתשאלו אותך מפיקוד העורף אם את רוצה להתפנות ל...... ואז פיקוד העורף מטפל בזה ותלוי במצב בבית שמש, שאני לא יודע מה המהירות שהם מפנים, אבל עדיף שתדגישי גם בקופ"ח וגם בפיקוד העורף שאת רוצה להתפנות מהר כי את לא רוצה להדביק את שאר בני המשפחה

אני חזק

משתמש פעיל
דבר ראשון תפני לקופת חולים שיזנו אותך במערכת שאת מעונינת להתפנות והם צריכים לשלוח את זה לפיקוד העורף ואז יתשאלו אותך מפיקוד העורף אם את רוצה להתפנות ל...... ואז פיקוד העורף מטפל בזה ותלוי במצב בבית שמש, שאני לא יודע מה המהירות שהם מפנים, אבל עדיף שתדגישי גם בקופ"ח וגם בפיקוד העורף שאת רוצה להתפנות מהר כי את לא רוצה להדביק את שאר בני המשפחה
תיקנתי טיפה

אני חזק

משתמש פעיל
בית שמש
כולם שליליים חוץ ממני
אבל שתדעי דכר ראשון שזה יקח לפחות עד מחר אחרי הצהרים כנראה במקרה הטוב, ודבר שני תנסי לעשות לחץ קצת (לא להטריד, רק לבקש שיעשו את זה כמה שיותר מהר) זה יכול קצת לזרז

אילה מינה

משתמש מקצוען
אבל שתדעי דכר ראשון שזה יקח לפחות עד מחר אחרי הצהרים כנראה במקרה הטוב, ודבר שני תנסי לעשות לחץ קצת (לא להטריד, רק לבקש שיעשו את זה כמה שיותר מהר) זה יכול קצת לזרז
תודה רבה!!! ויישר כח עצום!
באמת מדובר במלאך, ואתם השליחים.
הכל בטיפול.
תודה.

chaia

משתמש מקצוען
לא ראיתי ולא שמעתי אפילו על אחד כזה שמתלונן שרוצה פיצה ואין לו, ההתלוננויות היו על דברים בסיסיים - על כשרות ועל דברים מינימליים לשהייה כמו מזגן ואוכל לא אכיל.
וזה שיש הרבה שנהנים במלוניות מסוימות לא אומר שבמלוניות אחרות סובלים. נכון, בכינר ובלביא ובגורן ובעוד כמה מלוניות לא שמענו אפילו תלונה אחת, אבל כנראה שאיפה שנמצאים המתלוננים באמת יש על מה להתלונן- ובמקום להגיד על תתלוננו - מי שיכול ויש לו קשרים לעזור להם בבקשה שיעזור להם כמה שיותר מהר!!!
לצערי הרב גם במלוניות של כינר ולביא יש תלונות על האוכל, אנשים שמעוניינים להתלונן יתלוננו כל הזמן על מה שאין ועל מה שחסר.
ועל זה בדיוק אני אומרת אל תתלוננו! תגלו קצת רגישות כלפי האחרים ותבינו שצריך להתמודד עם המציאות ולא להתלונן כל הזמן.
אנשים עושים הכל כדי לעזור להם כאשר כפי שכתבתי כבר העזרה היא בזמנם הפנוי ועל חשבונם, אף אחד לא מחזיר להם דלק, ויש פעמים שאף הקניות שהם עושים לשוהים במלוניות הם על חשבונם.
אוקי, אבל אולי במלוניות אחרות (כמו שכתבו על עכו) לא היה מה להביא לילדים.
אני ממש לא יודעת אם התלונות מוצדקות או לא ואני גם מכירה משפחה שהיתה בכינר ונהנתה עד הגג וגם כזו שהיתה בגורן והיה להם טוב, אבל לא צריך לקטול את התלונות מי שיש לו קשרים ויכולת שיבדוק את התלונות ויכול להיות שהם נכונות ותעזרו להם בבקשה!!!
אני מכל הבקשות לעזרה שאני נתקלת בהם לא ראיתי מישהו שקוטל את התלונות, ראיתי רק אנשים שמתאמצים מאד לעזור ולסייע.

כנגן המנגן

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
מציעים לנו להתפנות ל"דן פנורמה".
איך התנאים במקום? (למבוגרים וילדים)

אסתי פעמון

משתמש מקצוען
אני מכל הבקשות לעזרה שאני נתקלת בהם לא ראיתי מישהו שקוטל את התלונות, ראיתי רק אנשים שמתאמצים מאד לעזור ולסייע.
אני לא יודעת איזה תלונות ואיזה בקשות עזרה את מדברת, אני כותבת על מה שנכתב כאן באשכול.

• תודה
Reactions: s.c

סופר ומונה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
ביקשו לשמוע חוויות טובות גם.

אני נמצא במלון כינר, וכל כך נהנים כאן, עד שמתלוננים, ש:

1. לא מחלקים דמי כיס 200 ש"ח ביום, ככה בקטנה, לכל נופש.
2. הפרצה בגדר לכיוון הכנרת לא מספיק גדולה, כך שרק עד 80 ק"ג יכולים לצאת ולטבול.
3. מכונות הייבוש בחדרים מקובעים לקירות וא"א לקחת אותם הביתה.
4. נותנים רק 3 מגבות ליום, ואין מספיק בשביל להעמיס במזוודה.
5. לא רואים את הכנרת בלילה...
6. הנשים רוצות עוד תכניות..... במכונת הכביסה, חוץ מהרתחה וסחיטה...

ועכשיו ברצינות. הנהלת מלון כינר בשיתוף פיקוד העורף, עושים הכל אבל ממש הכל, בשביל שהנופשים/המחלימים יהיו מרוצים.

מפורטת בזו רשימה ממה אנחנו כ"כ מרוצים:

1. מתוך שלוש ארוחות, שתיים מהם בשריות (ולפעמים דגים, וכמובן עכשיו ב-9 הימים.)
2. המגוון מדהים. גם בשרים נותנים בכל הווריאציות של בשר. עוף, בקר, קציצות, רסק, הודו.
3. בכל ארוחת בוקר - יש מגוון גדול. ביצים, גבינה צהובה, 2 לחמניות, גבינה, חמאה, ריבה, סלט ירקות (כל פעם סלט מסוג אחר).
4. המדהים הוא שבכל ארוחה יש גם קינוחים, וגם בהם הגיוון הוא גדול וטעים.
5. בכלל כל האוכל טרי מעכשיו, וטעים. השף של המלון בעצמו מכין את האוכל.
6. יש מספר אולמות, כל האולמות פתוחים לשירות הציבור. ממוזגים, נוחים ונקיים. הילדים מבלים שם את היום עם יצירות וכדו'.
7. בשבתות - מי מאמין - כל חדר מקבל ערכה לשבת: קוקה קולה, עוגה, ממתקים לילדים ועוד.
8. נכון, בשבת הראשונה לא היה מרק כי זה לא בתפריט, מאז עושים זאת חסידי גור שמביאים מרק לכל האורחים.
9. ומשהו על הארוחות בימי החול. הם מוגשים במספר חמגשיות בכל שקית. כל שקית שייכת לנופש אחד. כך שאין מחסור באוכל (חוץ מכמה חסרי לב שמוציאים לפעמים דברים מהשקיות, למשל פחיות קוקה קולה שהוגשו במספר ארוחות, כאשר היה פלאפל והמבורגר וכדו').
10. מצעים/מגבות יש כל הזמן על דוכן בכל קומה במלון, אפשר לקחת.
11. חלב אפשר להזמין בכל בוקר מהקבלה, בתוך כמה דקות מגיע.
12. כמובן יש מרחבי דשא, שטחי משחק לכדור וכדו'.

ואינני מדבר על הפעילות המבורכת הנעשית ע"י הנופשים מבפנים, שחלקם עסקנים ואנשי חינוך, והם התאימו תכנייה מיוחדת לכל הרמות, כל יום. יש הרצאות מדהימות מבין הנופשים, סימפוזיונים, ערבי שירה (לפני 9 הימים), ערבי חינוך, סיפורי חיים.

כך שבגדול אנשים נהנים מאוד, ואנשים לא רוצים לברוח כ"כ מהר.

הבעיה היא שלא ניתנת אפשרות לבחור באיזה מלון להיות. אך זו המדיניות במלון זה, והלוואי כך על כל המלוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה