תתקשרו לפיקוד העורף, תגידו שאתם מאומתים ואין לכם איפה להיות...איך אפשר להשיג פינוי דחוף?
מכירים מישהו שיכול לעזור?
תגידו שאתם ברחוב כי אתם לא רוצים להדביק את המשפחה.
תנסו..
תתקשרו לפיקוד העורף, תגידו שאתם מאומתים ואין לכם איפה להיות...איך אפשר להשיג פינוי דחוף?
תביאי מייל ואשלח לך פלאפון של מישהואיך אפשר להשיג פינוי דחוף?
תכתבי בלי ה@<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
דבר ראשון תפני לקופת חולים שיזנו אותך במערכת שאת מעונינת להתפנות והם צריכים לשלוח את זה לפיקוד העורף ואז יתשאלו אותך מפיקוד העורף אם את רוצה להתפנות ל...... ואז פיקוד העורף מטפל בזה ותלוי במצב בבית שמש, שאני לא יודע מה המהירות שהם מפנים, אבל עדיף שתדגישי גם בקופ"ח וגם בפיקוד העורף שאת רוצה להתפנות מהר כי את לא רוצה להדביק את שאר בני המשפחהבית שמש
כולם שליליים חוץ ממני
אין לי איפה להתבודד בבית אז דחוף שאני אצא ואשחרר
את בעלי והילדים להיות חופשיים בבית
אנחנו כבר שבוע בבית ולא רוצים להאריך יותר ממה שחיבים
תיקנתי טיפהדבר ראשון תפני לקופת חולים שיזנו אותך במערכת שאת מעונינת להתפנות והם צריכים לשלוח את זה לפיקוד העורף ואז יתשאלו אותך מפיקוד העורף אם את רוצה להתפנות ל...... ואז פיקוד העורף מטפל בזה ותלוי במצב בבית שמש, שאני לא יודע מה המהירות שהם מפנים, אבל עדיף שתדגישי גם בקופ"ח וגם בפיקוד העורף שאת רוצה להתפנות מהר כי את לא רוצה להדביק את שאר בני המשפחה
אבל שתדעי דכר ראשון שזה יקח לפחות עד מחר אחרי הצהרים כנראה במקרה הטוב, ודבר שני תנסי לעשות לחץ קצת (לא להטריד, רק לבקש שיעשו את זה כמה שיותר מהר) זה יכול קצת לזרזבית שמש
כולם שליליים חוץ ממני
אין לי איפה להתבודד בבית אז דחוף שאני אצא ואשחרר
את בעלי והילדים להיות חופשיים בבית
אנחנו כבר שבוע בבית ולא רוצים להאריך יותר ממה שחיבים
תודה רבה!!! ויישר כח עצום!אבל שתדעי דכר ראשון שזה יקח לפחות עד מחר אחרי הצהרים כנראה במקרה הטוב, ודבר שני תנסי לעשות לחץ קצת (לא להטריד, רק לבקש שיעשו את זה כמה שיותר מהר) זה יכול קצת לזרז
תודה רבה מאוד מאוד!!!!תביאי מייל ואשלח לך פלאפון של מישהו
לצערי הרב גם במלוניות של כינר ולביא יש תלונות על האוכל, אנשים שמעוניינים להתלונן יתלוננו כל הזמן על מה שאין ועל מה שחסר.לא ראיתי ולא שמעתי אפילו על אחד כזה שמתלונן שרוצה פיצה ואין לו, ההתלוננויות היו על דברים בסיסיים - על כשרות ועל דברים מינימליים לשהייה כמו מזגן ואוכל לא אכיל.
וזה שיש הרבה שנהנים במלוניות מסוימות לא אומר שבמלוניות אחרות סובלים. נכון, בכינר ובלביא ובגורן ובעוד כמה מלוניות לא שמענו אפילו תלונה אחת, אבל כנראה שאיפה שנמצאים המתלוננים באמת יש על מה להתלונן- ובמקום להגיד על תתלוננו - מי שיכול ויש לו קשרים לעזור להם בבקשה שיעזור להם כמה שיותר מהר!!!
אני מכל הבקשות לעזרה שאני נתקלת בהם לא ראיתי מישהו שקוטל את התלונות, ראיתי רק אנשים שמתאמצים מאד לעזור ולסייע.אוקי, אבל אולי במלוניות אחרות (כמו שכתבו על עכו) לא היה מה להביא לילדים.
אני ממש לא יודעת אם התלונות מוצדקות או לא ואני גם מכירה משפחה שהיתה בכינר ונהנתה עד הגג וגם כזו שהיתה בגורן והיה להם טוב, אבל לא צריך לקטול את התלונות מי שיש לו קשרים ויכולת שיבדוק את התלונות ויכול להיות שהם נכונות ותעזרו להם בבקשה!!!
אתם מתכוונים למלון דן ירושלים?מציעים לנו להתפנות ל"דן פנורמה".
איך התנאים במקום? (למבוגרים וילדים)
אני לא יודעת איזה תלונות ואיזה בקשות עזרה את מדברת, אני כותבת על מה שנכתב כאן באשכול.אני מכל הבקשות לעזרה שאני נתקלת בהם לא ראיתי מישהו שקוטל את התלונות, ראיתי רק אנשים שמתאמצים מאד לעזור ולסייע.
"דן פנורמה" בירושלים.אתם מתכוונים למלון דן ירושלים?
אז אין לי מושג. אנחנו נמצאים במלון דן, אם תרצה מידע אשמח לתת."דן פנורמה" בירושלים.
כך אמר נציג פיקוד העורף.
יש כאן מישהו שהתפנה לניר עציון? אני רוצה לברר כמה פרטים
נפתח גם דן פנורמה בירושלים"דן פנורמה" בירושלים.
כך אמר נציג פיקוד העורף.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: