כמעט כל מי שדיברתי איתו, או שאיבד חוש טעם/ריח או שיעולים, או כאבים בגוף.אינו נכון.
החוקרים נבוכים בכמה אחוזים מדובר (מ־7 עד 54, ועד בכלל...), אך בהחלט אין זה מספר זניח.
בודדים אמרו לי שלא הרגישו כלום.
כמעט כל מי שדיברתי איתו, או שאיבד חוש טעם/ריח או שיעולים, או כאבים בגוף.אינו נכון.
החוקרים נבוכים בכמה אחוזים מדובר (מ־7 עד 54, ועד בכלל...), אך בהחלט אין זה מספר זניח.
מחוברים לחיים ומחוברים אונליין.מישהו יודע על ארגון חסד שעושה משלוחים מהעירם החרדיות למלוניות?
מקווה שלא יכעסו עלי פה שאני שואל דבר כזה או שהטרולים הלכו..
נראה לכם שהמדינה משקיעה מליונים בגלל טיפשות של איש אחד?נכון מאד
ובפרט שהקרבן שלהם הוא לצורך תקשורתי בלבד
כי מרגע שהם בבית הם במילא לא מדביקים אף אחד
ואת בני המשפחה הבריאים שולחים איתם למלונית כך שיש סיכוי יותר גדול שהם ידבקו
אלא שמישהו טיפש משנה לו כמה חולים נמצאים בתוך השטח של העיר וחשוב לו לפנות למלונית
למה?
זה לא השאלה היחידה כאן
ואם לא הםנראה לכם שהמדינה משקיעה מליונים בגלל טיפשות של איש אחד?
גם אם שמעתם שיש קולות נגד זה עדיין לא אומר שמקבלי ההחלטות פועלים מתוך טיפשות.
איני יודע את השיקולים המקצועיים אבל אני יכול לשער שלולא המלוניות היו הרבה חולים מסתובבים ברחובות ואי אפשר למנוע את זה בצורה אחרת.
(ברור שהכי טוב שהחולים לא יצאו מהבית אבל אין לאף אחד דרך לעשות כזה דבר).
נראה לי שאפשר לחזור לנושא האשכול. בירורים ומידע על המלונית.
שלום רב
זוג שקיבל תשובה חיובית, נמצאים כבר שבועיים בבידוד וכרגע מעוניינים להתפנות למלונית עקב כך ששני ילדיהם כבר מטורללים מהשהייה הממושכת בבית, לאיפה מומלץ ללכת (שיהיה לילדים איפה להסתובב) תודה.
אוקיי, אבל אם יהיו בתוך 4 קירות סתם, הם יעדיפו אולי להישאר בבית.
אבל אם יתנו מקום שיהיה לילדים איפה להסתובב יסעו
לכן מעוניינים לדעת איזה מקומות מתאימים.
ההגיון שלי הוא, שהחשש שגם אלו שמתבודדים בבית - יישבר להם בסוף.נראה לכם שהמדינה משקיעה מליונים בגלל טיפשות של איש אחד?
גם אם שמעתם שיש קולות נגד זה עדיין לא אומר שמקבלי ההחלטות פועלים מתוך טיפשות.
איני יודע את השיקולים המקצועיים אבל אני יכול לשער שלולא המלוניות היו הרבה חולים מסתובבים ברחובות ואי אפשר למנוע את זה בצורה אחרת.
(ברור שהכי טוב שהחולים לא יצאו מהבית אבל אין לאף אחד דרך לעשות כזה דבר).
חוקית, אסור לצאת מפתח הבית ולא משנה לאיפה.למישהו יש מידע אם אפשר להתפנות ברכב פרטי או שחייבים שפיקוד העורף יפנה?
אסור ברכב פרטי. רק ע''י אמבולנס או הסעה של פיקוד העורף.למישהו יש מידע אם אפשר להתפנות ברכב פרטי או שחייבים שפיקוד העורף יפנה?
מה זה כ"כ משנה, אין במלוניות מקוםמה המלון הכי טוב ?
תוסיף לפנימה זה כ"כ משנה, אין במלוניות מקום
פתחו היום את לביא - ככה כתבו לעיל.מה זה כ"כ משנה, אין במלוניות מקום
תודה רבה!@בעריש , שיצאו.
זה עדיף מלהישאר בבית. יש אנשים, רואים את השמש..
אנחנו הבאנו איתנו בימבה וצעצועים לילדים. זה חשוב מאוד.
הילדים משחקים כאן בכדור, בימבות, אופניים וכו'.., מה עושים שם,
לא יודע כמה ברירות יש, זה תלוי אם יש מקום ואיפה.לאיפה כדאי.
לדעתי הם רק מבקשים יותר אמפטיה.@ חברים יקרים דיירי המלונות.
האם אתם מרשים למי שאינו עומד להתפנות למלונית לשאול אתכם שאלות?
פשוט מעניין לשמוע מה קורה שם, וגם בסוף זה יכול לקרות חלילה לכל אחד אז רוצים לדעת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: