ואיך האוכל בשבת?יש מרחבים בשפע, מכונות כביסה, ארוחות בוקר וערב ממש בסדר, צהריים גרוע.
ואיך האוכל בשבת?יש מרחבים בשפע, מכונות כביסה, ארוחות בוקר וערב ממש בסדר, צהריים גרוע.
לא יודע מה יהיה בשבת הבאה, ייתכנו שינויים.ואיך האוכל בשבת?
תודה על המידע!לא יודע מה יהיה בשבת הבאה, ייתכנו שינויים.
אבל בשבת האחרונה בליל שבת היו סלטים, לחמניות, גפילטע פיש
וחמגשיות. בבוקר הייתה ארוחת בוקר רגילה. בצהריים חמגשיות.
בערב מגש עם לחמניה, טחינה, ועוד כמה דברים- ארוחת ערב כמו
כל יום.
שוב אציין, ארוחות בוקר וערב נחמדות, אפילו מאוד.
הגזמתקודם כל, אף אחד לא בחר להידבק, אנחנו למשל שמרנו מכל משמר ובכל זאת נדבקנו. לצערנו.
היינו יותר שמחים אם לא היינו נדבקים. ואחרי שבועיים סגורים בבית עם ילדים שמטפסים על
הקירות, נכון שאנחנו רק מרוויחים מהיציאה מהכלא הקטן (הבית) לכלא הגדול (מלון), אז אם
אפשר ללכת לתנאים יותר טובים, כי סה''כ זה אמנם מלון, אבל זה כל היום במלון, לא שיוצאים
לטיולי ג'יפים ושייט..
אז מינימום תנאים בסיסיים, כמו אוכל וכביסה, מותר לבקש. אפילו שלכאורה זה בחינם. כולנו
שילמנו מיסים אותו דבר כמעט, כל אחד לוקח את מה שהוא יכול בצורה אחרת, אם זה בקצבאות
שונות או בהטבת מיסים..
מבחינתכם אנחנו אוכלי חינם, יכול להיות. אבל יש עוד 'אוכלי חינם' במדינה הזו.
איזה אויר, עפים שם ברוח!טלפנו אלי מפיקוד העורף אם אני רוצה להתפנות למלון מרגוע בערד זו האופציה היחידה כרגע.
יש מישהו משם?טלפנו אלי מפיקוד העורף אם אני רוצה להתפנות למלון מרגוע בערד זו האופציה היחידה כרגע.
ואם היו כמה כאלו,אומללים,שישנה תופעה של משפחות שלא נבדקות במטרה אחת: להישאר במקום.
נראה לי שאם אדביק את בני הבית וכל אלו שהיו בקרבתם בשבועיים האחרונים לבידוד זה יעלה למדינה הרבה יותר.נכתב ע"י ost: 7989331:אז תשארו בבית.
צודק!נראה לי שאם אדביק את בני הבית וכל אלו שהיו בקרבתם בשבועיים האחרונים לבידוד זה יעלה למדינה הרבה יותר.
לדעתי מותר לברר גם אם זה לא טובה לאף אחד, אלא לעצמכם!נראה לי שאם אדביק את בני הבית וכל אלו שהיו בקרבתם בשבועיים האחרונים לבידוד זה יעלה למדינה הרבה יותר.
שיבררולדעתי מותר לברר גם אם זה לא טובה לאף אחד, אלא לעצמכם!
כנראה שאצלכם ללכת לבד לפנימיה זרה שאינכם מכירים אף אחד לשבועיים לפחות ואולי חודש , זה שיקול.שיבררו
אבל אם טובת הכלל לנגד עיניהם, אזי מספר הכוכבים הוא לא שיקול...
שיבררו
אבל אם טובת הכלל לנגד עיניהם, אזי מספר הכוכבים הוא לא שיקול...
אולי מספיק כבר עם ההטפת מוסר הזו? למה זה כל כך מפריע לכם?אז תשארו בבית.
קטנה יחסית למלוןם אני זוכרת נכון יש לו חצר נחמדה
מסכימה עם כל מילהאולי מספיק כבר עם ההטפת מוסר הזו? למה זה כל כך מפריע לכם?
יש עוד אשכולות צורמים באא'''ר.
בעצם, מה אתם בכלל עושים כאן? אתם צרכים להתפנות למלונית?
יש לכם מה לברר? לתת מידע?
כל מילה פנינה.אולי מספיק כבר עם ההטפת מוסר הזו? למה זה כל כך מפריע לכם?
יש עוד אשכולות צורמים באא'''ר.
בעצם, מה אתם בכלל עושים כאן? אתם צרכים להתפנות למלונית?
יש לכם מה לברר? לתת מידע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: