רק תוודאו שיש את החמש עשרה יום מינימום - אישפטז הלידה נכלל בחישוב.מלונית דינה כאישפוז!!
בהצלחה
רק תוודאו שיש את החמש עשרה יום מינימום - אישפטז הלידה נכלל בחישוב.מלונית דינה כאישפוז!!
לא הבנת.למה לחזור בשחור מגיע לך להנות ביושר.
מלונית דינה כאישפוז!!
נלחמו בשבילכם שתהנו עם הביבי
תאגרו כוחות בכל זאת יולדות וקורונה זה לא קל.
תחזרו לעבודה עם כח מוטיבציה והרבה בריאות.
למה לחזור ולשלוח תינוק קטן אם הוא יכול להיות עוד טיפה עם אמאהיא יכולה לחזור
אני אושפזתי כחיובית עם הבייבי אח''כ שהייתי בדן פנורמה עם המשפחה כחודש
ביטוח לאומי האריך לי תחופשת לידה -
מדובר על הגל הראשון מרץ - אפריל / פורים- פסח לדעתי תשלחי תטפסים אם היו לך 15 ימי אשפוז כולל הלידה
בהצלחה והרבה בריאות
במכתב שחרור כתוב באיזה תאריך נכנסת למלונית ומתי עזבת?מכתב השחרור מהמלונית
כן תנצלוזה 15 יום כולל הלידה?
אם הייתי במלונית 12 יום, על כמה משלמים, לפי 15 יום (כולל הלידה)סה''ףכ 15 יום כולל כץהכל!
תשלחו את טופס הלידה והטופס שיחרור כמובן בהתאמה אישפוז שלך עם אישור מלונית שלך או לחלופין של הבייבי
היום הם מאשרים ממש מהר כדאי לבדוק
רק בריאות והמון נחת
וואו נראה לי 12אם הייתי במלונית 12 יום, על כמה משלמים, לפי 15 יום (כולל הלידה)
ואז זה יוצא שמקבלים פעמים על ה- 3 ימים אשפוז של אחר הלידה,
או שהם מפחיתים את הימים האלו מהתשלום?
את יודעת אם יש דרך להשיג אישור שחרור?
כשיצאתי מהמלונית הביאו רק מכתב לבעלי כי השחרור רופא שלי הגיע יום אח"כ, ואין לי הוכחה שהייתי במלונית.. מה עושים?
דרך האחות שהתקשרה כל יום / מוקד קורונה בקופה שלךמה זה רופא מחוזי ואיך אני מבקשת להגיע אליו? דרך זימון תורים? או דרך המידע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: