אם אתם רוצים מלון דירות עם מטבחון לבישול עצמי בחדרתודה!
אשמח לשמוע עוד המלצות על מלונות באילת
חדש ?יש מסעדה משהו מתבשל פה מחפוד מומלץ!!!!!!!!
פחות משנהחדש ?
נפתח לפני שנה בדיוקיש מסעדה משהו מתבשל פה מחפוד מומלץ!!!!!!!!
איך אפשר לסמוך על המשגיח ? אתם מכירים אותו מאיזה צומת?לאונרדו, קיסר, שניהם רבנות אבל אפשר לדבר עם המשגיח כמו שכתבו פה, למי שסומך.
סומכים רק לגבי מה מהדרין ומה לא.איך אפשר לסמוך על המשגיח ? אתם מכירים אותו מאיזה צומת?
מה עם הכלים? כל הכלים לא טבולים ! בדוק!
אבל הכלים לא שלי, זכור לי שההלכה היא רק אם הכלים שלי אסור לי להשתמש בהם בלי טבילהאיך אפשר לסמוך על המשגיח ? אתם מכירים אותו מאיזה צומת?
מה עם הכלים? כל הכלים לא טבולים ! בדוק!
אפשרויות להיתר במקרה של אירוחאבל הכלים לא שלי, זכור לי שההלכה היא רק אם הכלים שלי אסור לי להשתמש בהם בלי טבילה
אבל אם אני רק שואלת את הכלים ומשתמשת בהם בהשאלה אין בעיה שזה לא טבול
אני טועה?
הידברות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: