עדכון ממנה: הפעימה השניה עברה את אישורי המל"ג ואמורה להיכנס בימים הקרוביםאגב אחת שקשורה לטנא אמרה לי שמקבלים פעימה שניה לא לפני סוף אוגוסט
עדכון ממנה: הפעימה השניה עברה את אישורי המל"ג ואמורה להיכנס בימים הקרוביםאגב אחת שקשורה לטנא אמרה לי שמקבלים פעימה שניה לא לפני סוף אוגוסט
זאת פעם שניה שאני מקבלת השנה, קיבלתי כבר את הפעימה הראשונהלא הבנתי,
גם אני קיבלתי את ההודעה הזו,
קיבלתם השנה כבר?
או שזו פעם ראשונה שאתם מקבלים אך זו הפעימה השניה שלהם?
לא שמעתי על מצב כזה שמישהו מקבל רק פעימה שניה, אולי רק כעת אתה זכאי, אולי לא למדת עדיין כשהייתה ההרשמה הראשונה השנה?! או שהשתנה לך אחד הנתוניםמישהו יודע לעשות לי סדר בנושא?
כתוב לי שזה פעימה שנייה
אני לא קיבלתי עדיין את הראשונה,
ולעומת זאת כתוב: לתשומת לבך, לאחר החגים יפתח שאלון פעימה שניה, אנא הקפידו לענות עליו בזמן על מנת שתוכלו לקבל את הפעימה הבאה שאתם זכאים לה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: