עדיין רלוונטימחפשת לקנות חלוק בורדו נצנץ מידה 14 - משלים לסט
צפה בקובץ המצורף 1433414
מחפשת להחליף סט חולצה וחצאית חמניות
יש לי 12 ו- 16
מעוניינת ב6 ו- 14
צפה בקובץ המצורף 1433415
סריג כפתורים בנים שחור - בז'
יש לי מידה 5 מעוניינת להחליף למידה 4
צפה בקובץ המצורף 1433420
יש לנו מידה 14 ומעוניינים להחליף למידה 12מחפשת להחליף סט חולצה וחצאית חמניות
יש לי 12 ו- 16
מעוניינת ב6 ו- 14
במודיעין עילית כבר קיבלו קטלוגים?
אפשר תמונהאחותי מבקשת:
מעוניינת לקנות/ להחליף : שמלת קפוצ'ון תיפורים מידה 3 שמלת שילוב פליז ירוק מידה 3 לי יש אותם במידה 2 וכן חולצת קפוצ'ון תיפורים בנים מידה 6 ו10 יש לי מידות 5 ו 8 סריג כפתורים מעבר בנים מידה 6 ו10 יש לי מידות 5 ו8
שמלת שילוב פליז מידה 2
?למישהי יש את הקטלוג של ביתר עילית ויכולה להעלות?
תודה רבה
המכירה בביתר כבר היתה לפני כמעט חודש
שימו לב שיש לשונית לכל עירמעלה קישור להחלפה או קניה של מלבושי כבוד
מלבושי כבוד
ירושלים השם המדוייק בחוברת - בנות,השם - בנים,השם - נערות ונשים,השם - כללי,מידה שיש לי,מידה שצריכה,דגם,מעונינת ל,שם מלא,פלאפון,מייל,הערות,@dropdown,@dropdown שמלת סריג גווני מעבר,5 או 6 או 7,לקנות,אסתי,052-7617217 חולצת בסיס שחורה ,16,למכור,אלקי שנקר,052-7679390,<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> חצאית וחולצה...docs.google.com
איך השמלה הזו?מעוניינת להחליף או לקנות את השמלה המצורפת
יש לי מידות 10. 8 .5.
צריכה מידות 6. 6. 2.
צפה בקובץ המצורף 1446593
יש לי למכור לך מידה 12 (את מתכוונת לשמלה עם הצווארון קטיפה?)מחפשת להחליף או לקנות ממישהי שמלת בנות מנומרת במידה 12. לי יש מידה 14 והיא ענקית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: