במילים אחרותתלוי בגיל(אני מדברת בגילאים היותר מבוגרים)
אבל אפשר להגיע עם חוסכים...
המתכון הוא שהבחורה תישאר רווקה עד גיל 30
במילים אחרותתלוי בגיל(אני מדברת בגילאים היותר מבוגרים)
אבל אפשר להגיע עם חוסכים...
ממש לאבמילים אחרות
המתכון הוא שהבחורה תישאר רווקה עד גיל 30
בחורה אחת? או שיטה רווחת?מכירה בחורה בת25 שהגיע לחצי מליון והתחייבה על חצי מליון בתוך הסכום שההורים שלה היתחייבו
אגב אפשר בגיל הזה בכייף להגיע ל כ 300 אלף
את מדברת על ההיטיקיסיות בלבדממש לא
מכירה בחורה בת25 שהגיע לחצי מליון והתחייבה על חצי מליון בתוך הסכום שההורים שלה היתחייבו
אגב אפשר בגיל הזה בכייף להגיע ל כ 300 אלף
רעיון טובבתור הלוואה לזוג עד שמתיצבים כלכלית,
מדברת על אחת שלמדה חינוך מיוחדאת מדברת על ההיטיקיסיות בלבד
שהם אולי 15 אחוז
שבדרך כלל להן הרבה הרבה יותר קל בשידוכים
אבל נניח חשבת שכר
שמרוויחה רק 8 אלף
נעשה כפול 12
96 לשנה
כפול 5 שנים
ונגיע לאזור ה480 אלף שקל
אבל בדרך כלל בחורה כזאת
יהיה לה גם הוצאות של 3000 שקל
בין השאר גם לשלם להורים על שהותה בבית
בקיצור אפשר לחשבן את זה כ5 אלף שקל
כפול 12
60 בשנה
וב10 שנים
600 אלף שקל
אבל בהחלט רעיון לא רע שהבחורה גם תחסוך
ממש לאבחורה אחת? או שיטה רווחת?
ומה זאת אומרת בכייף?- מניסיון שלך?
ווואו!!מדברת על אחת שלמדה חינוך מיוחד
אומנם עבדה 10 שעות ביום
הרגה את עצמה
אבל הגיעה לתוצאה
בחורה בכל מקרה העבודה בגילאים האילה זה מה שיש להווואו!!
ממבט שני באמת רעיון ממש לא רע
רק אומר שאם עד עכשיו ההיגיון היה שהשווער קונה את החתן שזה עוד הגיוניבחורה בכל מקרה העבודה בגילאים האילה זה מה שיש לה
עובדים קשה וזה הזמן ותוך כדי זה מגיעים לתוצאות
בהחלט רעיון הפוךרק אומר שאם עד עכשיו ההיגיון היה שהשווער קונה את החתן שזה עוד הגיוני
עכשיו הבחורה קונה את החתן שזה ממש הפוך מדברי המשנה
שהאיש קונה אותה
וזה קצת צורם
אבל בגדול הרעיון יפה
אני חושבת שלדבר מניסיון של אנשים אחרים...בחורה בכל מקרה העבודה בגילאים האילה זה מה שיש לה
עובדים קשה וזה הזמן ותוך כדי זה מגיעים לתוצאות
נתחיל בזה שהמנהגים הישתנו והבחורה מיתחייבת וילא הבחוררק אומר שאם עד עכשיו ההיגיון היה שהשווער קונה את החתן שזה עוד הגיוני
עכשיו הבחורה קונה את החתן שזה ממש הפוך מדברי המשנה
שהאיש קונה אותה
וזה קצת צורם
אבל בגדול הרעיון יפה
????אני חושבת שלדבר מניסיון של אנשים אחרים...
רעיון ממש רע לדעתיווואו!!
ממבט שני באמת רעיון ממש לא רע
בשביל להכל על המצ לכן הבחורות היום עושות את זהרעיון ממש רע לדעתי
אמנם ברור שבחורה שעובדת הדבר הכי חכם שהיא יכולה לעשות זה לחסוך לדירה
אבל כשיטה - לא מספיק מה שעוברות היום בחורות בשידוכים, אז גם להביא למצב שהנורמלי יהיה שבחורה, חוץ מכל מה שהיא מתחייבת לעבוד קשה כל החיים, גם תצטרך להתעכב כמה שנים משמעותיות שבמהלכן היא תעבוד קשה (ועשר שעות ביום בחינוך מיוחד זה סופר קשה!) בשביל לזכות בחתן המיוחל? - לי זה נשמע גרוע אפילו יותר מהמצב היום
יש שני גישות בפיתרון הבעיהרעיון ממש רע לדעתי
אמנם ברור שבחורה שעובדת הדבר הכי חכם שהיא יכולה לעשות זה לחסוך לדירה
אבל כשיטה - לא מספיק מה שעוברות היום בחורות בשידוכים, אז גם להביא למצב שהנורמלי יהיה שבחורה, חוץ מכל מה שהיא מתחייבת לעבוד קשה כל החיים, גם תצטרך להתעכב כמה שנים משמעותיות שבמהלכן היא תעבוד קשה (ועשר שעות ביום בחינוך מיוחד זה סופר קשה!) בשביל לזכות בחתן המיוחל? - לי זה נשמע גרוע אפילו יותר מהמצב היום
זה פלסטר רק בדיעבד, כשהבחורה בכל מקרה מתעכבת בשידוכיםבמצב הנתון בלבד
מחפשים פלסטרים
וזה פלסטר נחמד
והאמת בלי קשר
תמיד טוב לחסוך
ממש חכם שהבחורה תחסוך בלי קשר
לאם נותנים או לא
לחסוך זה מתכון טוב גם לנשואים וגם לרווקים
להתנהל נכון כלכלית זה דבר מבורך
להגיע לגיל 25 ומעלה זה רווקות כואבתיש פה נושאים מעורבבים,
גם ני לא התחתנתי בת 20 ואת כל החסכונות שהיו לי - הלכו לקניית דירה..
אבל יש בנות שבזמן העבירו את הסכום להורים בשלמות !! - כי כבר אז ההורים היו בחובות מטורפים(ההורים שלי למשל לא הסכימו! אז מימנתי את עצמי ושמרתי הכל בצד..)
אבל צריך להבין , שכל הנושא של ההתחיבות לשידוכים
היא כיון שמודבר בזוג צעיר- צעיר ממש בדכ גיל הנישואים הוא 21-22
שאז גם בחורה שמרויחה ממש יפהלא מגיעה לסכום של מעל 100K (בהנחה שהיא התחילה לעבוד מייד בסיום הלימודים במקצוע שמכניבס מראש הרבה כסף..
(אני התחלתי לעבוד בשכר מינמום שבזמנו היה פחות מ4K בחודש- ובמקום החרדי שבו עבדתי לא טרחו אפילו לעגל את הסכום למשהו עגול..).
לבחור גם אין כסף,
והרעיון הוא לסייע לזוג...
אנחנו לא רוצים שילדינו יעפילו לגילאי ה28-30 ..(ואם נשאף שיתחילו שידוכים בגיל 25.. אז זה יהיה הגיל הממוצע.. מה גם שמנייסון ככל שהגיל עולה, להתחתן בצורה של שידוך סולידי הופך לקשה יותר ויותר...)
ברור!!! שבחורה שמרויחה כסף - משכורת חודשית (אני לא מדברת על ביביסיטר או עבודה חד פעמית..) לא אמורה לבזבז את כספה - זה כברר יותר מעיוות זה כבר שחיתות! - כשהיא יודעת שבזמן הזה אביה מתחייב עבורה לסכומים לא הגיוניים...
אבל אני לא חושבת שמישהו כאן בתור הורה רוצה או שואף שביתו תגיע לגיל מבוגר כדי לחסוך סכום של חצי מיליון שקל....
(מניסיון עם אחיינית שלי שעבדה 10 שעות ביום בחינוך מיוחד בגיל 20-23, היא הגיעה למקסימום משכורת של 9.5 אלף שקל ביום..- וגם זה רק בחופש הגדול לא בחודש סטנדרט..... והיא יותר מקרעה את עצמה, עכשיו תעשו חשבון, שעוד ירד לה על זה קצת מס וכו, נגיד נשארה עם 8*12*3...
עדיין לא הגענו לחצי מיליון...
ונגיד היא יצאה לחופש עם חברות, או קנתה בגד לעצמה.. כבר ירד מזה...
ושוב להגיע לגיל 25 קורה ודי נפוץ בציבור הליטאי , אבל זה ממש לא רוב הבנות.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: