תרמתי 50₪ במענה הטלפוני.
שיהיה במזל טוב.
שיהיה במזל טוב.
פתאום נזכרתי שמר @עדיאל ידידי לא הראה כאן את קצה אפו...
לא מקובל עליי, ממש ממש לא.
אם מישהו ראה את עדיאל במקרה (אברך בא בימים, כפוף, עם מבט כבוי ועייף של אחד שנלחם בוויטנאם...) - אנא לקרוא לו לפה דחוף!
עדיאל, אם לא תרומה, לפחות כמה מילים פרי עטך המוכשרת... אפילו שאתה לא מכיר את נשוא ההתרמה.
אחרי שברסלבר אחד תרם כמנין "נחמן" הבא אחריו עוד יתרום כמנין "נתן"...תארו לכם אם הוא היה חבדסק'ר כמה היה תורם
כנ"ל, רק שאני זו שלא רציתי לפרסם.אני משתמשת בניק הנוסף השכוח שלי, הלא מוכר, שמיועד למקרים כאלה.
ולמה?
כי אני נמצאת בדילמה.
ב''ה זכיתי גם אני לתרום לניק היקר שמחתן.
רק מה? בעלי לא ממש מת על זה. הוא טען שאני עושה את זה מחוסר נעימות (כמו הרבה פה...) בשביל ש'יראו' שתרמתי גם. האמת? הוא קצת צדק... לא הרבה, אבל קצת.
אחרי מאבק קשה עם עצמי, החלטתי שאני לא מעלה צילום מסך, וגם לא כותבת שתרמתי. כלום. שיהיה הכי לשם שמים.
1800-303-056מקפיצה את הקישור לתרומה
למי יש את המספר של תרומה דרך הטלפון
תודה מראש
https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=5773882&groupe=עבור קרן 72&groupelock=1
השמות לתפילה לא אמורים להיות עבור הכלהבקשר למה שנכתב פה על ידי כמה ניקים על יוזמות להעברת שמות לחתן ולכלה.
אני לא חושבת שזה הוגן לשים לכלה ביום חתונתה רשימה של מאות שמות לתפילה.
על כמה שמות היא תשמח בטח להכיר טובה, אבל מכאן ועד לכבול אותה ל'תשלום' עבור התרומות - זה כבר נשמע לי קצת מוגזם.
(שלא תחשבו, אני אשמח מאוד שהיא תתפלל עלי בחופה)
ציינתי שם עבור קרן 72צרי להעביר ל @נתן גלנט מס' אסמכתא כי שיגיע לקרן הנכונה
הייתי רוצה להעביר לכלה את השם של הבחורה שתתפלל עליה ביום חופתה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: