למסירה מכתב. (כן, בלי חוכמות או שטיקים, פשוט מכתב) + עדכונים ודרמות היסטריות...

מצב
הנושא נעול.

ברסלב'ר

משתמש פעיל
148.png

מיכל Design

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
הואיל וככה"נ לא תהיינה מגביות נוספות באתר פרוג
והואיל ורבים מהגולשים והתורמים מבקשים לזכות בפרסים
והואיל וכל המגבית הזו נולדה לטובת חבר פורום כלשהו שאם ידידיו היו רוכשים ממנו את שירותיו המקצועיים, הוא לא היה צריך להזדקק למתנתם

אי לכך, הותנה והוצהר והוסכם בין הצדדים כדלהלן:

המחבבים, שולחי התודות והבקשות, להלן: "הלקוחות", יקיימו בהידור את מצוות דוד המלך: "צאו והתפרנסו זה מזה" (ברכות ג,ב)

החברים והידידים ישלמו מכאן והלאה בלב רחב ונפש חפיצה על כל טובת הנאה שתבוא להם ממקצועניים אחרים, בתחומי עבודתם.

כל חובבי המצוות יפרישו מהונם למצוות צדקה הנעלית מכל: "מַעֲלָה גְּדוֹלָה שְׁאֵין לְמַעְלָה מִמֶּנָּה: זֶה הַמַּחְזִיק בִּידֵי יִשְׂרָאֵל שֶׁמָּךְ, וְנוֹתֵן לוֹ מַתָּנָה אוֹ הַלְוָאָה, אוֹ עוֹשֶׂה עִמּוֹ שֻׁתָּפוּת, אוֹ מַמְצִיא לוֹ מְלָאכָה, כְּדֵי לְחַזַּק אֶת יָדוֹ עַד שֶׁלֹּא יִצְטָרַךְ לַבְּרִיּוֹת וְלֹא יִשְׁאַל; וְעַל זֶה נֶאֱמָר "וְהֶחֱזַקְתָּ בּוֹ, גֵּר וְתוֹשָׁב וָחַי עִמָּךְ" , כְּלוֹמַר הַחֲזֵק בּוֹ שֶׁלֹּא יִפֹּל וְיִצְטָרַךְ. (רמב"ם, הל' מתנות עניים פ"י ה"י)
1,000 לייקים.

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L

שירי :)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

רחשי הלב

משתמש מקצוען
תראו כמה צפיות יש לאשכול...
צפיות:
54,810

אם נסכם שכל אחד שרואה את ההודעה הזו יתרום עוד שקל- כבר נכפיל את הסכום...
מתכבדת להיות הראשונה:
צפה בקובץ המצורף 351348

מוזמנים!!
ירושש את קופת החסד ולא יביא תועלת. להפיק קבלה ולשלוח עולה יותר משקל.

רונה 51

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עיצוב ואדריכלות פנים

משכיל אל דל

משתמש מקצוען
טוב הגיע תורי תרמתי 100 ש"ח (מס' אישור 0413173).
מי יותר מתאים לתרום מ"משכיל אל דל" ...

ועכשיו קצת מהרהורי ליבי בימים האחרונים.

רבותי! בלי ריגושים בלי שטיקים קורה פה דבר בלתי מציאותי.
יהודים פותחים את כיסם בנדיבות לב רחבה עבור מישהו שאינם מכירים.
עם ישראל מתגלה במלוא הודו יופיו והדרו, אכן מי כעמך ישראל ! (ר' לוי יצחק מברדיצ'וב כבר אמרנו?? )

כמה מילים למי שעוד לא נתן.
לכולנו יש התחייבויות קבועות, רובנו לא נכדים של ביל גייטס ולא זכינו בלוטו, ולמרות זאת רואים פה אחדות ודבקות במטרה ופתיחת כיסים המונית.

צריך להבין שככל הנראה זה לא יקרה שוב ומי שלא נכנס למעגל התורמים אחרי שהאשכול יינעל יהיה בוכה על לשעבר על החסרון שלא יוכל להמנות.

ועוד משהו: דיברו פה על מצ'ינג אבל צריך להיות עיוור בשביל לא לראות שזה קורה כאן ועכשיו, שימו לב כל נתינה גוררת נתינה הן בכסף והן במתנות לתורמים, כך שכשאתם תורמים אתם בעצם גורמים שאנשים נוספים יתרמו. (אולי הכל בהשפעת דוד קלצקין ...;))

מי שעדיין מתלבט שישמע סיפור: כשהומצאה המכונית זה היה דבר חדש ובלתי נתפס, והיה מעשה במספר אנשים שנכנסו למכונית בדרכם לנסיעה בכלי שטוענים שהוא מסוגל להוביל ממקום למקום, ועמד שם מחוץ למכונית אדם שלא רצה לעלות כי התעקש להבין איך המנוע עובד איך ההילוכים עובדים ואיך הברקסים גורמים לעצירה וכו' וכו', פנה אליו חכם אחד מהמכונית ואמר לו "אני לא יודע איך זה עובד אבל מה שאני יודע זה שמי שבתוך המכונית יגיע בסוף ליעדו, ומי שעומד בחוץ ומנסה להבין לעולם לא יגיע ליעדו, אז קדימה תקפוץ לבפנים ואל תפספס את ההזדמנות". אותו דבר כאן אל תתחכמו ואל תנסו להישמע לקולות פנימיים שטוענים כל מיני טענות אלא תקפצו פנימה והרימו תרומתכם כאן ועכשיו!

כמובן לא נשכח להודות למנהלי פרוג שנפל בחלקם הזכות להיות הפלטפורמה למעשה ענק זה כנראה מגלגלים זכות על ידי זכאי ... ואילו לא קם פרוג אלא לאשכול זה דיינו !
וכן ליזם והביצועיסט נתן גלנט וכל העוזרים והמסיעיים והתורמים מתנות. אין כמוכם!!!

שירי :)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
חברה, זה לא צחוק :(
יש פה אדם שבאמת זקוק לתרומות שלכם
חבל שהאשכול של החסד הזה ינעל ...
@נתן גלנט זקוקים למילים שלך...

לדעתי רוב התרומות כבר נתרמו
אבל הלייקים, מה יהיה עליהם?;)

sari1100

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
חברה, זה לא צחוק :(
יש פה אדם שבאמת זקוק לתרומות שלכם
חבל שהאשכול של החסד הזה ינעל ...
@נתן גלנט זקוקים למילים שלך...
לא התכוונתי שיתרמו שקל ודי.
לא הבנת.
האמרתי שכל בנאדם שרואה- יתרום עוד שקל, מעבר לתרומה הקודמת, וככה יצטבר סכום נכבד נוסף.
תרמתי מזמן, זה רק תוספת....

רונה 51

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עיצוב ואדריכלות פנים
מישהי התנדבה, טרחה, השקיעה
עיצבה באנר (מהמם לטעמי)
חינם אין כסף.
וזה מעבר לתרומה כספית, כי כבר תרמה באשכול הזה אלף שקלים.
אני לא חושבת שלעניין להטיח בו ביקורת פומבית.
אם יש השגות לגבי רמת הבולטות שלו, אפשר להעיר באישי למנהל ההתרמה.
כל מילה פנינה

קיילה

משתמש רשום
אני משתמשת בניק הנוסף השכוח שלי, הלא מוכר, שמיועד למקרים כאלה.
ולמה?
כי אני נמצאת בדילמה.
ב''ה זכיתי גם אני לתרום לניק היקר שמחתן.
רק מה? בעלי לא ממש מת על זה. הוא טען שאני עושה את זה מחוסר נעימות (כמו הרבה פה...) בשביל ש'יראו' שתרמתי גם. האמת? הוא קצת צדק... לא הרבה, אבל קצת.
אחרי מאבק קשה עם עצמי, החלטתי שאני לא מעלה צילום מסך, וגם לא כותבת שתרמתי. כלום. שיהיה הכי לשם שמים.
היום כשנכנסתי, אני רואה ש @נתן גלנט טוען שזה מדרבן לעוד תרומות וחשוב להעלות צילום.
אז בבקשה. בעילום שם.
תמונה2.jpg

נ.ב.
חבל על כל הלייקים. זה גם ככה לא מגיע אלי באמת...

אל תגרמו לי לחרטה. להפסיד כל כך הרבה לייקים שיכלתי לקבל - זה כואב...

אמא ומתכנתת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני עוקבת כבר כמה ימים אחרי האשכול היחודי והמרגש הזה. כזה דבר עוד לא ראיתי.
רק עכשיו התפניתי לתרום, כיון שלצערי אני עסוקה מאד... בני הקטן מאושפז בבי"ח עם דלקת ריאות לא פשוטה.
ברוך השם אלף פעמים, משבת מסתמן שיפור. החלטתי להוסיף את תרומתי הצנועה ולהקדיש אותה לרפואתו.
וכאן אני מעיזה לבקש, כל מי שקורא את האשכול המיוחד הזה - בבקשה תעצרו רגע, ותאמרו פרק תהילים לרפואת יצחק בן שושנה רייזל, שה' יעזור שיבריא ושנוכל לחזור הביתה עוד לפני חג השבועות, אמן!

upload_2018-5-13_14-29-40.png

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה