אבל אתה משלם 20 ש"ח כל חודש רק על החסימה לא?, מה ההגיון בזה?קניתי ממישהו וייז של הדרן יד 2 ב-200₪, מיד זרקתי את הסים ושמתי את הסים של נטפרי מהנטסטיק שאני גם ככה משלם עליו, וב"ה עובד מצוין כבר כמה שנים.
אני משלם על קו הסלולר 40₪ ל-019 ועוד 15₪ לנטפרי וזהו. יש לי צורך בנטסטיק לצרכי עבודה, והוא אתי הרבה לפני שהיה לי מכשיר וייז. אז פשוט לפני נסיעה אני מוציא את הסים מהסטיק ומכניס לוייז. על אינטרנט משלמים, זה ההגיון. אגב, יש אפשרות לשיחות נכנסות.אבל אתה משלם 20 ש"ח כל חודש רק על החסימה לא?, מה ההגיון בזה?
יש אייפונים במחיר הזה?מה שאומר שתצאו עם מכשיר ממש רמה גבוהה שלא נתקע ועובד פצצה בסביבות ה 500 ש"ח
אם לא חובה שיראה כשר
ישנה אפשרות במכשירי אייפון שיהיה רק אפשרות לוייז וקונים סים לוייז בלבד שזה 30 לחודש משו כזה
ואין אין אפשרות לפרוץ את זה כי זה מתבסס על ההבטחה של אפל אז מי שמצליח לפרוץ רק שיספר לי את זה כי זה שווה איזה מיליון לפחות
מה שאומר שתצאו עם מכשיר ממש רמה גבוהה שלא נתקע ועובד פצצה בסביבות ה 500 ש"ח
אם אתם מעוניינים
אני משלם על קו הסלולר 40₪ ל-019 ועוד 15₪ לנטפרי וזהו. יש לי צורך בנטסטיק לצרכי עבודה, והוא אתי הרבה לפני שהיה לי מכשיר וייז. אז פשוט לפני נסיעה אני מוציא את הסים מהסטיק ומכניס לוייז. על אינטרנט משלמים, זה ההגיון. אגב, יש אפשרות לשיחות נכנסות.
כן, דרך הגדרות המכשיר (חסימה פנימית של אפל). וכאמור, אם נותנים לאדם אחר לעשות את זה ויש אצלו את הקוד, מחזיק הטלפון לא יוכל לפרוץ את החסימה בשום צורה.איך חוסמים?
זה משו שכ"א יכול לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: