כן,שאלה של אחת שממש לא מבינ בזה, האם ניתן לקנות את המחכשיר הביתי ולהביא גם לחברה נוספת להשתמש וכך להתחלק איתה בכסף?
מצטרפת גם לבקשה.יש פה מישהי שמשתמשת כבר כמה חודשים ורואה שיפור?
מקריאה מרפרפת על ההודעות , נשמע שכולן פה מתעניינות
אבל חסרה פה האישה שתתן את דעתה מנסיון בבקשה
תודה רבה!
אפשר קישוראני קניתי את הבראון 5 באמזון עלה לי אזור ה1200 שקל
זה עדיין חדש כמעט אז העלה תוצאות בהמשך בלנ"ד
כמעט או כל מי שאמרה כאן שרכשה אותו אמרה שהתאכזבה ולא היו לה בכלל תוצאות... תעלי למעלה באשכול פהמישהי מכירה את אפי לייזר של אפי ליידי?
פחחח. זה ממש לא תקין, חברה. זה ממש ממש לא תקין. מניסיון ומהיכרויות, אמורים לראות תוצאות כבר אחרי שניים שלושה טיפולים. אולי חמש שש. שנתיים בלי תוצאות זה הזייה, אל תיהי נאיבית!גם במכוני לייזר לא רואים תוצאות אחרי חודש וחצי
למה הרבה בטוחות שתוך שנה נגמר כל השיער?
אני כבר שנתיים במכון לייזר ועדיין לא רואה כמעט תוצאות
צריך סבלנות והרבה!
למה את מבטלת אותה?....פחחח. זה ממש לא תקין, חברה. זה ממש ממש לא תקין. מניסיון ומהיכרויות, אמורים לראות תוצאות כבר אחרי שניים שלושה טיפולים. אולי חמש שש. שנתיים בלי תוצאות זה הזייה, אל תיהי נאיבית!
מה קשור נאיבית? אמרתי עובדה שבשטח...פחחח. זה ממש לא תקין, חברה. זה ממש ממש לא תקין. מניסיון ומהיכרויות, אמורים לראות תוצאות כבר אחרי שניים שלושה טיפולים. אולי חמש שש. שנתיים בלי תוצאות זה הזייה, אל תיהי נאיבית!
מצטרפתכן! נשמע הזוי ומוזר אבל אם יש כאן מישהי שהפסיק לגדול לה אחרי 8 טיפולים שתגיד איך קרה לה הנס
אויש חבלטוב אני התייאשתי מלנסות ליצור פה קבוצה.
(בנוסף מחקו לי את ההודעות.. למרות שלא היה לי רווח מיזה פרט להנחה קבוצתית)
או שאחכה ואקנה בהמשך את הפרו 7 (לא קריטי לי עכשיו)
או שאזמין את הפרו 5.
בהצלחה לכולם
(ואם מישהי רוצה עזרה בהזמנה באמזון, אשמח לעזור)
אויש חבל
הייתי שמחה להצטרף אם כן...
הולך לצאת כאילו מכשיר פרו 7?
במה הוא יותר טוב מהפרו 5?לא הולך לצאת, קיים כבר. (בארץ מאוד יקר, באמזון יוצא עכשיו סביבות 2250).
אני רציתי קבוצתי להשיג אותו זול יותר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: