זה יתרון גדולכן, זה מבזיק בכל מקום ברצף
אם מישהי יודעת על זה בנוגע לסנסיקה אשמח לדעת
אולי אני לא עושה את זה בצורה הנכונה
זה יתרון גדולכן, זה מבזיק בכל מקום ברצף
כשאת עוברת ללינק זה נשאר אותו מחיר?
איך מפעילים את האופציה הזו ? קניתי ועוד לא הפעלתי אופציה כזו אלה עשיתי אחד אחדכן, זה מבזיק בכל מקום ברצף
פשוט את מבזיקה ברצף בלי להוריד את היד ומעבירה את המכשיר ברצף, בלי לעצור (בסנסיקה אחרי 3 הבזקים אם לא הורדת את היד מהכפתור הוא ממשיך להבזיק לבד, מאמינה שבבראון זה אותו רעיון או דומה)איך מפעילים את האופציה הזו ? קניתי ועוד לא הפעלתי אופציה כזו אלה עשיתי אחד אחד
לא התעמקתי במה שכתבתן, רק שלחתי צילומסךכשאת עוברת ללינק זה נשאר אותו מחיר?
חסום לי האתר לכן לא יכולה לבדוק.
ה 3 משמעותית פחות איכותי,ההבדל היחיד הוא שיש יותר ראשים? ה5 או ה3 משמעותית פחות מוצלחים?
הבנתי שהipl הוא רק להפחתה ולא להורדה לצמיתות, האם נכון?
וכן
יש סיכוי שאת שמה בקופה ובודקת מחיר סופי כולל מס?לא התעמקתי במה שכתבתן, רק שלחתי צילומסך
זה מה שהוא נותן בלחיצה על הלינק:
צפה בקובץ המצורף 1759274
וזה הלינק לאמזון: https://www.amazon.com/dp/B0CMVPMPZ...e0292de3deb6c&language=en_US&ref_=as_li_ss_tl
קניתי דגם אחר (פרו 5, 2 ראשים)את מרוצה?
אסור יותר מפעם אחת בשבועקניתי דגם אחר (פרו 5, 2 ראשים)
והשתמשתי רק פעם אחת.
מה שכן - זו לא אותה עוצמה כמו במכון ליזר.
[במכון מספיק 'סיבוב' אחד לחודשיים - שלושה, בזה צריך בתחילה פעמיים בשבוע, אח"כ פחות.
אבל מניחה שכל הביתיים ככה]
למה? סתם בשביל הידעאסור יותר מפעם אחת בשבוע
אני חושבת שבראון כתבו שזה עלול לעשות כוויות המקום עוד רגיש,למה? סתם בשביל הידע
מישהי מכירה?מישהי מכירה מכשיר ליזר של פילפס משהו חדש עם 2 ראשים
מישהי ניסתה אותו?
אני רכשתי בתחילה את הסנסיקה, הוא מכשיר נחמד ונוח לשימוש , ראיתי שיפור מסוים והאטה מסוימת בצמיחה ,אני בעיקרון מעוניינת
רק מה ההבדל בין הבראון לסנסיקה ממש מתלבטת בניהם
יש מישהי שהשתמשה באחד מאלה וממליצה?
נכון. המכשיר של בראון הרבה יותר מהיר משל סנסיקה. זה אחד ההבדלים בין שני המכשירים.ראיתי שבמכשיר של בראון הטיפול נעשה במעין החלקה של המכשיר על הגוף תוך כדי לחיצה.
יש לי את של סנסיקה ואני עומדת כל פעם על מקום אחד מבזיקה ועוברת הלאה וזה די איטי, מישהי יודעת אם אפשר לעשות את זה כמו במכשיר של בראון? או שבכלל זאת שראיתי לא עשתה טוב בבראון?!
נכון, הדרך היחידה למהר את הטיפול בסנסיקה זה ההבזקים ברצףנכון. המכשיר של בראון הרבה יותר מהיר משל סנסיקה. זה אחד ההבדלים בין שני המכשירים.
אם את מזמינה את זה עכשו,רק עדכון לגבי הבראון-
אני מנסה להגיע איתם למחיר טוב,
בינתיים הם נתקעו על קצת מעל 2200,
מנסה להוריד אותם מהמחיר הזה.
(מקווה לעדכן עד מוצ"ש בעז"ה).
שבועיים וחצי פלוס מינוס.אם את מזמינה את זה עכשו,
מתי בערך זה יגיע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: