שם זה עולה 1719 ש"חכן זה זה....(הוא עולה 2400 ?
שם זה עולה 1719 ש"חכן זה זה....(הוא עולה 2400 ?
אולי תנסי דרך כאן:אולי משהי קנתה מסופר פארם דרך כרטיס לייף סטייל ויכולה לעזור לי?
בשביל לאשר את התשלום צריך לקבל קוד ב SMS ואין לי,
ואין שום דרך ליצור איתם קשר, מה עושים?
נכון אבל גם אם זה חוזר זה לא חוזר בכמויות אלה אחד שתיים משהוו כזהה.........שימי לב שגם במכונים לא מתחייבים לך לצמיתות.
בדיוק היום הייתי בטיפול לייזר במכון אז הקוסמטיקאית אמרה לי שבכל הנושאים האלו מי שמבטיח משהו לצמיתות / לכל החיים וכו' - הוא שקרן
ולמה?
כי אין דבר כזה להתחייב לכזה דבר.
אי אפשר לדעת מראש איך העור והגוף יגיבו לטיפול...
בקיצור, גם אם כתוב לצמיתות קחי את זה בעירבון מוגבל מאד.
זה מסיר שיער, מפחית את את הכמות, מבהיר וכו',
אבל לא יכול להבטיח הסרת שיער לצמיתות.
מגיל 16+ ולא בהריוןהאם השימוש במכשיר לייזר ביתי מוגבל לגיל , או שאפשר בכל גיל
אני אמרתי ועניתי כבר למלעההמישהי יודעת מה ההבדלים בין הדגמים?
למה אי אפשר מגיל קטן יותר?מגיל 16+ ולא בהריון
בcare אמרו לי שמגיל 7 בעקרון אפשר. תבדקו את זההאם השימוש במכשיר לייזר ביתי מוגבל לגיל , או שאפשר בכל גיל
נראה לי מסוכן כי בגיל הזה העור עוד די דק, ולא מספיק עבה.יש משהי שניסתה על ילדה קטנה? ממש מסקרן אותי , יש לי קרובת משפחה ילדה מתוקה אבל סופר שעירה וזה מפריע לה מאוד במיוחד בקיץ... ואם כן באיזה מכונה השתמשתן?
תודה רבה
בגלל שהגוף עדיין עם הורמונים משתנים וזה לא יתפוס...יש משהי שניסתה על ילדה קטנה? ממש מסקרן אותי , יש לי קרובת משפחה ילדה מתוקה אבל סופר שעירה וזה מפריע לה מאוד במיוחד בקיץ... ואם כן באיזה מכונה השתמשתן?
תודה רבה
בסופר פראם עם קופון *אבל נראה לי שנגמר להם המלאי או שאפשר באילת שזה פחות מע''מ
אני לא שמעתי על זה אפילו במכונים לא מרשים מגיל קטן...בcare אמרו לי שמגיל 7 בעקרון אפשר. תבדקו את זה
כן אבל לכל סוג עור ישפיע בקצב שונה..לאיזה צבע שיער ועור מתאים?
לכל הגוונים? גם בהיר?
אני לא חושבת שזה קשור.נראה לי מסוכן כי בגיל הזה העור עוד די דק, ולא מספיק עבה.
יכול לגרום לכוויות. (גם אם עושים בדרגה נמוכה...)
אם היה באילת אני מניחה שהוא היה מראה (האתר...)בסופר פראם עם קופון *אבל נראה לי שנגמר להם המלאי או שאפשר באילת שזה פחות מע''מ
לא נראה חי שזה לא קשור החנות לאתר ...אם היה באילת אני מניחה שהוא היה מראה (האתר...)
כנראה שאין בכלל בארץ......
מעניין אם יגיע מלאי נוסף ומתי זה יהיה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: