@מטרת העל! אירגנה בעבר קבוצה לזה וטענה שיש לה הרבה המלצות מבנות מרוצות, אפשר אולי לשאול אותהנשמע מלחיץ
יש לי גם והשתמשתי פעם אחת
ולא שמעתי מאף אחת שזה באמת עובד
יש מישי שמנוסה בזה ויכולה להרגיע?
@מטרת העל! אירגנה בעבר קבוצה לזה וטענה שיש לה הרבה המלצות מבנות מרוצות, אפשר אולי לשאול אותהנשמע מלחיץ
יש לי גם והשתמשתי פעם אחת
ולא שמעתי מאף אחת שזה באמת עובד
יש מישי שמנוסה בזה ויכולה להרגיע?
אז את בעלת ענייןאני לא עובדת איתם אני קניתי את המכשיר לפני בערך חצי שנה ומאוד נהנית ועכשיו רוצה לקנות מכשיר נוסף שלהם ובקבוצה זה יוצא הרבה יותר זול מלקנות באופן פרטי
אם המכשיר כ"כ מוצלח, למה את רוצה לקנות עוד אחד דרכם?אני לא עובדת איתם אני קניתי את המכשיר לפני בערך חצי שנה ומאוד נהנית ועכשיו רוצה לקנות מכשיר נוסף שלהם ובקבוצה זה יוצא הרבה יותר זול מלקנות באופן פרטי
כי אני מעונינת במכישר אחר שלהם לא הסרת שיעראם המכשיר כ"כ מוצלח, למה את רוצה לקנות עוד אחד דרכם?
זה מובן שבן אדם רוצה לשמוע דעות ניטרלית על מוצר שהוא רוצה לקנות, אף אחד לא רוצה לזרוק את הכסף שלו לפח.מה הסיפור של כל החשדות כאן?
חסר אנשים שממליצים על מכשירים?
לא הבנתי....
אם אפשר לשאול פעם בשבוע את עושה?אני ראיתי הבדל משמעותי
אחרי 10 טיפולים באיזור ה'פאות' בפנים הפסיק לי הצמיחה לחלוטין והיה לי שם המון שיער אחרי לייזר כושל שעשיתי לפני כמה שנים
בידיים הפסיק לצמוח לחלוטין אחרי 10 טיפולים, גם שפם.
באיזורים נוספים אני עוד לפני 10 טיפולים ויש כבר התקרחויות משמעותיות!
אני משתמשת בבראון
מעונינת להצטרףאני לא עובדת איתם אני קניתי את המכשיר לפני בערך חצי שנה ומאוד נהנית ועכשיו רוצה לקנות מכשיר נוסף שלהם ובקבוצה זה יוצא הרבה יותר זול מלקנות באופן פרטי
משהו עוצמתי יותר הכוונה במכון?בררתי על סנסיקה שירות חם ואדיב לווי מקצועי לאורך כל הדרך.
יש אופציית החזר כספי עד חודשיים המידה ואינך מרוצה.. שווה לעשות אצלם. (ולא אינלי שום רווח מזה וקשר אליהם קבלתי מהם שירות טוב אז ממליצה.)
ולגבי לא עשיתי כי התיעצתי עם קוסמטיקאית שאמרה שבגילים צעירים יותר(16-25) עדיף משהו עוצמתי יותר
Sensica | טכנולוגיות טיפוח לשימוש ביתי | יופי טבעי, קשר אישי
סנסיקה מפתחת מוצרים לטיפוח אישי בטכנולוגיה הגבוהה ביותר, כדי שתוכלי לטפח את גופך בעצמך בבית - עד להשגת עור חלק, נקי וזוהר ותחושה פנימית של יופי טבעי.sensica.co.il
הם כותבים שהמכשיר מספק עד שנה וחצי של עור חלק- בשונה מהקודם שעד שנה.מישהי יודעת להגיד לי מה הפלוסים של הדגם החדש של בראון על הדגם הקודם?
וגם -קוד קופון לסופר פארם, כי הקופונים שנתנו פה למעלה כבר לא תקפים...
תודה
לא השתמשתי עדיין,רואה מההמלצות כאן שבראון מוצלח, לצערי כבר נפלתי בפח,
אשמח לשמוע המלצות מניסיון איזה מכשיר שלהם הכי טוב, מה ההבדלים בין המכשירים, ואם יש מישהי שהשתמשה כבר תקופה ארוכה ויכולה לספר על תוצאות לטווח רחוק?
זה מאוד יעזור, תודה מראש!
כמה חסר לך?הם כותבים שהמכשיר מספק עד שנה וחצי של עור חלק- בשונה מהקודם שעד שנה.
בנוסף מתחבר לאפליקציה ומשפר תוצאות בזמן אמת בהתאם לסוג העור והשיער.
לא השתמשתי עדיין,
בגדול הבראון נחשב למספר 1, לכן כשאקנה- אלך עליו.
(אני מנסה לארגן קבוצה כי רוצה להגיע למחיר משתלם יותר, זה הרווח שלי מהענין).
בינתיים רק 5 אמרו שרוצות. (נראלי 8 יהיה מספיק, אבל עדיף 10 לקבלת מחיר משתלם יותר)כמה חסר לך?
אשמח לשמוע ממך פרטים, אולי אצטרףהם כותבים שהמכשיר מספק עד שנה וחצי של עור חלק- בשונה מהקודם שעד שנה.
בנוסף מתחבר לאפליקציה ומשפר תוצאות בזמן אמת בהתאם לסוג העור והשיער.
לא השתמשתי עדיין,
בגדול הבראון נחשב למספר 1, לכן כשאקנה- אלך עליו.
(אני מנסה לארגן קבוצה כי רוצה להגיע למחיר משתלם יותר, זה הרווח שלי מהענין).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: