לא חושבת שיש מכשיר שכתוב עליו שמתאים גם לשיער בהירבדקתי את הפונקציות של הבראון- באחד האתרים שמוכרים אותו
וזה נראה שהוא לא מיועד לשיער בהיר- כלומר פלומתי יותר..
השאלה- יש מישהי שניסתה על שיער פלומתי?
עבד לה?
או- יש מישהי שמכירה מכשיר אפקטיבי אחר שעובד גם על שיער פלומתי?
תודה רבה!
דווקא לא, שמעתי הרבה המלצות על הבראון מבנות שעושות יותר זמן, מה שפחות מצוי עם הסנסיקה כי הוא יחסית חדש.לפי מה החלטת ללכת דווקא על סנסיקה??
ולא על בראון למשל?
היו לך המלצות יותר מהבראון?
אותייש פה מתעניינות בבראון PL7387?
אין אותו בארץ,
מגיע עם 4 ראשים.
בין הדגמים הטובים שלהם.
יש לי אפשרות ליצור קבוצה בשביל להגיע למחיר טוב. (2300+-)
מעניין מישהו?
רק שימו לב שזה יהיה בלי אחריות.יש פה מתעניינות בבראון PL7387?
אין אותו בארץ,
מגיע עם 4 ראשים.
בין הדגמים הטובים שלהם.
מעניין מישהו?
כל מה שאתן כותבות טוב ויפההנושא עדיין רלוונטי?
בכל אופן, ממליצה מאוד על סנסיקה- סנסילייט פרו
אחרי הרבה לבטים שקדמו לזה..
קניתי מהחברה עצמה, נראלי יצא בערך 1800 שח (תתקשרי/תשאירי פנייה ואוטומטית נותנים לך את המחיר הזה, אל תזמיני דרך האתר. והמשלוח חינם) + החזרה תוך 60 יום בלי שאלות + ליווי קוסמטיקאית צמודה לכל שאלה
יש להם שירות מעולה, מקצועי, אדיב ומאוד זמין!
*אגב, לא יודעת אם העלו את זה פה, אבל לסנסילייט יש פולסים ללא הגבלה, שזה יתרון משמעותי על הרבה מכשירים אחרים
בהצלחה
החברות כותבות שהמכשירים מפחיתים שיער לצמיתות (בכוונה הם מוסיפים לצמיתות כדי שישמע שזה מסיר לנצח... )המכשירים הביתיים רק מפחיתים שיער?
או שבסופו של דבר גם מסירים לצמיתות?
וכמה זמן לוקח התהליך?
כמה טיפולים עשית?הנושא עדיין רלוונטי?
בכל אופן, ממליצה מאוד על סנסיקה- סנסילייט פרו
אחרי הרבה לבטים שקדמו לזה..
קניתי מהחברה עצמה, נראלי יצא בערך 1800 שח (תתקשרי/תשאירי פנייה ואוטומטית נותנים לך את המחיר הזה, אל תזמיני דרך האתר. והמשלוח חינם) + החזרה תוך 60 יום בלי שאלות + ליווי קוסמטיקאית צמודה לכל שאלה
יש להם שירות מעולה, מקצועי, אדיב ומאוד זמין!
*אגב, לא יודעת אם העלו את זה פה, אבל לסנסילייט יש פולסים ללא הגבלה, שזה יתרון משמעותי על הרבה מכשירים אחרים
בהצלחה
אין לי מושג לגבי מכשירים ביתייםהמכשירים הביתיים רק מפחיתים שיער?
או שבסופו של דבר גם מסירים לצמיתות?
וכמה זמן לוקח התהליך?
דווקא לגבי הקוסמטיקאיתכמה טיפולים עשית?
ואגב לגבי הליווי של קוסמטיקאית אני רציתי להתייעץ, התקשרתי ודיברתי עם נציג של שירות לקוחות ואמרתי לו שאני רוצה לדבר עם קוסמטיקאית, אז הוא אמר לי קדימה תשאלי... בקיצור האלה מהשירות לקוחות משמשים במקום קוסמטיקאית, אני אישית חושבת שזה לא כ"כ מקצועי, הם לא באמת יודעים לייעץ, הם פשוט מכירים את המכשיר ועונים לך על מה שאת יודעת בכל מקרה ואם לא אז כתוב באתר או בחוברת, לא באמת ייעוץ קוסמטיקאי.
לי זה לא היה כ"כ קריטי, רק אומרת שלא כל מה שמובטח זה באמת כמו שנשמע
כל מי ששמה לייק מעוניינת?יש פה מתעניינות בבראון PL7387?
אין אותו בארץ,
מגיע עם 4 ראשים.
בין הדגמים הטובים שלהם.
מעניין מישהו?
כן ,ככה ראיתי מכמה בנות כבר .....
את עושה כל שבוע במשך חודש ואח"כ של שבועיים ואז מתי שאת צריכה ...(ממש נח)
הקישור (במידה ואת קונה אפשר להשיג קופון(יוצא 1800) למי שרוצה וגם לקנות רק מסופר פראם כי הם היבואן הרשמי וברגע שיש תקלה פונים עליהם...
בהצלחה רבה!!!!בראון IPL מכשיר להפחתת שיער לצמיתות
הסרת שיער בבית בשיטת IPL – INTENSE PULSED LIGHT)) - Braun Silk-expert Pro 5 IPL – הינו המכשיר המתקדם ביותר מבית בראון, המהיר והיעיל ביותר של המותג. באמצעות טיפול במכשיר ניתן להשיג הפחתת שיער קבועה עם תוצאות תוך 4 שבועות בלבד! המכשיר מסתגל באופן אוטומטי ורציף לגוון העור שלך כדי להבטיח איזון...shop.super-pharm.co.il
היי אילהלא שווה לקנות ממקומות אחרים כי סופר פראם זה היבואן הרשמי ועליהם באים כל הבעיות אני יכולה להשיג למי שרוצה קופון
במכון לייזר זה מסיר לצמיתות השאלה אם גם במכשיר בייתי?החברות כותבות שהמכשירים מפחיתים שיער לצמיתות (בכוונה הם מוסיפים לצמיתות כדי שישמע שזה מסיר לנצח... )
לא נראה לי שיש משהו שמסיר לצמיתות, זה תמיד יכול לחזור ולגדול, בד"כ בצורה דלילה ושיער דק יותר, אבל בהחלט יכול לגדול שוב
ולגבי זמן התהליך זה לא משהו שאפשר לצפות מראש, זה משתנה מאחת לשניה
אין דבר כזה הסרת שיער לצמיתות ושום חברה לא יכולה להתחייב לזה גם לא מכוני לייזרבמכון לייזר זה מסיר לצמיתות השאלה אם גם במכשיר בייתי?
יש לך קישור למכשיר כזה?אני התחלתי עכשיו עם הסנסיקה
מבחינת כאב, באיזורים הגדולים לא כאב בכלל.באיזורים עדינים כן כאב קצת.
יש רמות חום שאפשר לשחק איתם עד שנוצרים את הרמה המתאימה.
מבחינת תוצאות ,אני עדיין רק בהתחלה. אבל כדי להשוות התחלתי בינתיים רק ברגל אחת.ואני עכשיו אחרי טיפול אחד וכבר רואה הבדל ברור בצמיחה בין הרגליים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: