כמה זמן?דוקא יש לי הדרן ג"כ גמח וויז, 3 מכשירים ומרוצה למדי
מעניין, כי לנו במשפחה יש 2 מכשירים ואנחנו לא מרוציםגם לי יש הדרן כבר 5-6 שנים
ומאוד מרוצה
"קונים כל מכשיר", נכון וגם נכשלים על ידו בקליטת וייפי לא מסונן מרשתות פתוחות המצויות.אולי אנשים לא מעודכנים...
יש וויז של נטפרי ע"י יוסי תקשורת!!!
קונים כל מכשיר שהוא ושמים את הסים שלהם ועובד פצצההה
אין איבוד קליטה וכו' וכו'
בשונה מדרך המלך שהמכשירים שלהם מחודשים והמחיר החודשי גבוה מאד!!!
המחיר ביוסי תקשורת הוא 17 ש"ח לחודש ללא התחייבות ובהתחייבות לשנתיים זה יוצא כ15 ש"ח ובהתחייבות ל3 שנים זה יוצא כ13 ש"ח בלבד!!!
המעלה הנוספת בשונה מדרך המלך שהרבה פעמים המכשיר של דרך המלך נלב"ע ואז ממשיכים לשלם את ההתחייבות הראשונית עד שנגמרת החבילה בשונה מיוסי תקשורת שהמכשיר הינו שלך עם אחריות של מכשיר חדש וגם אם חלילה קרה משהו מכל סיבה שהיא תמיד תוכלו לקנות מכשיר חדש..
בקיצור מומלץ מאד מאד
קונים כל מכשיר
לא הבנתי, הרי המכשיר שלך, לא קשור אליהם..עם אחריות של מכשיר חדש
לענ"ד עם גמ"ח של 4 מכשירים שונים, דרך המלך מצויינים, ועם שירות מצויין, (בבני ברק בכל אופן) היה לי צורך לעדכן גירסאות, אבל חוצמיזה זה מעולה.אנשים מחפשים שגם המכשיר יהיה מסונן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: