רוב הסינים תמיד כותבים חצי מחיר גם אם לא מבקשים.טריק נוסף (שלא עשיתי) לבקש מהמוכר לרשום סכום נמוך, כמובן לא בצורה מחשידה
אחי קנה מחשב ב 200 דולר ולא היה צריך לשלם מכסמאיזה סכום משלמים מכס בהגעה לארץ
בערך איזה גודל? ואיזה חברת שילוח?תלוי גם בחברות שילוח ובגודל חבילה,
אני שילמתי מס
בגודל ענק [עגלה],בערך איזה גודל? ואיזה חברת שילוח?
אבל הרבה פעמים לא רשום גם אם לא מבקשים מהם לכתוב מחיר נמוך הם כותבים אותו לבד,אם רשום על החבילה מעל 75 אין סיכוי שלא תחויבו
אם אני מזמין 30 מוצרים והמיר של הכל הוא פחות מ75 דולר אני ישלם מכס?
זה לא מוחלט שלא
בדיוק זה מה שאני שואל מאיזה כמות זה מחשיד אותם שיחייבו אותי במכס?המכס יכול לעקב חבילה חשודה כמסחרי וזה מנסיון קורה בחבילות עם פריט זהה בכמות גדולה
לא נראה לי שיש למישהו תשובה לשאלה הזאתבדיוק זה מה שאני שואל מאיזה כמות זה מחשיד אותם שיחייבו אותי במכס?
לאחרונה זה קורה הרבהשלום הזמנתי מסך לרכב המוכר כתב על החבילה 70 דולר
והגייע לי מייל מדואר ישראל שהחבילה בדואר אך אני צריכה לשלם 150 ש"ח
מישהי נתקלה בזה?
יש מה לעשות
או פשוט לשלם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: