עזרה מכירת משנת יוסף בגשם

מצב
הנושא נעול.

A052

משתמש סופר מקצוען
כפי שניתן לראות מהתגובות השונות.

משנת יוסף עושים חלוקה בהתאם למיקום ולהחלטות של האחראי במקום.
שינוי יום מיום ב' ליום א' היה אפשרי בתחנות יום ב', אבל כמובן לא בתחנות יום ג' (ואני משער שחלק מהדברים גם לא הגיעו בגלל זה).
אבל הם לא יכולים לקרות חניות שלימות או לבטל גשם.
כל אחד יודע את המיקום של החלוקה שלו, ואם יש נוהל פינוי או העברה למקום מקורה במקרה של גשם.

פפרר

משתמש מקצוען
לא הבנתי את הטענה , בחירה שלך לקנות שם
זה בדיוק הסיבה שהמחירים שם זולים , הם חוסכים את העלויות של הארנונה ושכירות חשמל ומיזוג של חנויות
רוצים לקנות בשטח מקורה וממוזג? תשלמו את ההפרשים.

אלונית

משתמש פעיל
בשבוע האחרון הם כתבו הערה מפורשת לפני תחילת ההזמנה באתר
שיש לשים לב למזג האוויר הצפוי.

גם לי לפעמים יש תלונות עליהם
אבל הפעם זה לגמרי היה נתון לבחירה.

אצלנו מעבירים את המכירה לחניה מקורה.

מושקוש

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
איך מתעדכנים מתי זה?(אם יש שינוי)

המחזק

משתמש מקצוען
D I G I T A L
הם כתבו שיתכנו שינויים בגלל מזג האויר. ובסוף לא שינו כלום.

מעניין אם גם המכירה השכונתית מתנהגים בכזאת צורה מחפירה.
אצלנו בק"ס המכירה השכונתית תמיד ביום שלישי
והשבוע הודיעו שבגלל מזג האוויר זה נדחה לחמישי

חיים של תורה

משתמש מקצוען
רק למען הידיעה.
"משנת יוסף" זה חברה/ארגון עם שירות הלקוחות הכי טוב במדינה.
עוד לא ראיתי חנות אחת בכל המדינה שמזכה לקוחות באותה קלות שבה אתם שותים כוס מים.
בכל תקלה ואפילו הכי קטנה ואפילו שהם לא אשמים 100%, הם מיד מזכים בלי לשאול שאלות מיותרות.
וזה חוץ ממה שהם היחידים (חוץ מהמכירה הקהילתית/שכונתית) שבאמת דואגים לציבור החרדי עם משפחות ברוכות הילדים.

מה כואב לכם? שיש שם אנשים שמרוויחים כסף, ואז מה? אתם לא מרוויחים כסף?! כל הכבוד להם על הצורה שבה הם עושים את זה.
מכירה קרובה לבית, מחירים זולים במיוחד, בלי תורים, בלי בעיות תשלום, בלי קופאים מעצבנים, מה שלא מתאים/טוב/עובד מחזירים ומזדכים מיד, וכו' וכו'.
וזה חוץ מהמכירות לפני החגים שמביאים מוצרים בפער מחירים של עשרות שקלים.
רק להיזכר בשנה האחרונה, הם האחרונים שהעלו את המחירים של החד פעמי, וגם הראשונים להוריד בחזרה, וזה חוץ ממה שבכל השנה הם היו (כמעט) הכי זולים.

אז נכון שלכל הדברים האלו יש מחיר, וחלק מזה זה מכירה רק ביום ובשעה מסוימת ותלויה בתנאי מזג האויר, אבל גם לזה הם התריעו, ומי שזה באמת הפריע לו (כמוני למשל) לא הזמין השבוע.
מי שראה את ההתרעה ובכל זאת הזמין צריך להתלונן רק עצמו, אם באמת זה היה מפריע לכם הייתם מוותרים השבוע על כמה שקלים והולכים לעשות את הקניות במקום מקורה ונעים.

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
מעולם עוד לא יצא לי להזמין שם
אבל שמעתי ממכרים וידידים שנהנים מאוד מהשירות.
הגשם- מתנת שמים,
גם אם הם היו מאודדד רוצים-
הם לא יכולים לעצור את הגשמים לכבוד המכירה השכונתית....
עם כל הכבוד יש גבול ליכולות שלהם....
כריות שינה ב-19 ש"ח הם יכולים להביא, אבל לבקש מהם לעצור את השמים לכבודך זה קצת מוגזם.... בכל אופן:)

lotr

משתמש מקצוען
הם כנראה לא יכולים לארגן המכירה בכל הארץ ביום היחיד שבו אין ודאי גשם, ועדיין יתכן גשם (באזור ירושלים)

רותי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
גם אני ועוד רבים לא הזמנו השבוע בגלל מזג באוויר (והשמים לא נפלו - חסכנו ככסף:))
ממש לא התחשק לי לאסוף קרטונים סחוטים וכו... הספיק לי פעם אחת....
אומנם כתבו שיתכן שיהיה אולי שינוןים ביום/ שעה / מיקום החלוקה
בסוף הקדימו לראשון אבל מי שהזמין קיבל מינטוק שעה קודם ....
(כאילו חייבים להיות זמינים בכל שעות היום בשבילם....)
בעיה שלהם שלא הודיעו מראש אחרת בטוח היה להם יותר קונים .

מצרפת תגובה

משתמש צעיר
עיקר הכוונה בפתיחת האשכול לא היתה לנגח את משנת יוסף, אלא לגרום להם להתנהל בצורה נורמטיבית מול לקוחות.
אם היו כותבים בתחילת השבוע, שישנן מכירות שיהיו תחת גשם שוטף, בסדר.
הם כתבו שיהיו שינויים, וחשבתי שהם יתחשבו בציבור (משלמים הרי 3 ש"ח לתחנה), ובסוף לא עשו זאת, אלא השאירו את כולם בגשם.

זה נכון שהיה אפשר לא להזמין, אבל זאת לא הנקודה אם הם זולים ואם הם נחמדים וצדיקים, אלא שכשקורה שגשום מאוד, מאוד ראוי שידאגו למינימום של התנהלות מול לקוחות, אפילו שהלקוחות משלמים פחות מאצל המרכול הסמוך, וגם אם ידעו שברברה בדרך.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה