אני ראיתי כאלה שמוכרות רק מייקאפ של רבלוןהאם זה נכון שבשביל למכור איפור צריך להביא הרבה מאוד חברות או מספיק חברות מסוימות?
אני דווקא ושבת בדיוק הפוךאני לא הייתי ממליצה על אסתי לאודר, מכמה סיבות דבר ראשון קונים אותו אחת למלא זמן כי אף אחת לא משתמשת איתו ביום יום ודבר שני יש בו המון גוונים וקשה להחליט מה הגוונים שהכי הולכים בו.
לאחרונה גיליתי מייקאפ של אסתי קליל יותר, משתמשת ליום יום והוא מהמםאני בתור מאפרת משתמשת באסתי לאודר ביום יום
מי שיודעת איך להניח לא מרגישה כבד ווגם נשאר לה לאורך כל היום
הסוד הוא איך להניח וכמה
מה השיטה?אני בתור מאפרת משתמשת באסתי לאודר ביום יום
מי שיודעת איך להניח לא מרגישה כבד ווגם נשאר לה לאורך כל היום
הסוד הוא איך להניח וכמה
הבנתי שזה לא בריא לעורבעקרון אני מלמדת סדנאות ואני מראה כיצד להשתמש בצורה נכונה
הרעיון לקחת ספוגית טיפה מחברה טובה להרטיב ולסחוט ממש טוב
להניח ממש קצת מי קאפ על הפנים בכמה נקודות ואז בצורת טפיחות
להטמיע את המי קאפ בעזרת הספוגית בצורה אחידה על כל הפנים
את לא מרגישה שיש לך מי קאפ על הפנים
והכיסוי מושלם
נכוןהבנתי שזה לא בריא לעור
בלי קשר לכמות ששמים
למה לא בריא?נכון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: