דרוש מידע מכירים שואב שוטף לרצפה??

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מה ההבדל בין זה לבין דייסון?

מרשמלו

מנהלת איש את רעהו מנהלת פורום נשים
מנהל
מנוי פרימיום
מה ההבדל בין זה לבין דייסון?
קראת את כל האשכול?
הייזרו וביסל הן מכונות לשטיפת רצפה
דייסון רק שואב... ושואב מעולה!! (אלחוטי, לא רובוטי)

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
קראת את כל האשכול?
הייזרו וביסל הן מכונות לשטיפת רצפה
דייסון רק שואב... ושואב מעולה!! (אלחוטי, לא רובוטי)
אוקי.
כי באשכולות קודמים היה נשמע שדייסון הוא שואב שוטף.
ואגב בעיני זה מעלה שהוא לא רובוטי. כי הרובוט שלי מפספס הרבה...

מרשמלו

מנהלת איש את רעהו מנהלת פורום נשים
מנהל
מנוי פרימיום
כי באשכולות קודמים היה נשמע שדייסון הוא שואב שוטף.
אמנם יש עכשיו לדייסון חלק חדש שניתן לחבר לשואב והוא מעביר ניגוב,
אולי משהו שדומה למופ...
לא ניסיתי.

yucv

משתמש פעיל
מקפיצה,
3 שאלות
1. זה לא באמת משפשף את הרצפה נכון? ( לא יועת אם צריכה אבל שואלת)
2. יש מכונות מקצועיות יותר של קארשר ( כמו שצינו בפתיחה או לבור) אמחיר גבוהה משעותית , אני עדיין מנסה להבין אם מישו יודע להסביר לי מה ההבדל בינהם
3. מישהי משתמשת בזה נטו לנקיון לשבת? כלומר הפסיקה טוטלית שטיפה ידנית ( אשמח לשמוע שכן:))

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
אני מחפשת הייזרו לנסיון להשאלה בביתר עלית או באיזור
בתשלום כמובן.
אם אפשר לשלוח לי למייל tmunot.tashah

שומרת

משתמש רשום
אשמח לשמוע דעות עדכניות על ההייזירו
ראיתי שיש דגם יחסית חדש של הייזירו F803 ויש דגם ישן יותר F801
מישהו יודע מה מומלץ ביניהם יותר? (יש הפרש של כמה מאות שקלים ביניהם..)
ואיפה אפשר להשיג במחיר הכי זול?
תודה

אביגילולה

משתמש פעיל
יש למישהו תשובות?
לא מכירה את ההבדלים בין הדגמים
לי יש את הישן קרוב לשנתיים
כרגע הוא בתיקון וממש לא מסתדרת בלעדיו, לקנות אותו היתה אחת מההחלטות הטובות שעשיתי בחיי, בעלי כבר רוצה לקנות לי אחד גיבוי על כל צרה שלא תבוא כי לא מסוגל לשמוע את הקיטורים והאנחות שלי על העדרו, ממליצה מאד מאד מאד

יראת גאולה

משתמש מקצוען
אשמח לשמוע דעות עדכניות על ההייזירו
ראיתי שיש דגם יחסית חדש של הייזירו F803 ויש דגם ישן יותר F801
מישהו יודע מה מומלץ ביניהם יותר? (יש הפרש של כמה מאות שקלים ביניהם..)
ואיפה אפשר להשיג במחיר הכי זול?
תודה

לנו יש את החדש יותר, ולא הצלחתי להבין מה ההבדלים.
בישן יש מגשים חד פעמיים ללכלוך (הלבן שמגיע בתוך הירוק), ובחדש אין אותם ויש רק את הירוק.... לא הצלחתי להבין מה הקטע. לדעתי לא שווה את הפער.

אנחנו מרוצים מאוד. משתמשים בזה למטבח פעמיים שלוש ביום.
לנו יש רצפת בלטות ישנה, וזה לא מחליף שטיפה ספונז'ה.
אבל במצב בו בין כך אין שטיפה, הבית נראה מתוחזק היטב....
על רצפה חדשה, זה כן נראה מבריק (יש לנו קרמיקה רק באמבטיה).
הוא לא מגיע ל2 סנטימטרים שצמודים לפינה, ואצלנו גם לא מצליח להיכנס לשירותים (זה ממש חבל לי! לו היה נכנס, הייתי משתמשת בו כל יום בשירותים).

אבל,
הוא התקלקל לנו חודש אחרי הקניה (תיקנו, לקחו והחזירו עם שליח, לא שילמנו כלום. אבל אף פעם לא קרה לנו שמכשיר חדש התקלקל פתאום ביום בהיר ... זה אומר משהו לדעתי).
התחזוקה שלו קצת דורשת. מיכל המים מתמלא /מתרוקן בערך בקצב של חדר אחד. זה לא קשה בכלל, אבל עוד משהו שצריך לעשות. צריך כל יום לרוקן את מיכל הלכלוך (אחרת הוא נהיה סירחון ועיפוש). ופעם בשבוע ניקיון רציני יותר למברשת ולמסננים (את זה בעלי עושה. לא יודעת במה זה כרוך).

הוא משמש אצלנו בעיקר למטבח אחרי הילדים, ואחרי כל מה שהתינוק זורק מהכיסא אוכל. למים שנשפכו סתם כך, אם צלחת התעופפה או ביצה התנפצה - פשוט לא אכפת לי, שניה מביאה את ההייזרו והכל נקי.
אם יש לכלוך שהתייבש - שופכים עליו קצת מים ואז עוברים עליו, לפעמים צריך כמה פעמים.

עוד משהו,
הוא ממש קליל ונח ללכת איתו, נוסע לבד וקל לגרור אותו ממקום למקום. ילדים מגיל 6 מסוגלים לעבוד איתו בכיף.

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
בישן יש מגשים חד פעמיים ללכלוך (הלבן שמגיע בתוך הירוק), ובחדש אין אותם ויש רק את הירוק.... לא הצלחתי להבין מה הקטע. לדעתי לא שווה את הפער.

הוא לא מגיע ל2 סנטימטרים שצמודים לפינה, ואצלנו גם לא מצליח להיכנס לשירותים (זה ממש חבל לי! לו היה נכנס, הייתי משתמשת בו כל יום בשירותים).

אבל,
הוא התקלקל לנו חודש אחרי הקניה (תיקנו, לקחו והחזירו עם שליח, לא שילמנו כלום. אבל אף פעם לא קרה לנו שמכשיר חדש התקלקל פתאום ביום בהיר ... זה אומר משהו לדעתי).
התחזוקה שלו קצת דורשת. מיכל המים מתמלא /מתרוקן בערך בקצב של חדר אחד. זה לא קשה בכלל, אבל עוד משהו שצריך לעשות. צריך כל יום לרוקן את מיכל הלכלוך (אחרת הוא נהיה סירחון ועיפוש). ופעם בשבוע ניקיון רציני יותר למברשת ולמסננים (את זה בעלי עושה. לא יודעת במה זה כרוך).

הוא משמש אצלנו בעיקר למטבח אחרי הילדים, ואחרי כל מה שהתינוק זורק מהכיסא אוכל. למים שנשפכו סתם כך, אם צלחת התעופפה או ביצה התנפצה - פשוט לא אכפת לי, שניה מביאה את ההייזרו והכל נקי.
אם יש לכלוך שהתייבש - שופכים עליו קצת מים ואז עוברים עליו, לפעמים צריך כמה פעמים.

עוד משהו,
הוא ממש קליל ונח ללכת איתו, נוסע לבד וקל לגרור אותו ממקום למקום. ילדים מגיל 6 מסוגלים לעבוד איתו בכיף.
אפשר לעבור איתו בסוף יום על הבית בלי לטאטא קודם? וגם, אפשר לעבור איתו רק יבש?

אביגילולה

משתמש פעיל

אבל,

עוד משהו,
לי יש את הישן וגם שם זה בלי מגשים חד פעמיים,

לי עכשיו הוא פעם שניה בתיקון , אבל זה בגלל שנהיה לי סתימות במעברים, הוא מנקה לי הקאות לכלוך וכל מה שתחלמו, באמת מעצבן שלא מנקה טוב פינות וסתם מעניין איזה חומר ניקוי את ממלאה בפנים?

יראת גאולה

משתמש מקצוען
אפשר לעבור איתו בסוף יום על הבית בלי לטאטא קודם? וגם, אפשר לעבור איתו רק יבש?
בהחלט בלי לטאטא קודם.
אבל זה פחות מתאים נגיד לחדר שיש בו פרורי יצירה / גזירי דפים מגזירות שהילדים גזרו.
מתאים לשאריות אוכל,כתמים על הרצפה, לכלוכים רטובים, שרותים / אמבטיה, או חדר שיש בו סתם אבק.
לי יש את הישן וגם שם זה בלי מגשים חד פעמיים,
וסתם מעניין איזה חומר ניקוי את ממלאה בפנים?
טוב לדעת,

רוב הפעמים - רק מים, זה מנקה מצוין לכלוך קיים, אבל לא משאיר את הרצפה מבריקה.
אם זה לפני שבת או כתחליף שטיפה - את החומר שלהם (קנינו מארז ענק, אז יצא מחיר סביר). זה קצת יותר יפה מאשר בלעדיו.

On control

משתמש פעיל
אצלי בהתחלה היתה ממש התלהבות, היה יד ימיני והבית נשמר נוצץ.
גם עול נקיון חדרי הילדים ירד מימני, אימצו זאת בשמחה.
לא ממליצה כספונג'ה לשבת, יותר מתאים לשימוש באזורים ממוקדים ושמירה על נקיון.
גם בגלל אופי הנקיון וגם הזמן שלוקח לעבור על הכל.

לאחרונה קצת ברוגז איתו, הרגשתי כבר ממש מתנוונת בלי הספורט של הספונג'ה...
ונמאס כבר לפרק לגורמים ולעשות את הנקיון היסודי, לוקח מימני 10 או 15 דק' חשובות מהחיים מדי יום, לפרק, להרכיב...
ולשלוף את כל השערות מהגלגלת, לא כייף... (במיוחד עם חבורת מתבגרות בבית ש10 פעמים ביום צריכות להסתרק).
ואז, אחרי שסיימת להרכיב הכל פתאום נזילה של מים או נורה אדומה
בקיצור...
מרגישה שאני עובדת בשבילו יותר מדי.
ממתינה לראות אם יהיה דגם מתקדם ויעיל יותר.

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
אצלי בהתחלה היתה ממש התלהבות, היה יד ימיני והבית נשמר נוצץ.
גם עול נקיון חדרי הילדים ירד מימני, אימצו זאת בשמחה.
לא ממליצה כספונג'ה לשבת, יותר מתאים לשימוש באזורים ממוקדים ושמירה על נקיון.
גם בגלל אופי הנקיון וגם הזמן שלוקח לעבור על הכל.

לאחרונה קצת ברוגז איתו, הרגשתי כבר ממש מתנוונת בלי הספורט של הספונג'ה...
ונמאס כבר לפרק לגורמים ולעשות את הנקיון היסודי, לוקח מימני 10 או 15 דק' חשובות מהחיים מדי יום, לפרק, להרכיב...
ולשלוף את כל השערות מהגלגלת, לא כייף... (במיוחד עם חבורת מתבגרות בבית ש10 פעמים ביום צריכות להסתרק).
ואז, אחרי שסיימת להרכיב הכל פתאום נזילה של מים או נורה אדומה
בקיצור...
מרגישה שאני עובדת בשבילו יותר מדי.
ממתינה לראות אם יהיה דגם מתקדם ויעיל יותר.
אני עדין משתמשת בו
אבל חשוב לי מאד לציין למי שקונה שהוא לא תחליף לספונז'ה גדולה
אלא"כ יש שבועות שאת ממש לא מסוגלת ואז הבית יראה טוב גם איתו

חוץ מזה שהוא דורש ג"כ תחזוקה שוטפת
לדוגמא אם לא מנקים את המגש של הלכלוך המוצק ומוציאים את מיכל המים המלוכלכים לפחות פעם בשבוע
הלכלוך מתעפש והריח............ :(

כמו"כ אם לא משתמשים בזה לפחות פעם בשבוע הרולר של הניקוי מתיבש ומתקשה ולא מסוגל לשטוף בצורה מיטבית
(במקרה כזה צריך להשרות את הרולר כולו בקערת מים ללילה שלם ויש סיכוי שיחזור למוטב. אם לא צריך פשוט לקנות חדש.....)

טיפ נוסף
מאחר והריח של החומר ניקוי שלהם לא משהו. וחומרי ניקוי אחרים מקציפים ועלולים לגרום לסתימה (מה שגורם למכשיר לשאוב חלש מידיי ומצריך טיפול במעבדה שלהם)
אני מכניסה רק מים
אבל שמה מתחת לרגלים שלי מגבון ניקוי רצפות חד פעמי והולכת איתו לכל אורך המסלול
כך אם יש לכלוך קשה הרגל שלי מנקה
הריח מעולה
והמראה נקי מאד.

לגבי הנקיון וכדי שזה יהיה קל מצאתי שיטה שהכי קלה לי
אחת לשבוע - אחרי שטיפת כלים כשהשיש והכיורים עדין מלוכלכים (לפני הטיפול בהם באקנומיקה)
אני מעלה את המכשיר על השיש
ושוטפת את כל החלקים (כולל המסננת שנמצאת מתחת בין הרולר למגש הניקוי)
אח"כ עוברת עם מגבון על החלקים הפנימיים שאי אפשר לשטוף
הכל בגב זקוף ובצורה נוחה
זה אמנם לוקח את 10 דקות שלו
אבל עדין יותר קל משטיפה :)

אגב כדי להוציא שערות בקלות מהמברשת יש לזה כלי יעודי שעושה את זה בצ'יק
וכן יש לקנות משאבת גומי קטנה (נראה כמו משאבת נזלת לתינוקות) שמצמידים אותה לפתחי היציאות של המים מידי פעם כדי למנוע סתימות (כאמור מי שמשתמשת רק במים או בחומר ניקוי שלהם זה לא אמור לקרות)

מקוה שהועלתי בפירוט :)

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
מה
אני עדין משתמשת בו
אבל חשוב לי מאד לציין למי שקונה שהוא לא תחליף לספונז'ה גדולה
אלא"כ יש שבועות שאת ממש לא מסוגלת ואז הבית יראה טוב גם איתו

חוץ מזה שהוא דורש ג"כ תחזוקה שוטפת
לדוגמא אם לא מנקים את המגש של הלכלוך המוצק ומוציאים את מיכל המים המלוכלכים לפחות פעם בשבוע
הלכלוך מתעפש והריח............ :(

כמו"כ אם לא משתמשים בזה לפחות פעם בשבוע הרולר של הניקוי מתיבש ומתקשה ולא מסוגל לשטוף בצורה מיטבית
(במקרה כזה צריך להשרות את הרולר כולו בקערת מים ללילה שלם ויש סיכוי שיחזור למוטב. אם לא צריך פשוט לקנות חדש.....)

טיפ נוסף
מאחר והריח של החומר ניקוי שלהם לא משהו. וחומרי ניקוי אחרים מקציפים ועלולים לגרום לסתימה (מה שגורם למכשיר לשאוב חלש מידיי ומצריך טיפול במעבדה שלהם)
אני מכניסה רק מים
אבל שמה מתחת לרגלים שלי מגבון ניקוי רצפות חד פעמי והולכת איתו לכל אורך המסלול
כך אם יש לכלוך קשה הרגל שלי מנקה
הריח מעולה
והמראה נקי מאד.

לגבי הנקיון וכדי שזה יהיה קל מצאתי שיטה שהכי קלה לי
אחת לשבוע - אחרי שטיפת כלים כשהשיש והכיורים עדין מלוכלכים (לפני הטיפול בהם באקנומיקה)
אני מעלה את המכשיר על השיש
ושוטפת את כל החלקים (כולל המסננת שנמצאת מתחת בין הרולר למגש הניקוי)
אח"כ עוברת עם מגבון על החלקים הפנימיים שאי אפשר לשטוף
הכל בגב זקוף ובצורה נוחה
זה אמנם לוקח את 10 דקות שלו
אבל עדין יותר קל משטיפה :)

אגב כדי להוציא שערות בקלות מהמברשת יש לזה כלי יעודי שעושה את זה בצ'יק
וכן יש לקנות משאבת גומי קטנה (נראה כמו משאבת נזלת לתינוקות) שמצמידים אותה לפתחי היציאות של המים מידי פעם כדי למנוע סתימות (כאמור מי שמשתמשת רק במים או בחומר ניקוי שלהם זה לא אמור לקרות)

מקוה שהועלתי בפירוט :)
איזה דגם יש לך?

יהודית10

משתמש רשום
קניתי את ההייזירו החדש (F803),
אמור להיות באריזה רולר מברשת (אני רואה רק פולימרי)?
ולגבי ההטענה- צריך פשוט לחבר ידנית את החוט או שזה כמו בדגם הישן עם תחנת עגינה שרק מניחים?

נתי 31999

משתמש פעיל
עריכה תורנית
יש לכם שואב שוטף היזירו? עם איזה חומר אתם משתמשים? חוץ מהחומר שלהם, כמובן...
ניסיתי לשים חומרים אחרים והמכשיר התבלבל מרוב קצף...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה