אמא לשלוש...
משתמש פעיל
של איזה חברה ניסית?
נערך לאחרונה ב:
קראת את כל האשכול?מה ההבדל בין זה לבין דייסון?
אוקי.קראת את כל האשכול?
הייזרו וביסל הן מכונות לשטיפת רצפה
דייסון רק שואב... ושואב מעולה!! (אלחוטי, לא רובוטי)
אמנם יש עכשיו לדייסון חלק חדש שניתן לחבר לשואב והוא מעביר ניגוב,כי באשכולות קודמים היה נשמע שדייסון הוא שואב שוטף.
לא מכירה את ההבדלים בין הדגמיםיש למישהו תשובות?
אשמח לשמוע דעות עדכניות על ההייזירו
ראיתי שיש דגם יחסית חדש של הייזירו F803 ויש דגם ישן יותר F801
מישהו יודע מה מומלץ ביניהם יותר? (יש הפרש של כמה מאות שקלים ביניהם..)
ואיפה אפשר להשיג במחיר הכי זול?
תודה
אפשר לעבור איתו בסוף יום על הבית בלי לטאטא קודם? וגם, אפשר לעבור איתו רק יבש?לנו יש את החדש יותר, ולא הצלחתי להבין מה ההבדלים.
בישן יש מגשים חד פעמיים ללכלוך (הלבן שמגיע בתוך הירוק), ובחדש אין אותם ויש רק את הירוק.... לא הצלחתי להבין מה הקטע. לדעתי לא שווה את הפער.
אנחנו מרוצים מאוד. משתמשים בזה למטבח פעמיים שלוש ביום.
לנו יש רצפת בלטות ישנה, וזה לא מחליף שטיפה ספונז'ה.
אבל במצב בו בין כך אין שטיפה, הבית נראה מתוחזק היטב....
על רצפה חדשה, זה כן נראה מבריק (יש לנו קרמיקה רק באמבטיה).
הוא לא מגיע ל2 סנטימטרים שצמודים לפינה, ואצלנו גם לא מצליח להיכנס לשירותים (זה ממש חבל לי! לו היה נכנס, הייתי משתמשת בו כל יום בשירותים).
אבל,
הוא התקלקל לנו חודש אחרי הקניה (תיקנו, לקחו והחזירו עם שליח, לא שילמנו כלום. אבל אף פעם לא קרה לנו שמכשיר חדש התקלקל פתאום ביום בהיר ... זה אומר משהו לדעתי).
התחזוקה שלו קצת דורשת. מיכל המים מתמלא /מתרוקן בערך בקצב של חדר אחד. זה לא קשה בכלל, אבל עוד משהו שצריך לעשות. צריך כל יום לרוקן את מיכל הלכלוך (אחרת הוא נהיה סירחון ועיפוש). ופעם בשבוע ניקיון רציני יותר למברשת ולמסננים (את זה בעלי עושה. לא יודעת במה זה כרוך).
הוא משמש אצלנו בעיקר למטבח אחרי הילדים, ואחרי כל מה שהתינוק זורק מהכיסא אוכל. למים שנשפכו סתם כך, אם צלחת התעופפה או ביצה התנפצה - פשוט לא אכפת לי, שניה מביאה את ההייזרו והכל נקי.
אם יש לכלוך שהתייבש - שופכים עליו קצת מים ואז עוברים עליו, לפעמים צריך כמה פעמים.
עוד משהו,
הוא ממש קליל ונח ללכת איתו, נוסע לבד וקל לגרור אותו ממקום למקום. ילדים מגיל 6 מסוגלים לעבוד איתו בכיף.
לי יש את הישן וגם שם זה בלי מגשים חד פעמיים,לנו יש את החדש יותר, ולא הצלחתי להבין מה ההבדלים.
בישן יש מגשים חד פעמיים ללכלוך (הלבן שמגיע בתוך הירוק), ובחדש אין אותם ויש רק את הירוק.... לא הצלחתי להבין מה הקטע. לדעתי לא שווה את הפער.
אנחנו מרוצים מאוד. משתמשים בזה למטבח פעמיים שלוש ביום.
לנו יש רצפת בלטות ישנה, וזה לא מחליף שטיפה ספונז'ה.
אבל במצב בו בין כך אין שטיפה, הבית נראה מתוחזק היטב....
על רצפה חדשה, זה כן נראה מבריק (יש לנו קרמיקה רק באמבטיה).
הוא לא מגיע ל2 סנטימטרים שצמודים לפינה, ואצלנו גם לא מצליח להיכנס לשירותים (זה ממש חבל לי! לו היה נכנס, הייתי משתמשת בו כל יום בשירותים).
אבל,
הוא התקלקל לנו חודש אחרי הקניה (תיקנו, לקחו והחזירו עם שליח, לא שילמנו כלום. אבל אף פעם לא קרה לנו שמכשיר חדש התקלקל פתאום ביום בהיר ... זה אומר משהו לדעתי).
התחזוקה שלו קצת דורשת. מיכל המים מתמלא /מתרוקן בערך בקצב של חדר אחד. זה לא קשה בכלל, אבל עוד משהו שצריך לעשות. צריך כל יום לרוקן את מיכל הלכלוך (אחרת הוא נהיה סירחון ועיפוש). ופעם בשבוע ניקיון רציני יותר למברשת ולמסננים (את זה בעלי עושה. לא יודעת במה זה כרוך).
הוא משמש אצלנו בעיקר למטבח אחרי הילדים, ואחרי כל מה שהתינוק זורק מהכיסא אוכל. למים שנשפכו סתם כך, אם צלחת התעופפה או ביצה התנפצה - פשוט לא אכפת לי, שניה מביאה את ההייזרו והכל נקי.
אם יש לכלוך שהתייבש - שופכים עליו קצת מים ואז עוברים עליו, לפעמים צריך כמה פעמים.
עוד משהו,
הוא ממש קליל ונח ללכת איתו, נוסע לבד וקל לגרור אותו ממקום למקום. ילדים מגיל 6 מסוגלים לעבוד איתו בכיף.
בהחלט בלי לטאטא קודם.אפשר לעבור איתו בסוף יום על הבית בלי לטאטא קודם? וגם, אפשר לעבור איתו רק יבש?
טוב לדעת,לי יש את הישן וגם שם זה בלי מגשים חד פעמיים,
וסתם מעניין איזה חומר ניקוי את ממלאה בפנים?
אני עדין משתמשת בואצלי בהתחלה היתה ממש התלהבות, היה יד ימיני והבית נשמר נוצץ.
גם עול נקיון חדרי הילדים ירד מימני, אימצו זאת בשמחה.
לא ממליצה כספונג'ה לשבת, יותר מתאים לשימוש באזורים ממוקדים ושמירה על נקיון.
גם בגלל אופי הנקיון וגם הזמן שלוקח לעבור על הכל.
לאחרונה קצת ברוגז איתו, הרגשתי כבר ממש מתנוונת בלי הספורט של הספונג'ה...
ונמאס כבר לפרק לגורמים ולעשות את הנקיון היסודי, לוקח מימני 10 או 15 דק' חשובות מהחיים מדי יום, לפרק, להרכיב...
ולשלוף את כל השערות מהגלגלת, לא כייף... (במיוחד עם חבורת מתבגרות בבית ש10 פעמים ביום צריכות להסתרק).
ואז, אחרי שסיימת להרכיב הכל פתאום נזילה של מים או נורה אדומה
בקיצור...
מרגישה שאני עובדת בשבילו יותר מדי.
ממתינה לראות אם יהיה דגם מתקדם ויעיל יותר.
איזה דגם יש לך?אני עדין משתמשת בו
אבל חשוב לי מאד לציין למי שקונה שהוא לא תחליף לספונז'ה גדולה
אלא"כ יש שבועות שאת ממש לא מסוגלת ואז הבית יראה טוב גם איתו
חוץ מזה שהוא דורש ג"כ תחזוקה שוטפת
לדוגמא אם לא מנקים את המגש של הלכלוך המוצק ומוציאים את מיכל המים המלוכלכים לפחות פעם בשבוע
הלכלוך מתעפש והריח............
כמו"כ אם לא משתמשים בזה לפחות פעם בשבוע הרולר של הניקוי מתיבש ומתקשה ולא מסוגל לשטוף בצורה מיטבית
(במקרה כזה צריך להשרות את הרולר כולו בקערת מים ללילה שלם ויש סיכוי שיחזור למוטב. אם לא צריך פשוט לקנות חדש.....)
טיפ נוסף
מאחר והריח של החומר ניקוי שלהם לא משהו. וחומרי ניקוי אחרים מקציפים ועלולים לגרום לסתימה (מה שגורם למכשיר לשאוב חלש מידיי ומצריך טיפול במעבדה שלהם)
אני מכניסה רק מים
אבל שמה מתחת לרגלים שלי מגבון ניקוי רצפות חד פעמי והולכת איתו לכל אורך המסלול
כך אם יש לכלוך קשה הרגל שלי מנקה
הריח מעולה
והמראה נקי מאד.
לגבי הנקיון וכדי שזה יהיה קל מצאתי שיטה שהכי קלה לי
אחת לשבוע - אחרי שטיפת כלים כשהשיש והכיורים עדין מלוכלכים (לפני הטיפול בהם באקנומיקה)
אני מעלה את המכשיר על השיש
ושוטפת את כל החלקים (כולל המסננת שנמצאת מתחת בין הרולר למגש הניקוי)
אח"כ עוברת עם מגבון על החלקים הפנימיים שאי אפשר לשטוף
הכל בגב זקוף ובצורה נוחה
זה אמנם לוקח את 10 דקות שלו
אבל עדין יותר קל משטיפה
אגב כדי להוציא שערות בקלות מהמברשת יש לזה כלי יעודי שעושה את זה בצ'יק
וכן יש לקנות משאבת גומי קטנה (נראה כמו משאבת נזלת לתינוקות) שמצמידים אותה לפתחי היציאות של המים מידי פעם כדי למנוע סתימות (כאמור מי שמשתמשת רק במים או בחומר ניקוי שלהם זה לא אמור לקרות)
מקוה שהועלתי בפירוט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: