מתחשק לי לאפות (נדיר! תראו מה הקורונה עושה לאנשים).
אבל אם כבר אני מוציאה את המיקסר מהגנזך, בא לי להכין מבצק אחד שלל תוצרים.
אולי את מכירה מתכון לבצק כזה?
עוד הערה חשובה: יצא לי להכין וגם לטעום מאפי שמרים ביתיים. לא פעם היה להם טעם לוואי אופייני 'שמרי' כזה. לא משהו מסליד, אבל כשאין אותו טעים לי יותר. מקווה שאני מובנת. אשמח לעצות איך להתגבר על הטעם הזה.
אבל אם כבר אני מוציאה את המיקסר מהגנזך, בא לי להכין מבצק אחד שלל תוצרים.
אולי את מכירה מתכון לבצק כזה?
עוד הערה חשובה: יצא לי להכין וגם לטעום מאפי שמרים ביתיים. לא פעם היה להם טעם לוואי אופייני 'שמרי' כזה. לא משהו מסליד, אבל כשאין אותו טעים לי יותר. מקווה שאני מובנת. אשמח לעצות איך להתגבר על הטעם הזה.