בררתם אם צריך בכלל לטבול?אני מעונין לקנות מכונת קפה
לא הצלחתי לקבל מידע האם ואיך אפשר לטבול
מי מיוכל לתת לי דגם של מכונה שיש אפשרות לטבול אותה אודה לו
@nhfk ראיתי שכתבת באשכול ישן-
"קניתי, פרקתי מה שיכלתי, טבלתי, חיכיתי מלא זמן (לפחות שבועיים) והשתמשתי לבריאות."
אשמח למידע איזה מכונה חברה ואולי טיפים לטבילה
מעניין אותי גם לגבי שאר החלקיםאם המקציף חלב זה כלי נפרד מהסוג שניתן להכניס למדיח- ניתן גם לטבול אותו
היום יש טכניכה הלכתית שבעצם עושים "מתקן כלי" שאז כאילו הכלי נוצר בישראל. איך עושים בעצם (לשיטת אלה שסוברים את ההלכה הזאת) אז בעצם מוציאים בורג אחד מהמכשיר ואז מחזירים אותו וזה ההלכה שנקראת "מתקן כלי".אני מעונין לקנות מכונת קפה
לא הצלחתי לקבל מידע האם ואיך אפשר לטבול
מי מיוכל לתת לי דגם של מכונה שיש אפשרות לטבול אותה אודה לו
@nhfk ראיתי שכתבת באשכול ישן-
"קניתי, פרקתי מה שיכלתי, טבלתי, חיכיתי מלא זמן (לפחות שבועיים) והשתמשתי לבריאות."
אשמח למידע איזה מכונה חברה ואולי טיפים לטבילה
להוציא בורג לא מספיקהיום יש טכניכה הלכתית שבעצם עושים "מתקן כלי" שאז כאילו הכלי נוצר בישראל. איך עושים בעצם (לשיטת אלה שסוברים את ההלכה הזאת) אז בעצם מוציאים בורג אחד מהמכשיר ואז מחזירים אותו וזה ההלכה שנקראת "מתקן כלי".
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: