מי זה ביטון ?לנו יש בוש- 7 ק"ג פולנית.
קנינו לפי המלצה של ביטון ( כמו שאר מוצרי החשמל שלנו)
ומרוצים מאד מאד!!!!! ( הוא המליץ ספציפית על ה7 ק"ג)
אחד הדבר המדהימים כאן זה שכל כך הרבה יהודים טובים עונים ומשקיעים כדי לעזור לשני. אבל בנושא של הלייק זה באמת נכון ....למה נראה לך שאנשים יטריחו את עצמם ללכת למכונה. לבדוק דגם ולכתוב אם אפילו לייק מסכן הם לא זוכים לקבל על כך...
לא לשכוח שיש לייק בשמיים.אחד הדבר המדהימים כאן זה שכל כך הרבה יהודים טובים עונים ומשקיעים כדי לעזור לשני. אבל בנושא של הלייק זה באמת נכון ....
סוכן מוצרי חשמל מעולה ממש.מי זה ביטון ?
בעל חנות מכשירי חשמל .מי זה ביטון ?
סוכן מוצרי חשמל מעולה ממש.
0527653934
כנ"ל מצטרפתכפי שכתבתי, יש לי בוש גם לפני זה היה לי בוש 12 שנה, וגם להרבה מהמשפחה יש בוש וכולם מרוצים, הכביסה נקיה.
אחד הדבר המדהימים כאן זה שכל כך הרבה יהודים טובים עונים ומשקיעים כדי לעזור לשני.
ראית י בקרן בני הישיבותהיכן קונים את זה בכזה מחיר ??
האם עדיין מרוצה?אני קניתי את הדגם 1000 סל"ד (חושבת שזה (WAN20051IL) משתמשת שבוע ומרוצה
מהביצועים כן מנקה טוב וסוחט מעולה. אבל חסר לי שם כל מיני תוכניות, למשל אין אפשרות של תוספת מים, וכן שטיפה מוקדמת יש רק לתוכנית אחד של 60 מעלות...האם עדיין מרוצה?
סימנס יש7 ק"ג ב 1990 ו 8 ק"ג ב 2090 ויש קופון הנחה של 200 ש"ח ב KSPמקפיצה
ממש דחוף לי להיום..
מי שיודע/ת מה המכונה הכי טובה?
אשמח לתשובות....
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: