תודה!תראי אני משכירה ב150 ש"ח מכונת סוכר+ 100 מקלות ל48 שעות באיסוף עצמי.
כנראה אקח מההוא מהטרמפולינות
אותו מחיר והוא מביא לשטח... (בגלל הטרמפולינות אני מרויחה את ההובלה גם למכשיר באותו מחיר)
תודה!תראי אני משכירה ב150 ש"ח מכונת סוכר+ 100 מקלות ל48 שעות באיסוף עצמי.
אפשר פרטים? מודיעין עילית? זה מעניין אותיתראי אני משכירה ב150 ש"ח מכונת סוכר+ 100 מקלות ל48 שעות באיסוף עצמי.
אפשר לקבל מספר?? דחוףף.... או לשלוח לי 5710832 שדרודל..... תודה!!בית שמש זה טוב לכם יש ימבמבם וטרמפולינה 50 כל אחד לשלוש שעות
מה את צריכה ימבמבם או טרמפולינה? ולמתי?
שבוע הבא תפוס כבר אבל יש גם את מורשתאני צריכה ליום רביעי הבא, ימבמבם,
ואשמח לשמוע באיזה טרמפולינה מדובר
תודה!!
יש לי אפשרות מבני ברק או צפת .. מכונת ימבמבםאני צריכה ליום רביעי הבא, ימבמבם,
ואשמח לשמוע באיזה טרמפולינה מדובר
תודה!!
כיף להשכיר יש להם אין לי כרגע את המספר שלהםמחפשת לשכור מכונת אייס קפה/ וופל בלגי בבני ברק
למישהו יש מספר טלפון ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: