התייעצות מכבי שלי

אחוזת ירושלים

משתמש רשום
התקשרו אלי לפני כחצי שנה ממכבי, הציעו לי להעביר את כל הילדים למכבי שלי
אמרתי להם שזה מידי יקר בשבילי, אמרו לי שיש עכשיו מבצע 50 ש"ח לכל הילדים ביחד, הסכמתי
ומאז אני רואה שיורד הרבה יותר למעלה מ-200 ש"ח לחודש, היום התקשרתי למכבי ובקשתי הסבר
אמרו לי, לא ולא כל ילד עולה 26 ש"ח, בקשתי הסבר ע"כ שאמרו לי 50 ש"ח לכל הילדים יחד, תפנה לסניף ענו לי
איך אפשר להסתדר עם הנוכלות הזו?

מגבת

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צירפו גם אותך כנראה.
גובים 26 ש"ח על כל ילד עד שלושה ילדים
שאר הילדים בחינם באותה רמת ביטוח.

אבל הבוגרים זה סיפור אחר...

קבוצת גילמכבי זהבתוספת "מכבי שלי"סה"כ "מכבי שלי" (01/02/2021)
0-179.61 ₪16.76 ₪26.37 ₪
18-2426.94 ₪42.00 ₪68.94 ₪
25-2930.92 ₪41.85 ₪72.77 ₪
30-4550.89 ₪44.44 ₪95.33 ₪
46-6063.87 ₪40.29 ₪104.16 ₪
61-7072.84 ₪45.96 ₪118.80 ₪
71+80.83 ₪37.22 ₪118.05 ₪

yyff

משתמש פעיל
מישהו יסביר לי למה צריך מכבי שלי? חוץ משיניים למבוגרים וסל הריון ולידה [שגם לא ברור מה הוא נותן היום]
מישהו פה השתמש במכבי שלי למשהו אחר?

חחח

משתמש סופר מקצוען
מישהו יסביר לי למה צריך מכבי שלי? חוץ משיניים למבוגרים וסל הריון ולידה [שגם לא ברור מה הוא נותן היום]
מישהו פה השתמש במכבי שלי למשהו אחר?
קופת חולים לא מיועדת לכסות הוצ' טיפולי שיניים, סל לידה וכו'. היא מיועדת בעיקרון לדברים רציניים יותר שהלואי שלא ניתקל בהם.
כל ה"מתנות" הקטנות שנותנים לנו זה כדי לתמרץ אותנו להצטרף דווקא אליהם.
כל סוכן ביטוח מתחיל יאמר לכם לעשות קודם כל ביטוח בקופ"ח ורק אח"כ לעשות משלים בפרטי.
לגבי ההבדלים בין מכבי שלי לזהב אני בדרך לחפור האם באמת יש הבדלים מהותיים בדברים הרציניים ואם יש צורך להחזיק את הביטוח הזה כי אני מסופקת בזה מאד. האם ההבדלים הם רק בעוד כמה שקלים לטיפולי שיניים או סלי לידה וכו' שאז לדעתי חבל לשלם את התעריף של המכבי שלי כל חודש והייתי יורדת ל"זהב".

yyff

משתמש פעיל
קופת חולים לא מיועדת לכסות הוצ' טיפולי שיניים, סל לידה וכו'. היא מיועדת בעיקרון לדברים רציניים יותר שהלואי שלא ניתקל בהם.
זה בדיוק מה שכתבתי.
אני לא נגד מגן זהב בכלל. כי זה ביטוח רפואי.
אבל אין לי הבנה למה לעשות מכבי שלי, זה בכלל לא ביטוח רפואי לטעמי, זה סוג של 'סטייל' של מכבי שאנשים עושים את זה בלי לחשוב בכלל למה הם עושים את זה. אף אחד לא בודק מה התוכן של זה ומתי הוא משתמש בזה, רוב מוחלט אם לא כל הפעמים שקיבלנו הנחות זה היה ממגן זהב, וגם אם מקבלים הנחה פעם בשנה של 100 ש"ח זה לא שווה למעלה מאלף ש"ח לשנה!!!
אדם מבטח את עצמו או כי הוא מקבל בחזרה את הסכום על דברים שהוא משתמש בהם, או מחשש לקטסטרופות שימוטטו אותו או יגרמו לו הוצאה חריגה שהוא אינו מעוניין בה. ולכן מישהו שחושב/ת שהוא קיבל בחזרה את הסכום שהוא שילם למכבי שלי, או אפילו חצי ממה שמכבי קיבלו ממנו. או שיש איזשהי קטסטרופה שהוא חושש ממנה ו'מכבי שלי' תכסה אותה נשמח כולנו לשמוע על כך כאן.
[אגב לי בעצמי ולילדיי עדיין יש מכבי שלי, ובאמת לא ברור לי מדוע...] כנראה שהחגיגה של מכבי על האשראי שלי תיגמר בימים הקרובים!

yyff

משתמש פעיל
אני חושבת שזה משמעותי בטיפול אורתודנטי.
יפה! התקדמנו!
אז מי שיש לו צורך בטיפול אותודנטי יש לו סיבה לעשות.
מי שלא צופה צורך בזה בשנה הקרובה יש משהו נוסף שיקבל? חוץ מקבלה על תשלום של למעלה ממאה ש"ח נוספים לחודש?

חיוששש

משתמש מקצוען
אני לא זוכרת כי אני אישית ביטלתי את המכבי שלי מייד אחרי שסיימתי את האורטודנטיה כי זה לא נתן לי עוד הנחות...
אבל אני זוכרת שהמחיר היה משמעותי.

כמו כן, המכבי שלי נותן הנחה למי שעושה לייזר.
(למרות שזה יוצא די חופף לתשלום שמשלמים כל חודש למכבי עבור 'מכבי שלי' לעומת ההחזר שמכבי מחזירים. נתון לשיקול דעת.)

אליש

משתמש מקצוען
מי שלא צופה צורך בזה בשנה הקרובה יש משהו נוסף שיקבל?
טיפולי שיניים,
מי שיודע שיש לו הרבה טיפולים לעבור כמובן שזה יוצא ממש זול.
לדוג' בעלי עבר עכשיו עקירה כירורגית של שן בינה +תפרים בבית חולים
בעלות של 50 שקל בלבד.

צ'וק

משתמש סופר מקצוען
מכבי זהב זה כן משתלם?
איזה החזרים מקבלים בזכות זה?

אחוזת ירושלים

משתמש רשום
דברתי הבוקר עם נציגת מכבי בטלפון ושאלתי אותה הרי אמרו שכל הילדים ביחד עולה 50 ש"ח ולמה גובים לי יותר
היא ענתה לי נכון שמשלמים רק 50 ש"ח לכל הילדים
התחלתי לחפור ולשאול אז למה יורד לי בחשבון הרבה יותר, ואז התנצלה, בקשתי החזרים ונותקה השיחה

HadassaP

קודקוד. והאתר שלך באויר...
מנוי פרימיום
D I G I T A L
דברתי הבוקר עם נציגת מכבי בטלפון ושאלתי אותה הרי אמרו שכל הילדים ביחד עולה 50 ש"ח ולמה גובים לי יותר
היא ענתה לי נכון שמשלמים רק 50 ש"ח לכל הילדים
התחלתי לחפור ולשאול אז למה יורד לי בחשבון הרבה יותר, ואז התנצלה, בקשתי החזרים ונותקה השיחה
אין כזה דבר.
הם אמורים לעמוד מאחורי המילה שלהם,
תתקשרי ישירות לר' משה שלוזינגר ותתלונני,
אני יודעת על מישהו שגם אמרו לו משהו לא נכון- והוא פתר את הבעיה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה