מי שמבין במייל שיכנס לכאן

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אני ניכנסת למייל ואני מחוברים לכל מיני צאטים מדי פעם שאני פותחת את המייל אני מגלה שאני לא מחוברת לכל מיני צאטים שיהייתי מחוברת
מבירור מול אותם מנהלי קבוצה נאמר לי שעאני יצאתי מעצמי
עכשיו לא נגעתי בכלום
זה יכול להיות שאני נימצאת עם המייל פתוח ופתאום רושם לי אינך חלק מהקבוצה יותר בשעה שלא נגעתי בכלום!!!
מזה יכול להיות להיות??
ועוד דבר שיש קבוצות גוגל(רשימת תפוצה לאנשים) מסתבר אני לא יכולה להיתחבר לקבוצה או שחיברו אותי ואני לא רואה
איך אני מברררת על הדבר הזה??
יכול להיות שפרצו לי למייל?
בעקבות מה זה קורה??

קלידן צעיר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
כדי לראו אם פורצים לך למייל פשוט לבדוק אם יש התחברויות למייל בזמן שאת לא מחוברת,
ובזמן שא מחוברת להסתכל בתחתית הרשימה של המיילים אם יש חיבור מעוד מקום.
אם את בסינון נטפרי, זה קורה לפעמים בקבוצות שהם חוסמים, שהחיבור כאילו לא היה מעולם.

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
כדי לראו אם פורצים לך למייל פשוט לבדוק אם יש התחברויות למייל בזמן שאת לא מחוברת,
ובזמן שא מחוברת להסתכל בתחתית הרשימה של המיילים אם יש חיבור מעוד מקום.
אם את בסינון נטפרי, זה קורה לפעמים בקבוצות שהם חוסמים, שהחיבור כאילו לא היה מעולם.
זה בנוגע לצאטים
אבל מה בנוגע להיתחברות לרשימת תפוצה במייל??

jhvrhhl

משתמש צעיר
צילום מקצועי
ייתכן שקשור לסינונים שונים בין מחשבים

מ.לוינגר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בקשר ליציאה מקבוצות לרוב כל אחד בקבוצה יכול להסיר את המשתתפים שהוא בוחר, ולא חסרים קבוצות כאלו שהתפרקו כי אחד קם יום א' עם החלטה כזו

לא מאוחר

משתמש מקצוען
אם מדובר בקבוצת צא'ט שאינה קבוצה עסקית, אז כל אחד מהקבוצה יכול להוציא אותך

שירה:)

משתמש מקצוען
אני ניכנסת למייל ואני מחוברים לכל מיני צאטים מדי פעם שאני פותחת את המייל אני מגלה שאני לא מחוברת לכל מיני צאטים שיהייתי מחוברת
מבירור מול אותם מנהלי קבוצה נאמר לי שעאני יצאתי מעצמי
עכשיו לא נגעתי בכלום
זה יכול להיות שאני נימצאת עם המייל פתוח ופתאום רושם לי אינך חלק מהקבוצה יותר בשעה שלא נגעתי בכלום!!!
מזה יכול להיות להיות??
ועוד דבר שיש קבוצות גוגל(רשימת תפוצה לאנשים) מסתבר אני לא יכולה להיתחבר לקבוצה או שחיברו אותי ואני לא רואה
איך אני מברררת על הדבר הזה??
יכול להיות שפרצו לי למייל?
בעקבות מה זה קורה??
את מתכוונות לקבוצות גוגל גרופי?
תכנסי לאזור של הקבוצות ושימי לב שאת מחוברת עם המייל איתו נרשמת

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה